Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kellek minden pasinak csak arra, hogy lefektessen?
Még eggyel se feküdtem le, de minden pasi aki érdeklődik irántam, csak a szexre kellenék neki. Miért?
(nem öltözködök k*rvásan, inkább nőiesen)
17/L
Hidd el, hogy a pasik többsége sajnos csak arra megy, hogy minél hamarabb lefektesse a lányt :S Magam sem értem, hgy miért forog ennyire a farkuk körül a világ, és miért nem tudnak normálisan viszonyulni a lányokhoz/nőkhöz.
Persze vannak normális pasik is, csak keresni kell :)
Ne feküdj le senkivel akinek csak arra kellesz, lesz egy kapcsolatod, ugy sokkal jobb minden :)
Meg lehet, hogy a pasik azt hiszik, hogy amiért nőiesen öltöszködsz könnyen kapható vagy.
Nem biztos, hogy másnak is az a nőies, mint neked és az is könnyen előfordulhat, hogy a viselkedéseddel vagy a kisugárzásoddal azt az üzenetet küldöd nekik, hogy könnyen kapható vagy és nem is kell másnap felhívniuk.
Bár gondolom erre úgyis azt fogod válaszolni, hogy neeeeem.
Egyrészt, gondolom a nőies öltözködés azt jelenti, hogy kiemeli a nőiességed, tehát még vonzóbb vagy azokban a ruhákban.
Másrészt, gondolom olyan fiúk társaságában vagy, akik a vagány, jóképű, menő srácok "kasztját" erősítik. Ezektől a srácoktól nagyon ne várj mást, mint, hogy csak lefektetni akarnak!
1. válaszoló: köszönöm a választ, én se gondoltam, hogy egy ilyennel lefekszek
2. válaszoló: ha k*rvásan viselkednék,arról valószínűleg hamarabb tudnék, mint te ;)
3. válaszoló: az igaz, hogy fiúkkal vagyok a legtöbbet, mert csak 6 lány van az osztályban, és velük jól elvagyok.
az is igaz, hogy a menőkkel, a nagyszájúakkal vagyok jóba...
De mit kéne hogy csináljon még veled egy fiú?
És szerinted miért másért ismerkednének még a különböző neműek egymással?
háát..mit kéne h csináljon velem? talán nem egyből lefektetni.
utolsó válaszoló: küldjek képet privátban? te fiú vagy lány vagy?
Lány vagyok.
Amúgy meg egy képből nem fog kiderülni a viselkedésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!