Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadhatónak tartod a párkapcsolaton belüli internetes flörtölést?
Sokat olvastam itt erről és a legtöbb férfi ezt semmiségnek tekinti,viszont ezzel nem értek egyet.
Miért jó ez nektek?Nem ítélek el senkit,csak szeretném tudni az értelmét.Növeli az önbizalmatokat vagy szimplán unalom?
amennyiben csak flört, igen. nincs abban semmmi, egy bók, ilyesmi, ez élőben is belefér. nem dől össze a világ. szerintem sok nő túldimenzionálja ezeket a dolgokat.
29/N
barátommal párszor megtörtént.
nem örültem neki és borultam a nyakába, de azért ez mégsem válóok. a legtöbb férfi csinál ám ilyet. inkább ne tudjak róla, de amúgy meg egy virtuális baromság.
és mindegy, mit ír szerintem. neten az ember úgyis azt ír, amit akar, következmények és arc nélkül. pláne, ha csak hülyíti a csajt.
egyik exem detto csinált ilyet, és nála viszont kivertem a balhét, mert letagadta, h van bnője, és ez viszont nagyon fájt. legalább ne hozta volna szóba, h van bnője, de az, h nem, nincs, sokkal jobban fájt, mint maga a tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!