Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg olyan kövér disznó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg olyan kövér disznó vagyok, hogy egy pasinak sem kellek?

Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 02:24
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
:( hát én 170 vok,és 68,és én is dagi vok sztem
2011. júl. 7. 04:00
 22/49 anonim ***** válasza:
7%
Jajj hát az nem olyan sok felesleg:) ledobsz 10 kilót és álom alakod lesz(súlyt nézve):)) Ne hagyd abba a fogyókúrát hisz helyetted sajna senki nem fog lefogyni.jövő nyárra olyan csecse:D alakod lesz!!:)) hajrá!
2011. júl. 7. 04:01
 23/49 A kérdező kommentje:
igyekszem, igyekszem..
2011. júl. 7. 04:02
 24/49 anonim ***** válasza:
39%
68 kiló az nem vészes. :) Még fogyókúra nélkül is simán belefér a "szép" kategóriába. Legalábbis nálam. Persze mondom, az összhatás az, ami számít, de a látottak alapján az alakodra nincs panasz. :)
2011. júl. 7. 04:04
 25/49 anonim ***** válasza:
h fogyizol?
2011. júl. 7. 04:07
 26/49 A kérdező kommentje:
Semmi cukor, semmi szénhidrát,csak hús.Nagyjából Atkins diéta, de néha eszem gyümölcsöt és zöldséget.
2011. júl. 7. 04:10
 27/49 anonim ***** válasza:

íí hát ezt nem fogod sokáig bírni.

Inkább úgy kéne hogy naponta eszel 5*keveset.Kevés szénhidrát cukor,teljes kiőrlésű kenyér fehér kenyér helyett.Sok fehérje és rengeteg folyadék.2 hó alatt lemegy 4-5 kiló simán!!

2011. júl. 7. 04:25
 28/49 anonim ***** válasza:

meg a hy-lye is talal maganak part(tudnek par peldat mondani)

szerintem nem az alakoddal van a baj

2011. júl. 7. 06:42
 29/49 Takács Péter 1 válasza:
62%

Szia!!

Én ugyan házas vagyok (30F), de meg kell mondjam őszintén, hogy sosem érdekelt, hogy egy lány hogy néz ki, milyen a melle. ENgem a nők egészükben vonzottak, test és szív és lélek egyben. Az, aki csak - s többen vannak itt fenn az oldalon - du*** akarnak, azoknak csak a vékony, szőke csajok jönnek be, nagy mellekkel, kemény segg***el. Egyáltalán nem értem miért. Egy nő attól szép, hogy természetes, és természtesen, és odaadóan viselkedik, de ez nem cska a szexualitásra vonatkozik, hanem a szeretetre, szerelemre, barástgára, ölelésre.... mindenre. A nő maga a csoda. Szerrintem Te csodásan nézel ki, semmi ronda nincs benned. Ha mindez párosul belső szépséggel, akkor meg fog találni az, aki mindezt értékeli, együttesen......

üdv

2011. júl. 7. 07:26
 30/49 anonim ***** válasza:
62%
Nekem nagyon tetszel! Kár, hogy nem jobb minőségű a kép, mert nagyon szép vagy!
2011. júl. 7. 08:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!