Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok rólam? Őszintén!
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok. nem vagyok már szűz de ezt bánom! összesen 3szor feküdtem le vele. de csak azért mert én szerettem . még most is szeretem. Inni ritkán szoktam akkor se iszom le magamat a földik csak 1-2 pohár bor . Még csak 1-szer próbáltam ki a füves cigit. Bevallom cikizek. Ezek közül mindent bánok. de még így is mit gondoltok rólam?2011. jún. 21. 16:13
51/58 anonim válasza:
"Hát lehet hogy te máshogy tetted volna, ő rászokott a drogra te öngyilkos leszel. "
Szerintem itt nem arról beszél, hogy ő öngyilkos akar lenni, hanem hogy az a barátnője aki drogozik, így tudott feldolgozni valamit. Ő drogozik, más öngyilkos lett volna...vagy valami ilyesmi.
52/58 anonim válasza:
Tudom hogy nem magára célzott. Nem magára hanem rám! hogy ha nekem olyan problémáim lennének mint a csajnak akkor én jókislány vagyok nem szokok a drogra hanem inkább öngyilkos leszek :) Hát nagy darab lófa*szt a seggébe ^^ Ha nem erre gondolt akkor meg tanuljon meg fogalmazni ^^
53/58 A kérdező kommentje:
12:31 ha te tudnád hogy mi történt azzal a barátnőmmel hidd el nem ezt montad volna.oké,köszi te is megmondtad mit gondolsz,de néhány dologba nem értünk egyet. félig meddig igen arra céloztam hogy ő a drogra szokott rá más meg öngyilkos lenne ha ilyen dolgokat átélne/megélne. a jó kislányságnak ehhez semmi köze ,
2011. jún. 22. 13:17
54/58 A kérdező kommentje:
12:31 ha te tudnád hogy mi történt azzal a barátnőmmel hidd el nem ezt montad volna.oké,köszi te is megmondtad mit gondolsz,de néhány dologba nem értünk egyet. félig meddig igen arra céloztam hogy ő a drogra szokott rá más meg öngyilkos lenne ha ilyen dolgokat átélne/megélne. a jó kislányságnak ehhez semmi köze
2011. jún. 22. 13:17
55/58 anonim válasza:
Menekültök a gondok elől és keresitek a kifogásokat. Ez a nagy büdös igazság. és ha még mindig azt hiszed hogy neked van igazad hatalmas gondok vannak a fejedbe. Rád férne egy jókora atyai pofon.
56/58 anonim válasza:
Mindegy mi történt. Mindannyiunkkal történtek már rossz dolgok vagy tragédiák. Ettől még nem leszünk emosok, s nem kezdünk el szívni. Ez egy taknyos reakció, hogy "jajj mekkora sz*rban vagyok, akkor most vágom az ereim, s szívok, mert úgysem ér semmit az életem". Csak ez nem f*sza, hanem gyáva, ostoba, szánalmas reakció. Ép eszü ember ilyet nem csinál.
57/58 anonim válasza:
Amúgy meg nem győzöm írni, hogy inkább olvasnod, tanulnod kéne. Igazán nem ártana.
58/58 A kérdező kommentje:
a pofonokat mindig megkapom ne félj :d lehet hogy ő máshogy csinálja a dolgokat mint te . egyébként én se örülök hogy drogozik . próbálok jobban oda figyelni hogy mit írok és mit olvasok !
2011. jún. 22. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!