Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Basszus megcsaltam a barátom....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Basszus megcsaltam a barátom. Hogy hozzam helyre? Légyszi!

Figyelt kérdés
Egy hétig voltunk lennt a balcsin nyaralni.A barátom a barátnőm meg az ő barátja.(A barátnőm pasija nagyon helyes)(külön házba voltunk)Nagyon imádom a barátom,de megbízhatatlan és idegesítő mert mikor együtt vagyunk pl: balatonon is sokszor éreztette velem hogy más csaj mennyivel szebb(persze ezt nem mondta így ki).Aztán látta rajtam hogy rosszul esik és akkor mindig "jajj csak vicceltem"....Nekem fontos a párkapcsolatba a szex és elég nagy igényeim vannak,de csak akkor szexelünk amikor ő mondja.(Aznap mikor megcsaltam pont veszekedtünk....miatta)Tökre ég a pofám meg minden mert aznap este átkeveredett a barátnőm pasija hozzánk és hát nagyon helyes én pedig teljesen ki voltam éhezve már nem csak szexuálisan és hát..kavartunk.Vagyis lefeküdtem vele.Nagyon nagyon nagyon megbántam éstudom pofátlanság volt a barátnőm miatt is de valahogy nem tudtam kontrolállálni magam.Most nagyon félek hogy mivan ha a barátom vagy a barátnőm fülébe jut,nem szeretném egyiket se elveszíteni.Szerinetek mit csináljak várjak míg mástól tudják meg/vagy sose tudják meg vagy inkább mondjam el?Hogy adjam be nekik?Mit csináljak?
2011. júl. 12. 18:52
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
70%

@18:59: édesanyám csak akkor vedd a szádra, mikor sz*rik ;) ő egy tiszteletreméltó asszony!

Egyébként pedig nyilván csak az veszi magára, akinek inge, drágaságom... nem neked címeztem. Ha te magadra ismertél az üzenetben, akkor... sry.

2011. júl. 12. 19:06
 12/55 anonim ***** válasza:
100%
hol aludt? vagy hány szobás volt a ti "lakosztályotok"? vagy úgy csináltátok, hogy a pasid aludt az ágyban, ti meg mellette nyomtátok? vagy egy szomszéd szobában volt? nem féltél h felébred a zajokra? vagy hogy volt, mert nem nagyon értem...
2011. júl. 12. 19:07
 13/55 anonim ***** válasza:

Jópofa, hogy egyeseket még a részletek érdekelnek... :D

Kedves 19:07-es, arra nem kérdezel rá esetleg, hogy milyen ízű gumit használtak, ha használtak...? :O :P

2011. júl. 12. 19:13
 14/55 anonim ***** válasza:
annyira nem érdekel, csak azért kérdeztem ezeket mert kezdem úgy érezni h kamu a kérdés... hogy feküdhetett le volna a másik pasival ha közben a sajátja aludt (gondolom az ő lakásukban, hol máshol aludt volna)?
2011. júl. 12. 19:16
 15/55 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nem tett helyes dolgot, de ezért most nem lehordani kéne szegényt... ezzel csak a helyzetét nehezítitek!

Szerintem a legjobb az lenne ha elmondanád neki az igazat, ez becsületes megoldás lenne. sokkal rosszabb lesz ha később derül ki valahogyan.

Hidd el ha szeret nehezen fog téged elfelejteni, idővel meg fog bocsátani. Ha pedig nem akkor nem ő az igazi.

meg volt az oka a félrelépésednek.

16/55 anonim ***** válasza:

Te már így is egy féreg vagy, e megjátszhatod a tipikus forgatókönyvet. Igaz attól még nagyobb féreg leszel, de az a legegyszerűbb.

Szóval elmondod ezt a barátodnak, meg a barátnődnek, mindkettejüket elveszted, viszont a barátnőd is valószínűleg szakítani fog emiatt a barátjával, és akkor te összejössz a volt barátnőd volt barátjával.

Gratulálok, kurv@cskám!

17/55 anonim ***** válasza:
100%

19:16: még ezt a sablon dumát, már ne haragudj...

"meg volt az oka a félrelépésednek."

LOL.

Persze, sőt, még dícséretreméltóan is cselekedett! Követnivaló példa! :o) Valami probléma adódik a kapcsolatban, akkor az első és leghelyénvalóbb megoldás, ha megcsaljuk a másikat... megvan rá az OK, hisz gond van, bármilyen apró / nagy is! GRATULÁLOK! Terjeszd az igét... ;D :/

[elég szomorú, hogy itt tartunk... ...]

22/F

2011. júl. 12. 19:20
 18/55 anonim ***** válasza:
66%
szerintem mond el neki, megérdemli az igazságot hogy végig egy ribancal járt, akinek annyival van több esze egy tyúknál hogy nem sz*rik a járdára
2011. júl. 12. 19:22
 19/55 anonim ***** válasza:
Miért szerinted az helyes hogy a barátja nem becsüli meg.elhanyagolja, és csak akkor szexelhetnek amikor ő azt mondja??
2011. júl. 12. 19:24
 20/55 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 19:24

drága lélek, valoszinüleg neked nem volt még kapcsolatod vagy ami volt az is katasztrófa lehetett, tudod normális kapcsolatokban ha valami nem tetszik az egyik félnek akkor megbeszéli a másik féllel, ha nem megoldható akkor szakítás, és nem megkuratni magát aki elöször szembe jön vele

2011. júl. 12. 19:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!