Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok rólam? Őszintén!
MInd1 te tudod. Az látom folyamatosan felmented, kimagyarázod magad..."nem hatnak rád" "csak egyszer" ezek kifogások, próbálod elkendőzni a dolgokat, és megmagyarázod magadnak, hogy te nem vagy rossz. Gondolom így szaladtál bele ezekbe a dolgokba...néz szembe a tényekkel.
14 éves vagy aki cigizik drogozott, és szexelt. Tetszik?
Ha szembe tudsz magaddal nézni, és nem csak a kibúvókat keresed akkor tudsz majd megváltozni. De egyenlőre csak mentegeted magad, és a lelkiismereted próbálod megnyugtatni...
Én nem mondtam, hogy drogos vagy...csak, hogy olyan úton jársz amin könnyen azzá válhatsz. :S Meg a drog csak egy probléma a sok közül.
De megint csak mentegeted magad, hogy te nem szívsz naponta...tudod a drogosok is ezt teszik. "csak egyszer szívtam" "úgyis le tudok állni" Most még a lejtő elején vagy, így talán még ki tudsz belőle szállni, de később már nem biztos.
Pár év múlva hahotázni fogsz, hogy most milyen bölcsnek érezted magad. És aki tudja, hogy mit miért tesz (ezt írtad a barátaidra), az nem füvezik, cigizik és dug ennyi idősen...Szóval sem te, sem a barátaid nem tudják még, hogy mit miért tesznek, amivel nincs is baj, csak akkor nem kéne tenni a "nagy csajt". Komolyan mondom, szánalmasnak és nevetségesnek tartalak (a barátaiddal együtt).
UI: egy és nem eggy!!
EZ MI? NE BASZ*D FEL AZ AGYAM KOMOLYAN MONDOM. "ŐK RÁSZOKTAK A DROGRA TE MEG ÖNGYILKOS LESZEL????" TUDOD MI AZ ÖNGYILKOSSÁG BASSZ*AD MEG A LEGNAGYOBB GYÁVASÁG EZEN A FÖLDÖN! NEM! Nem ez a két lehetőség létezik! A problémákkal szembe kell menni és megoldani őket nem drog cigi meg öngyilkosság mögé bújni ne okoskodj kérlek a 14 éves fejeddel nem tudsz te semmit se! Gondolkodj mielőtt fa*szságokat írsz, ha minden ember akinek problémái vannak legyen az család vagy az élet egyéb területe rászokott volna a drogra vagy öngyilkos lett volna már rég kihalt volna az emberi faj. Nyavalyogtok össze vissza mikor mások ezermilliószor szarabb helyzetbe vannak mint ti! Komolyan mondom a most felnövő generáció olyan szinten életképtelen hogy sírhatnékom van. Na tessék itt az őszinte remélem örülsz. Furcsa tudok boldog életet élni pedig a szerelmi életem romokban van a papám nemrég temettük a családom nemrég kirabolták elbuktam a nyelvvizsgámon. ÉS AKKOR MIVAN? Miért nem lehet normális mód felfogni az életet? Kihalóban van az optimista emberi faj? Most pedig állj a két lábadra és húzzál élni igen gyorsan nem 14 évesen elba*szottnak mondani az életed, lesz ennél még sokkalta rosszabb is. Ha a szüleid ezt nem tanították volna meg neked most szépen elmondtam :)
(Most már tényleg nem tudom hogy csak szivatsz minket vagy tényleg ennyire gyökér vagy - Lehet lepontozni de akkor is nekem lesz igazam ;D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!