Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kellek minden pasinak csak arra, hogy lefektessen?
Még eggyel se feküdtem le, de minden pasi aki érdeklődik irántam, csak a szexre kellenék neki. Miért?
(nem öltözködök k*rvásan, inkább nőiesen)
17/L
utolsó válaszoló:
most mi számít egy párkapcsolatban? hogy rendes legyen? agy pedig hogy érezzek is valamit iránta?
Kedves Kérdező!
Nem kell álszenteskedni, tedd azt amit akarsz és akivel akarsz! Mert én például olyan lányt nem találok, akinek nem a testiség az első...
Szia!
Engem 20 éves koromig elég sok pasi "arra" akart volna. Én is nőies vagyok (de nem ledér kinézetű) és csinos. De!
Egy pasival sem feküdtem le!
Csakis azért próbálkoznak, mert jó csajnak látnak, és fiatal is vagy, hátha lehet hülyíteni...hidd el, velem is ezt csinálták...persze én csak röhögtem rajtuk-.
Próbálkoznak.
Most 27 vagyok és nem próbálkoznak már (az idősebbek sem), már nem mernek:-)))))
De mostanában csupa rendes, komoly fiú ólálkodik körülöttem....
Nyugi, neked is eljön a komoly :-)))
Sajnos sok pasi kurv*afi.
Elárulok egy ÓRIÁSI titkot. Minden pasi, aki kapcsolatot akar tőled le akar fektetni. Csak valaki többet is akar majd EZ MELLETT, na azt kell majd ügyesen kiszűrni.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!