Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan kövér disznó vagyok, hogy egy pasinak sem kellek?
foggy le, ezer módja van már.... Ha boldog életet akarsz lefogysz bármi áron!!
Én is azt akarok szal megtanulok csajozni bármi áron!!
f17
Én is így nézek ki... totál, de kilóban viszont több vagyok :D sokkal:D No mindegy:) van barátom, mindig is volt:) És sose zavarta őket hogy ennyi felesleges van rajtam:) A mostani barátom irtó vékony és akkor is így szeret és eddig egy barátom se akarta hogy lefogyjak. így ismerkedtünk meg így szerettünk egymásba így akarnak :)
Sokszor volt már téma, hogy szeretnék fogyni, de sose álltak ebben mellém.:) Mert egy fogyókúrázós csajnál csak az van h ezt nem eszik azt nem eszik stb...:) És ő egy boldog élet vidám lányt szeretne:) Tehát ne csináld... senkit nem érdekel az alakod:) Akit meg igen, ő úgyse komolyan gondolja és úgyis valszeg csak egy kis hülye gyerek:) Fel a fejjel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!