Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok rólam? Őszintén!
Én először 15 évesen találkoztam alkohollal, akkor is csak némi boros kólával. A mai napig nem volt közöm füves cigihez, se rendeshez. Pedig elhiheted, az én barátaim is művelnek dolgokat. Volt olyan is, aki durvább drogokat használt. Rengetegszer kínáltak, de volt annyi eszem, hogy azt mondjam: nem. És megsúgom, tiszteltek érte, és a mai napig is tisztelnek. Nem vagyok álszent, sok bolondságban benne vagyok, de tudom, hol a határ. Szex pedig 17 év felett volt először, és még akkor is elgondolkodtam rajta, hogy nem-e siettem el.
Ezek alapján tipikus naiv, gyenge akaratú, birka tini vagy. Csak a szokásos. Majd kiégsz.
nem tudom hogy tudják-e ezeket a szüleid, gondolom nem.
furcsa én nem iszok csak mikor olyan az alkalom, nem cigizek de 1szer 2szer egy szívás volt, elég is volt. és még nem szexeltem mert nem volt barátom, de nem is az a célom h rögtön az elsővel szexeljek.
Gondolom milyen lehet a baráti társaságod, nekem volt osztálytársaim kb ilyenek néhányan... ezért nem is szerettem velük lógni. én az ilyen tiniket nem nagyon értem hogy :pia szex..
16/L
és úgy mint az előttem szóló: én is csinálok sok bolondságot de tudom hol a határ
16:54 voltam
16/L
1. 14 évesen nem szűz, rossz pont
2. Cigizel,férfiaknál is undorító...
3. Drogozol, még egy rossz pont
4 Iszol, nem tudok már mit írni
Összesítve: Szánalom. 2011 Magyarország. Kb idáig fejlődtünk
és még írhatnám
Őszintén mondom... keress más barátokat... nagyon befolyásolható vagy...! Pont ezért... nekem is voltak úgynevezett rossz barátaim... Két megoldés van vagy ellenállsz a hülyeségeiknek ha cigivel kinálnak vagy cukkolnak leszarod őket ha nem megy akkor meg kerülöd őket...
Nem mondom hogy gáz vagy... de azért gondolkozz el... A pletykák nagyon gyorsan terjednek hidd el... És utána csak kapkodni tudod a fejed ha leribancoznak...
15/L és SZŰZ! Szinte egyik barátnőm se az (mondjuk idősebbek nálam 1 vagy 2 évvel) de még az életbe nem mondták nekem h dugasd meg magad h közénk tartozz ;) Bár ha megbántad akkor te is tudod, hogy hülyeséget csináltál... de nem ítéllek el ez miatt :) Csak a későbbiekben szerintem fogd vissza magad:)
Én 17 évesen még fogócskázom a barátaimmal igen! :D
Nos nem kell aggódnod egy mai átlagos 14 éves vagy... xD Cigizik, iszik (mentségedre legyen nem sokat), drogot is próbálta és már nem szűz. Nincs ebben semmi kivetnivaló. xD Nem tudom miért csináljátok ezt komolyan... :S Ettől most nagyobbnak érzed magad? Jobb? Mire tanított téged édesanyád?? Úgy örülök ilyenkor hogy normális vagyok. Sosem dohányoztam sosem drogoztam egy pasi se dugott meg és 16 évesen csókolóztam először... Ennek ellenére boldog vagyok vannak igazi barátaim a szerelmi életem alakulóban, és a tanulmányaim sincsenek elhanyagolva. Ki lehet bírni hidd el ;)
17/L
CSAK egyszer próbáltad a füves cigit?? 14 évesen?? Nahát, milyen jó kislány vagy! Igen, ebben a korban még fogócskáznod kéne, és sokat olvasnod, mivel nem tudod kifejezni magad, és nem tudsz helyesen írni. Ezek a "def*szavagyok" dolgok még vissza fognak ütni később.
Tehát egy nagy roncs vagy, de ez még visszafordítható. Ha most leállsz a hülyeségekkel, akkor van esélyed, hogy 5-10 év múlva nőként tekintsenek rád a férfiak és a normális nőtársaid.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!