Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan kövér disznó vagyok, hogy egy pasinak sem kellek?
íí hát ezt nem fogod sokáig bírni.
Inkább úgy kéne hogy naponta eszel 5*keveset.Kevés szénhidrát cukor,teljes kiőrlésű kenyér fehér kenyér helyett.Sok fehérje és rengeteg folyadék.2 hó alatt lemegy 4-5 kiló simán!!
meg a hy-lye is talal maganak part(tudnek par peldat mondani)
szerintem nem az alakoddal van a baj
Szia!!
Én ugyan házas vagyok (30F), de meg kell mondjam őszintén, hogy sosem érdekelt, hogy egy lány hogy néz ki, milyen a melle. ENgem a nők egészükben vonzottak, test és szív és lélek egyben. Az, aki csak - s többen vannak itt fenn az oldalon - du*** akarnak, azoknak csak a vékony, szőke csajok jönnek be, nagy mellekkel, kemény segg***el. Egyáltalán nem értem miért. Egy nő attól szép, hogy természetes, és természtesen, és odaadóan viselkedik, de ez nem cska a szexualitásra vonatkozik, hanem a szeretetre, szerelemre, barástgára, ölelésre.... mindenre. A nő maga a csoda. Szerrintem Te csodásan nézel ki, semmi ronda nincs benned. Ha mindez párosul belső szépséggel, akkor meg fog találni az, aki mindezt értékeli, együttesen......
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!