Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok rólam? Őszintén!
Eltaláltad 14 évesen még fogócskáztam, meg kiütőztem a barátaimmal...és örültem ha egy srác megfogta a kezem, és elhívott fagyizni, nem pedig szexeltem meg füveztem és cigiztem.
Ha már 14 évesen ezeket csinálod, mi lesz később? Úgyhogy szerintem inkább ne pattogj ha nem tetszenek a válaszok, hanem szállj mélyen magadba, és gondolkodj el egy kicsit azon milyen úton jársz most.
Hát egyesek erre mondják azt hogy "élet"
Én meg azt gondolom hogy senkit nem lehet azért elitélni mert füvezik vagy cigizik vagy épp 14 évesen lefekszik a barátjával.De ha most ezt elkezded felnött korodra unni fogod az életet.
Az ilyenek lesznek öngyilkosok pár év elteltével.
Sajnállak, ezt érzem. bocs.
"mért te 14 évesen még fogócskáztál?" Ezt te írtad valakinek a reakciójára. Szerintem ez pattogás.
Szerintem meg nem normális, hogy 14 évesen már füvezzen valaki...alapból jó kis baráti társaságod lehet, ha ilyeneket be tudsz szerezni...(én 21 vagyok, és még nem próbáltam ki. Talán egyszer, de biztos nem keresem.)
Meg ha 14 évesen szexel valaki, mit csinál később? Szerintem ki fogsz égni mire 25 leszel, mert már mindent kipróbáltál. Az "életet" be kell osztani...nem értem minek így rohanni vele. :S
Gáz vagy... nagyon gáz. Divatmajom.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!