Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg olyan kövér disznó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg olyan kövér disznó vagyok, hogy egy pasinak sem kellek?

Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 02:24
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem inkább sokat mozogj a megfelelő étkezés mellett. Akkor lemegy a felesleges zsír, de löttyedt sem leszel. Valamint ha folytatod a mozgást valamilyen szinten nem hízol vissza. Amúgy nem hiszem hogy az alakod miatt nem találsz fiút. Van egy 140 kg-os ismerősöm és van pasija. És akkor is annyi volt amikor összejöttek. Jó mondjuk ez már elég szélsőséges eset, csak érzékeltetni akartam hogy nem a 72 kg-odon múlik a dolog. Az önbizalom is sokat fog dobni a népszerűségi indexeden. Ha lesz. Legyen.
2011. júl. 7. 09:17
 32/49 anonim ***** válasza:
40%

foggy le, ezer módja van már.... Ha boldog életet akarsz lefogysz bármi áron!!

Én is azt akarok szal megtanulok csajozni bármi áron!!

f17

2011. júl. 7. 10:10
 33/49 anonim ***** válasza:
27%

Én is így nézek ki... totál, de kilóban viszont több vagyok :D sokkal:D No mindegy:) van barátom, mindig is volt:) És sose zavarta őket hogy ennyi felesleges van rajtam:) A mostani barátom irtó vékony és akkor is így szeret és eddig egy barátom se akarta hogy lefogyjak. így ismerkedtünk meg így szerettünk egymásba így akarnak :)

Sokszor volt már téma, hogy szeretnék fogyni, de sose álltak ebben mellém.:) Mert egy fogyókúrázós csajnál csak az van h ezt nem eszik azt nem eszik stb...:) És ő egy boldog élet vidám lányt szeretne:) Tehát ne csináld... senkit nem érdekel az alakod:) Akit meg igen, ő úgyse komolyan gondolja és úgyis valszeg csak egy kis hülye gyerek:) Fel a fejjel :)

2011. júl. 7. 10:41
 34/49 anonim válasza:
Kicsit sok de van akinek direkt a molett nők tetszenek.De szerintem fogyhatnál legalább egy 10kilót te is jobban éreznéd magad és férfit is biztos találnál ;) sok sikert ,)
2011. júl. 9. 00:56
 35/49 anonim válasza:
harapnám
2011. júl. 9. 01:12
 36/49 anonim ***** válasza:
39%
Igen, tényleg olyan kövér disznó vagy, hogy egy pasinak sem kellesz.
2011. júl. 9. 01:28
 37/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. júl. 9. 01:32
 38/49 anonim ***** válasza:
74%
Szívesen, máskor is!:DDD
2011. júl. 9. 01:33
 39/49 anonim ***** válasza:
15%
én dagat vagyok nincs önbizalmam. 158 cm és 59 kg vagyok. eloszlik a suly rajtam van mellem fenekem a csipöm keskeny. és mégse vagyok megelégedve magammal :S ezért hánytatom magam
2011. júl. 9. 02:05
 40/49 anonim ***** válasza:
Az én nőm püffedtebb :D
2011. júl. 9. 06:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!