Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők "jogai" vs. Férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők "jogai" vs. Férfiak jogai? Ki, mit engedhet meg magának, párkapcsolaton kívül és belül?

Figyelt kérdés

A nő feljelenthet...

- zaklatásért (mert próbálkozol)

- rágalmazásért (mert kicsúszik a szádon dühödben, hogy ribi)

- nemi erőszakért (mert ráfogja, hogy az volt)

- bántalmazásért (egynéhány a fejét a falba veri, hogy legyen látlelet)

és még sorolhatnám, és ezeket a pereket, nagyrészt megnyerik, mert elesettek, mert gyengék.

és mi a férfi joga?

semmi. megcsalják, nem ütheti meg a nőt, legalább egy pofon erejéig. ha még próbálkozna, nem próbálkozhat, mert feljelentik, ergo nem udvarolhat. és még sorolhatnám...

miért panaszkodnak a nők, hogy elnyomottak, rossz nekik, mikor voltaképp a legtöbb ember (férfi) ösztönösen az ő oldalukra áll, ha kicsit pityeregnek?

2011. jún. 22. 23:49
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
*vagy=van
2011. júl. 19. 14:49
 22/38 anonim ***** válasza:
19%
Palm-ha a férjed azt kérné tőled,hogy kísérjen el a vizsgálatra,ahova bemegy veled (de ilyen persze soha nem lesz,mert oda férjeknek tilos bemenni,nem is tudom miért.Talán meglátja a feleségét meztelenül?),te beleegyeznél?Tudtommal nyugtató egy férj jelenléte,igaz?Egyébként most egy saját tapasztalatot írok le,kíváncsi vagyok a véleményedre(na meg az előző kérdésre is).Tehát!A feleségem szülni ment,elkísértem mikor elfolyt a vize.Bementem vele,bevittem a táskát meg amit ilyenkor vinni kell!Azt mondja az ápolónő,hogy tessék átöltözni.Na mondom megvárom,adja ide a ruhát,vigyem haza.Erre nekem támad az ápolónő,hogy én azonnal tűnjek ki,mert a feleségem át fog öltözni!Kérdem én:mennyivel több joga van egy vadidegennek a feleségemet nézni átöltözés közben ,mint a saját férjének?Ettől nagyobb alázást nem kaptam még!
2011. júl. 19. 18:32
 23/38 anonim ***** válasza:
És ennek mi köze van a nőkhöz? Te magad is írtad, hogy nem a feleséged küldött ki, akkor meg?
2011. júl. 19. 18:35
 24/38 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó-látom nem érted.Próbáld megérteni!
2011. júl. 19. 19:22
 25/38 anonim ***** válasza:
Persze, hogy nem értem, mikor köze sincs a kérdéshez. Te csak arról regéltél, mennyire felháborító, hogy nem nézheted végig a feleséged átöltözését/vizsgálatát (mondjuk ezt én sem értem, de azt sem, hogy miért tartasz igényt ezekre), illetve úgy állítottad be a nőgyógyászati vizsgálatokat, mintha azok oly' élvezetes dolgok lennének a nők számára. Ha elvonatkoztatok attól, hogy ez mekkora baromság, még akkor is ott motoszkál bennem a kérdés, hogy ez hogy jön ide (?).
2011. júl. 19. 19:40
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon erőlködöm, valami olyasmit sikerül leszűrnöm a hegyi beszédedből, hogy nem vágod, miért ugranak a nők, ha más csajokat is megbámulsz, mikor ők 'minden évben szétteszik a lábukat egy idegen előtt'. Csak az a baj, hogy nem vagy képes felfogni, hogy ők sem szívesen járnak oda, ezért úgy fogod fel a dolgot, hogy neked több okod lenne a féltékenykedésre.
2011. júl. 19. 19:45
 27/38 anonim ***** válasza:
100%
Ez a hozzáállás teljesen olyan, mintha te birtokolnád a nőt, és csorbult jogaid miatt hőbörögnél.
2011. júl. 19. 23:06
 28/38 anonim ***** válasza:
100%
szakadtam egy sort ezen a nőgyógyászos példán :DDDD te jóóó anyám.. hány éves, aki ezt irta? orvoshoz járni kell, és kész..
2011. júl. 19. 23:52
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
A nőgyógyászos példához: szerintem, ha a férj menne mondjuk urológushoz vizsgálatra, ott meg a feleséget küldenék ki. :)
2011. júl. 20. 00:00
 30/38 anonim ***** válasza:
100%

Épp ez, 00:00.:D

Már komolyan röhejes, mivel próbálnak takarózni egyesek. Nem is az a céljuk, hogy kiderüljön az igazság, hanem hogy bemocskolják a nőket minden áron. Csak az a baj, hogy ha nem tudnak érvelni, senki sem veszi őket komolyan. Erre még nem jöttek rá a drágák. Na mindegy, egyszer majd csak észbe kapnak.

2011. júl. 20. 00:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!