Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok rólam? Őszintén? Jah és 10es skálán hanyas vok szerintetek? És csak normális válaszokat kérek
2010. szept. 4. 07:49
21/117 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:):)
2010. szept. 4. 08:40
22/117 anonim válasza:
én nem tudom mi ez a mai hülyeség hogy 10-es skálán hányas vagyok! ez akkora marhaság hogy ilyet még életemben nem láttam :D Ha valakinek tetszel akkor tuti lesz.ja a skálát ha valakinek nem tetszel akkor nem tetszel...senki nem fog skálával szkodni :D
23/117 A kérdező kommentje:
Aham:):)köszi a véleményedet
2010. szept. 4. 08:42
24/117 anonim válasza:
Nálam is megérsz egy 10/9-et. Azt a maradék 1 pontot nézd el nekem :)
25/117 A kérdező kommentje:
Jólvan!!hihi
2010. szept. 4. 08:47
26/117 anonim válasza:
Kis csini vagy :) 8/10.
Nekem csak azért nem jössz be (jobban), mert nem szeretem az ilyen playboy-os trendi csajokat. És igen, olvastam, hogy te nem vagy nyafis és normális vagy stb. De akkor is, mi nem illenénk össze ezért a 8 pont.
27/117 A kérdező kommentje:
Értem:):)Köszike a véleményedet
2010. szept. 4. 08:56
28/117 anonim válasza:
Hát ha a 10es az abszolút ideálnak számít akkor semmiképp 10es de nekem bejössz, csak erről a tükörbe fényképezésről szoknának le a csajok >_<
7/10
29/117 A kérdező kommentje:
hehe hát de ha nincs ki csináljon rólunk képet akkor muszály hihi xd am köszike aranyos vagy
2010. szept. 4. 09:05
30/117 anonim válasza:
09:03 Ja, inkább fényképeznénk mi őket! :DD
Vagy önkioldó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!