Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok rólam? Őszintén!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok rólam? Őszintén!

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok. nem vagyok már szűz de ezt bánom! összesen 3szor feküdtem le vele. de csak azért mert én szerettem . még most is szeretem. Inni ritkán szoktam akkor se iszom le magamat a földik csak 1-2 pohár bor . Még csak 1-szer próbáltam ki a füves cigit. Bevallom cikizek. Ezek közül mindent bánok. de még így is mit gondoltok rólam?
2011. jún. 21. 16:13
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
100%
Hogy naiv vagy. A szeretet nem minden. Csak azért, mert szeretsz valakit, még nem kell mindent megtenned, amit csak kér tőled. Ha bánod ezeket, akkor változtass az életeden. Tedd le a cigit, a füvet, és többet ne feküdj le vele. Hozz létre egy értékrended, és kövesd is azt. Állíts fel magaddal szemben elvárásokat, és igazodj azokhoz. Tűzz ki magad elé hosszútávú célokat. Visszacsinálni már nem tudsz semmit, de egy jó, s erkölcsileg stabil emberré még válhatsz. :)
2011. jún. 21. 16:21
 12/58 anonim ***** válasza:
79%

Eltaláltad 14 évesen még fogócskáztam, meg kiütőztem a barátaimmal...és örültem ha egy srác megfogta a kezem, és elhívott fagyizni, nem pedig szexeltem meg füveztem és cigiztem.

Ha már 14 évesen ezeket csinálod, mi lesz később? Úgyhogy szerintem inkább ne pattogj ha nem tetszenek a válaszok, hanem szállj mélyen magadba, és gondolkodj el egy kicsit azon milyen úton jársz most.

2011. jún. 21. 16:22
 13/58 anonim ***** válasza:
23%

Hát egyesek erre mondják azt hogy "élet"

Én meg azt gondolom hogy senkit nem lehet azért elitélni mert füvezik vagy cigizik vagy épp 14 évesen lefekszik a barátjával.De ha most ezt elkezded felnött korodra unni fogod az életet.

2011. jún. 21. 16:25
 14/58 A kérdező kommentje:
szerintem nem pattogtam. azoknak köszönöm akik nem oltottak le hanem megmondták mit gondolnak. És a füves cigit 1-szer próbáltam ki és többet nem is fogom.
2011. jún. 21. 16:26
 15/58 anonim ***** válasza:

Az ilyenek lesznek öngyilkosok pár év elteltével.

Sajnállak, ezt érzem. bocs.

2011. jún. 21. 16:27
 16/58 anonim ***** válasza:
100%

"mért te 14 évesen még fogócskáztál?" Ezt te írtad valakinek a reakciójára. Szerintem ez pattogás.

Szerintem meg nem normális, hogy 14 évesen már füvezzen valaki...alapból jó kis baráti társaságod lehet, ha ilyeneket be tudsz szerezni...(én 21 vagyok, és még nem próbáltam ki. Talán egyszer, de biztos nem keresem.)

Meg ha 14 évesen szexel valaki, mit csinál később? Szerintem ki fogsz égni mire 25 leszel, mert már mindent kipróbáltál. Az "életet" be kell osztani...nem értem minek így rohanni vele. :S

2011. jún. 21. 16:29
 17/58 anonim ***** válasza:
100%
Meg te írtad, hogy mindezt bánod...szóval miről beszélünk? Próbálj meg mihamarabb megváltozni, talán még nem késő.
2011. jún. 21. 16:30
 18/58 A kérdező kommentje:
bocsánatot kérek amiért pattogtam. nem állt szándékomban. a barátaim hát.... róluk csak annyit hogy én még hozzájuk képest jókislány vagyok.
2011. jún. 21. 16:32
 19/58 anonim ***** válasza:
De ha ilyen társaságban mozogsz, előbb utóbb beolvadsz. A társaság nagyon fontos, mert hatással vannak az emberre. Próbálj meg az ilyenektől elszakadni. "Madarat tolláról embert barátjáról"
2011. jún. 21. 16:35
 20/58 anonim ***** válasza:
100%

Gáz vagy... nagyon gáz. Divatmajom.

15/L

2011. jún. 21. 16:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!