Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok rólam? Őszintén!
még ez nem lenne akkor dolog, ha nem venném figyelembe hogy 14!!
és nem kell pl. az amerikai gyerekekhez mérünk magunkat!
ez európa!
szerintem rossz a társaságod, 14-évesen nem ezekkel kénne foglalkozni talán !
Tudom, hogy ilyenek a fiatalok. Korán kezdik. Megvetni nem vetlek meg, mert miért tenném. A szex, egy dolog. Ha szeretted az illetőt, akkor jó. Várhattál volna, de nem baj, csak védekezz mindig. Inni most már tényleg minden fiatal iszik, mert ez a 'menő'. Ha jól esik, pár pohár belefér. De tényleg vigyázz nagyon ezzel. Erről lebeszélnélek, de tudom, hogy úgysem változnál a hozzászólásom miatt. A füves cigiről meg annyt, hogy oké, kipróbáltad, de ezt tényleg hagyd is ennyiben!!! Ez nem játék!
Én máshogy csináltam volna, de tudom, hogy én is sokszor 'hibáztam' vagy tettem olyan dolgokat, amiket nem akartam. Nem kell bánnod ezeket, csak kicsit engedd el őket. Nem véletlenül tetted fel ezt a kérdést. Hát tegyél érte!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!