Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok rólam? Őszintén!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok rólam? Őszintén!

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok. nem vagyok már szűz de ezt bánom! összesen 3szor feküdtem le vele. de csak azért mert én szerettem . még most is szeretem. Inni ritkán szoktam akkor se iszom le magamat a földik csak 1-2 pohár bor . Még csak 1-szer próbáltam ki a füves cigit. Bevallom cikizek. Ezek közül mindent bánok. de még így is mit gondoltok rólam?
2011. jún. 21. 16:13
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
100%

Én először 15 évesen találkoztam alkohollal, akkor is csak némi boros kólával. A mai napig nem volt közöm füves cigihez, se rendeshez. Pedig elhiheted, az én barátaim is művelnek dolgokat. Volt olyan is, aki durvább drogokat használt. Rengetegszer kínáltak, de volt annyi eszem, hogy azt mondjam: nem. És megsúgom, tiszteltek érte, és a mai napig is tisztelnek. Nem vagyok álszent, sok bolondságban benne vagyok, de tudom, hol a határ. Szex pedig 17 év felett volt először, és még akkor is elgondolkodtam rajta, hogy nem-e siettem el.

Ezek alapján tipikus naiv, gyenge akaratú, birka tini vagy. Csak a szokásos. Majd kiégsz.

2011. jún. 21. 16:48
 22/58 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom hogy tudják-e ezeket a szüleid, gondolom nem.

furcsa én nem iszok csak mikor olyan az alkalom, nem cigizek de 1szer 2szer egy szívás volt, elég is volt. és még nem szexeltem mert nem volt barátom, de nem is az a célom h rögtön az elsővel szexeljek.

Gondolom milyen lehet a baráti társaságod, nekem volt osztálytársaim kb ilyenek néhányan... ezért nem is szerettem velük lógni. én az ilyen tiniket nem nagyon értem hogy :pia szex..

16/L

2011. jún. 21. 16:54
 23/58 anonim ***** válasza:

és úgy mint az előttem szóló: én is csinálok sok bolondságot de tudom hol a határ

16:54 voltam

16/L

2011. jún. 21. 16:56
 24/58 anonim ***** válasza:

1. 14 évesen nem szűz, rossz pont

2. Cigizel,férfiaknál is undorító...

3. Drogozol, még egy rossz pont

4 Iszol, nem tudok már mit írni

Összesítve: Szánalom. 2011 Magyarország. Kb idáig fejlődtünk

és még írhatnám

2011. jún. 21. 17:46
 25/58 anonim ***** válasza:

Őszintén mondom... keress más barátokat... nagyon befolyásolható vagy...! Pont ezért... nekem is voltak úgynevezett rossz barátaim... Két megoldés van vagy ellenállsz a hülyeségeiknek ha cigivel kinálnak vagy cukkolnak leszarod őket ha nem megy akkor meg kerülöd őket...

Nem mondom hogy gáz vagy... de azért gondolkozz el... A pletykák nagyon gyorsan terjednek hidd el... És utána csak kapkodni tudod a fejed ha leribancoznak...

15/L és SZŰZ! Szinte egyik barátnőm se az (mondjuk idősebbek nálam 1 vagy 2 évvel) de még az életbe nem mondták nekem h dugasd meg magad h közénk tartozz ;) Bár ha megbántad akkor te is tudod, hogy hülyeséget csináltál... de nem ítéllek el ez miatt :) Csak a későbbiekben szerintem fogd vissza magad:)

2011. jún. 21. 17:51
 26/58 anonim ***** válasza:

Én 17 évesen még fogócskázom a barátaimmal igen! :D

Nos nem kell aggódnod egy mai átlagos 14 éves vagy... xD Cigizik, iszik (mentségedre legyen nem sokat), drogot is próbálta és már nem szűz. Nincs ebben semmi kivetnivaló. xD Nem tudom miért csináljátok ezt komolyan... :S Ettől most nagyobbnak érzed magad? Jobb? Mire tanított téged édesanyád?? Úgy örülök ilyenkor hogy normális vagyok. Sosem dohányoztam sosem drogoztam egy pasi se dugott meg és 16 évesen csókolóztam először... Ennek ellenére boldog vagyok vannak igazi barátaim a szerelmi életem alakulóban, és a tanulmányaim sincsenek elhanyagolva. Ki lehet bírni hidd el ;)

17/L

2011. jún. 21. 17:55
 27/58 A kérdező kommentje:
17:46 nem drogozok,nem iszok olyan sokat és borból se naponta hanem vasárnap esténként. 17:51 köszönöm ,te se azt mondod hogy mekkora rib@nc vagyok . utolsó : hát te így vagy boldog hogy 16 évesen smárolt le téged egy fiú én meg így vagyok -jó nem mindig de legtöbbször- boldog hogy 13évesen smároltam először fiúval mikor üvegeztünk . és 14 évesen már nem vagyok szűz. most jön a nagy vallomás! egyik nap fogócskáztam :$
2011. jún. 21. 18:03
 28/58 anonim ***** válasza:

CSAK egyszer próbáltad a füves cigit?? 14 évesen?? Nahát, milyen jó kislány vagy! Igen, ebben a korban még fogócskáznod kéne, és sokat olvasnod, mivel nem tudod kifejezni magad, és nem tudsz helyesen írni. Ezek a "def*szavagyok" dolgok még vissza fognak ütni később.

Tehát egy nagy roncs vagy, de ez még visszafordítható. Ha most leállsz a hülyeségekkel, akkor van esélyed, hogy 5-10 év múlva nőként tekintsenek rád a férfiak és a normális nőtársaid.

20/L

2011. jún. 21. 19:06
 29/58 anonim válasza:
én azt gondolom hogy, ha tényleg megbántad volna az életmodod probálnád minél jobban eltitkolni. ehejett te vitára bocsátottad itt. feltunési viszketegség. ez egyértelmu.de végeredményben ez nem gond. egyszer beno a fejed lágya. semmi gond. de vigyázhatnál egy kicsivel jobban magardra. Kiváncsi lennék milyen volt a megitélsed a suliban. Ribiztek téged a hátad mogott igaz? talán nem ártana egy kicsit ténylegesen áttgondolni, és életszemléletet változtatni. ÉRTÉKESEBB EMBER LEHETNÉL HA AKARNÁL
2011. jún. 21. 19:35
 30/58 A kérdező kommentje:
nem ribiznek. mint már mondtam vannak nálam 100-szor rosszabbal és még őket se ribizik. az eggyik "barátnőm" : azért szopt@ le a buszsofőrt hogy ingyen utazzon. anyát késsel fenyegette hogy ha nem ad neki pénz megöli. a szájában 4 pc van. a haja 3 színű stb. rá mit mondanátok?
2011. jún. 21. 20:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!