Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok rólam? Őszintén? Jah és 10es skálán hanyas vok szerintetek? És csak normális válaszokat kérek
2010. szept. 4. 07:49
31/117 A kérdező kommentje:
hát jaja:):)
2010. szept. 4. 09:08
32/117 anonim válasza:
Hmm hát végülis szerintem szép vagy, tudod miket kell hordani:)
Nem mondom hogy csúnya vagy, kapsz egy 9est, mert nekem valami megmozdult alul :)
Ha érdekel első gondolatom hogy : de meg ***** :D
am most van barátod?
18f
33/117 anonim válasza:
az a piros körömlakk GÁZ. meg a beállított pózok. de egyébként szépen kifogsz penderülni pár év mulva.csak addigra ne szálj el magadtol. (de már most 8-as)
34/117 A kérdező kommentje:
Hát köszi szépen!!................nem nyilatkozom lenne sok csak nekem jó egyedül:)
2010. szept. 4. 09:15
35/117 A kérdező kommentje:
ha te mondod akkor biztosan!!Nem lehet tudni semmit előre!!
2010. szept. 4. 09:16
37/117 A kérdező kommentje:
Nemmmmmmmmmmmmmmmm!!
2010. szept. 4. 09:16
38/117 A kérdező kommentje:
Nem vok könnyen kapható!!és sztem ez nem baj
2010. szept. 4. 09:17
39/117 anonim válasza:
pedig így reggel felállt miattad:)
de hát akkor h ha pasit se akarsz?:D
40/117 A kérdező kommentje:
Nemtudom nemrégen ért véget egy 2éves kapcsolatom,és most vhogy jó így egyedül,szabadon,bulizgatni,bnőimmel lenni:)
18/L
2010. szept. 4. 09:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!