Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Basszus megcsaltam a barátom. Hogy hozzam helyre? Légyszi!
19:26: ahogy mondod, erről beszéltem én is fentebb...
22/F
Kedves topiknyitó!
Én bár - mint az látható is - mélységesen elítélem, amit tettél, egy dolgot azért becsülök benned...
Mégpedig azt, hogy ezt ŐSZINTÉN(!) le merted írni, nem ködösítve, és alapvetően nem mást okolva azért, amit tettél (még ha kisebb utalások voltak is a pasidra; de te sem gondolhatod komolyan indokként azt, hogy "kevés volt a szex")... ...
Lényeg a lényeg, ha szeretnéd a lelked helyrehozni, és a pasidat sem akarod kihasználni / hülyének nézni és átverni, és TÉNYLEG szereted, akkor elmondod neki a dolgokat... ŐSZINTÉN. Azt is, hogy ""miért"" tetted (bár célszerűbbnek tartottam volna, ha először inkább megbeszélitek közösen az igényeidet/igényeiteket, és nem rögtön félrek*rsz ahogy lehetőség adódik, majd utána magyarázod el, hogy szerinted miért volt... de ezen már túl vagy...)
22/F
Mennyi félresiklott felfogású ember...
CSIBÉIM, hahó!!!
Nyugodtan ámítgassátok csak magatokat, hogy ti bizony okkal csaltátok meg a párotokat, nincs igazatok! Hacsak nem tette ő is ezt korábban, és "viszonzásképp" csaltátok meg!
Ha valami probléma van a kapcsolatban, lépések:
01. Megemlíteni a párotoknak röviden, hátha veszi a lapot
02. Ha nem vette a lapot, kifejteni részletesen, "ügyet" csinálni belőle, vagy csak normálisan megbeszélni a dolgot
03. Ha továbbra sem érti / nem akarja érteni / nincs megoldás -> Viszlát. Ha nem egyezik a szexuális igényetek, az pont elég egy kapcsolat halálához, többet ér elbúcsúzni egymástól, ha nincs kompromisszum
04. Szakítás megvolt: nem kell megcsalnod senkit, nyugodt szívvel flörtölhetsz / kavarhatsz / szeretkezhetsz bárkivel. Határt csak a lelkiismereted / józan eszed szab ;)
... ja, hogy úgy már nem lenne elég izgalmaaas... ?? No igen... úgy már nem olyan izgi... ;)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!