Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok rólam? Őszintén? Jah és 10es skálán hanyas vok szerintetek? És csak normális válaszokat kérek
2010. szept. 4. 07:49
1/117 anonim válasza:
nem vagy az esetem, de olyan nagy baj nincs veled.
2/117 anonim válasza:
amúgy ennek mi értelme volt? nem volt még barátod? kevés az önbizalmad?
4/117 A kérdező kommentje:
Nem kevés csak kíváncsi vok más véleményére is:)
2010. szept. 4. 07:53
5/117 anonim válasza:
számot nem írtam, én is 6-ot adnék.
6/117 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2010. szept. 4. 07:54
7/117 anonim válasza:
csinos vagy, de nekem túl kislányos.
24F
8/117 A kérdező kommentje:
hihi:) tudom h egy picikét az vok:)
18/L
2010. szept. 4. 07:55
9/117 anonim válasza:
Mit gondolok: ugyan az a plázacica vagy mint a többi csaj, szinte majdnem minden csaj ugyan így néz ki(hozzátettem hogy majdnem!!)
Pontozás: 10/7.5(bejössz nekem, bár mindenhol ilyen stílusú csajt látok)
Jah még annyi hozzáfűzni valóm van, hogy sajnos mivel a plázacica kategóriába esel, ezért csak az alfahímeknek(főleg nekik) és a többi "viszonylag" jól öltözködő srácnak szexre kellesz másra nem, 1-2 hónap és kidobnak
10/117 A kérdező kommentje:
Aham:)AMugy nem vok plázacica most szerintem vki nem az aki magassarkút hord vagy akármi és hm érdekes mindig több ideig jártak velem mint 1-2 hónap,utolsó kapcsim is 2év 2 hónapos volt!És én egyáltalán nem az a nyafogós csaj vok meg semmi,hanem igenis normális csak szeretek jól öltözni:)
2010. szept. 4. 07:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!