Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan kövér disznó vagyok, hogy egy pasinak sem kellek?
Egyet mondok: Sport
(Megjegyzem nem vagy nagyon dagi.)
Sztem nemolyan vészes ez amennyire te hiszed!:)
Szúrnálak is amúgy!!!:D
nemvagy vészes nyugi :) kb 10évesen is már 50kilo voltam és 2x ilyen mint te, futtatom kutyát tavaj nyáron elkezdtem deszkázni és mostmár aránylag jo alakom van. sőt tavaly nyáron deszkázástol 1-1,5honap olymértékben lapos lett hasam h anyám azthitte éheztetnek xD (apámnál voltam nyaralni) és az évek óta 50kilóbol mostmár 54 lett de a feleslegből leadtam ami van meg nagyrésze izom bár most suli alatt elpunyultam szal lesz dolgom xp
amugy hány éves vagy? attol is függ lehet még nyulni is fogsz.. anyukád is ilyen testalkatu? nagy valószinüséggel örökölni fogod az ő alakját
én 160centihez 51kiló vok de doki szabályosan rámparancsolt h hizzak 4-5kilót X3
de olyan 55-60kilóra téll nemártana levinni a súlyodat :/
hát van rajtad hús, de ennyi rajtam is van. nem a testalkatoddal van a baj, hanem a hozzáállásoddal. ha szerény, mimóza vagy, félsz a hurkáktól és attól, mit gondolnak mások, nem lesz senkid, valóban.
kisebb koromban (14-16) akkora arcom volt, mint egy óriásplakát, önbizalom dettó, és mindig volt két-három utánfutóm. utána visszahúzódtam a csigaházamba és most, 20 éves koromig nem volt senkim. sportolni kezdtem, megint lett önbizalmam, és bumm, kapcsolatom is :)
így megy ez.
21/n
Szerintem nincs semmi baj az alakoddal, ha csinos ruhákat hordasz.
De ha így állsz hozzá, akkor tényleg nem lesz pasid.
Ismertem egy lányt a gimiben, kb 170 cm magas volt, kicsit teltebb volt nálad, de mindig volt pasija. :))
Pedig nem egy modell alkat volt, ez csak hozzáállás kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!