Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok rólam? Őszintén? Jah és 10es skálán hanyas vok szerintetek? És csak normális válaszokat kérek
2010. szept. 4. 07:49
71/117 anonim válasza:
Ha nem akarta volna hogy kétértelmű legyen,akkor nem azt írja hogy szivi.Ravasz.
Egyél többet.Neked jobban állna a teltebb alak és arc.
72/117 anonim válasza:
Ja semmi , csak kár hogy nem ismerelek.
73/117 A kérdező kommentje:
Nos,tudom,de mták h ilyen fajta vok régen naon idegesített de ma már elfogadtam és én így érzem magam jól ahogy vok!vannak olyan emberek mindig akik elfogadnak és akik nem de a legtöbben elfogadnak!és köszi h irtál
2010. szept. 4. 10:43
74/117 A kérdező kommentje:
jaaaaa,értelek:)
2010. szept. 4. 10:43
76/117 A kérdező kommentje:
Sztem azért érzeni az írásomból h nem vok olyan mint a többi csaj
2010. szept. 4. 10:46
77/117 anonim válasza:
igen, de a végén ki ne derüljön h faszi vagy:D nem , te normális és még szép is vagy
78/117 A kérdező kommentje:
hehe,nem kell félnetek!Lány vok:)
2010. szept. 4. 10:49
79/117 anonim válasza:
de még milyen:)
am merre laksz?
80/117 A kérdező kommentje:
:$:$szabolcs megye ennyit irok
2010. szept. 4. 10:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!