Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj az hogy ha egy férfit nem zavar hogy nem tetszik egy lánynak se?
Az se érdekli ha szívatják,mert le...ja őket.
Baj az hogy valaki ennyire laza?
Mi lenne, ha egyszer vennéd a fáradtságot és megismerkednél egy lánnyal úgy igazán? Ha fognád magad és leülnél beszélgetni velük és megértenéd, hogy ŐK hogyan működnek. Látom, azzal maximálisan tisztában vagy, hogy te hogyan működsz, de bármennyire is önző vagy, nem csak te létezel a világon!
Szerinted a nőknek nem kell félniük a kudarcoktól? Szerinted miért gondolják meg 500x, hogy kivel kezdenek? Talán mert ők is félnek, nem? Mert őket is érték kudarcok! Akik téged szívattak, azok nagyon rossz emberek, nem rossz nők, hanem rossz emberek - ez emberileg aljas dolog. De ez már a múlt és nem mondhatod, hogy mindenki ugyanolyan, mert ez nem igaz! Te sem vagy olyan, mint azok a fiúk, akik rád fogadtak - miből gondolod, hogy a lányok is mind olyanok???
Ne legyél már ennyire lusta, ismerkedj meg végre egy nővel előítéletek nélkül! Ő is csak ember, épp annyira, mint te!
Akkor másképp fogalmaznék te egy finomított megtört férfi
vagy aki minden egyes nőkkel alkotott kudarcáért csak magát
okolja.Ez nem olyan mintha önmagad ellensége lennél,
viszont én sose mondtam hogy nem vagyok hibás történtekért.
Abba vagyok hibás hogy az elején teret adtam ezeknek
a dolgoknak és rámentek az iskola eredményeim.
Most főleg emiatt szívok és sok olyan dolgot kell most
meg tennem amit akkor kellett volna.
Köszönet magamat és a csajoknak akik hülyére vettek.
Elhiheted nekem is jobban tetszett volna, ha nem így
állnak hozzám a lányok.
Tudod nekem vannak egyedi dolgaim,mozdulataim amin egyesek
ki szoktak nevetni és persze viccet csinálni belőle.
Nem mond nekem azt hogy erről én tehetek mert így van
pedig próbáltam rajta változtatni,de hát egyszer ilyennek
el kell fogadnom mert ez olyan mintha a saját ellenségem
lennék.
Az pedig olyan mintha élőhalott tudod te hogy él az emberekbe,az elő ítélet?!
Ha bármilyen felszínes hátránnyal rendelkezel akkor megbélyegeznek,és rásütik a nyomorék jelzőt.
Tudod te régen mekkora gyűlölet tombolt bennem saját
magam iránt,már zsongott az egész fejem attól amiket
mondtak rólam.
Hála istennek túl tudtam lépni rajta a saját magam
módszerével.
Nem fogok feleslegesen érzelmi viharok keveredni hogy
kockáztassam magamat.
A múltamból kifolyólag hamar átláttok a szitán,és észre
veszem ha valaki engem hülyének nézz.
Kecske pásztor :D,sokszor elmerengtem már ezen békésen
egy magányos szigeten ahol nem zavar senki azt csinálhatok amit akarok és nem kell állandóan harcolni
a világgal a saját igazamért.
De valahogy bizonyítani akarok magamnak hogy igen képes
vagyok elérni dolgokat,bár rengeteg hátrányt össze
szedtem a múltamból kifolyólag.
Tudom hogy nem sok esélyem van,de akkor is ki kell tartanom a végsőkig,a nők meg sajnos nem igazán férnek
a bele a mostani életvitelembe.
Mert elsőnek az embernek saját maga vára körül kell
sepregetni,és ha minden rendbe van akkor esetleg szóba
jöhet.De én fogom kockára magamat és a céljaimat emiatt.
Sokat kell még fejlődnöm de érzem magamat az erőt
hogy képes vagyok megcsinálni.
Tévedés, hogy csak magamat okolom, de nem tagadom le, ha valahol rajtam is múlott az a kudarc. Sokáig tartott, mire felismertem, hogy ha valaki segíthet rajtam, akkor az ÉN vagyok! És lám, mostanra boldog párkapcsolatban élek, olyanban, amiről azelőtt csak álmodoztam volna. Szeretnek, állandóan együtt akarunk lenni és minden szinte tökéletes. Ráadásul emellett koncentrálhatok arra is, amit el akarok érni az életben, mert a társam lehetővé teszi számomra azt is! Láthatod, hogy a párkapcsolat nem feltétlen áll interferenciában az életcélokkal, sőt akár fel is erősítheti azokat!
Nem tudom, mit akartál azzal, hogy én megtört vagyok. Nem érzem magam megtörtnek, csak ráébredtem, hogy ha valamit akarok az életben, azt nekem kell elérni és nem lehet várni a sült galambot...
Lássuk ezt a "vicces mozdulat" dolgot: ezt neked így osztották, régóta vele kell élned, ideje lenne megszokni! Tudod kiket cikiznek ki ilyenek miatt? Akiken látszik, hogy őket is zavarja, de rohadtul nem tesznek semmit annak érdekében, hogy változzon a helyzet. Vagy változtass, vagy ha nem tudsz, akkor próbálj belőle előnyt kovácsolni. Sokan vannak nálad sokkal rosszab helyzetben, és BOLDOGOK! Vannak nyomorék emberek, akik nyomorék emberben találták meg a szerelmet, és annak ellenére, hogy tolószékben ülnek, és az 5. emeleten laknak, minden nap levisznek egy kutyát sétáltatni! Mert ők megtanultak együtt élni azzal, amit kaptak!
Te látszólag teljesen egészséges ember vagy, semmi testi fogyatékod nincsen, mégis úgy írsz, mintha neked már mindegy lenne...
Szerintem ez szánalmas viselkedés! Jelenleg sem keltesz más benyomást, még így látatlanban sem, mint akkor kelthettél, amikor hagytad magad kicikizni...
Aki gyenge, azt eltapossák - te magad mondtad!
Figyelj én azt nem hiszem el hogy boldogok azok a toló
kocsis emberek nem hiszem hogy ne jutott volna eszükbe az hogy
milyen jó lenne a saját lábán járni.Nem mindig a toló kocsi
börtönében lenni.
A másik meg az igaz sok minden rajtunk múlik,de ahhoz hogy
elérj valamit mástól is függ bár csak rajtam múlna
ha megadják nekem a lehetőséget szerintem megtudok felelni
a kihívásoknak.
Azt én meg egy szóval se írtam hogy nekem mindegy csak
azt mondtam hogy a nőket kiakarom zárni az életemből
mert hátráltatnak.
Tudod amikor az ember túl van egy agymosó napon,
akkor egy kicsit jobban vágyik a békére nyugalomra
én azt egy szóval se mondtam hogy nekem minden mindegy.
Csak azt és még egyszer mond hogy a nők mindig rossz hatással
voltak rám és megaláztak ahol csak tudtak.
Gondolom a te fejed fölött szivárvány köd lebeghet,
te most jelenleg egy boldog sikeres emberként tetszelegsz,
de amint remélem azért nem fog, vakvágány érsz mit
fogsz tenni?
Amikor két ember úgy mond egybe köti az életét,lesz plusz nyűgjeik amiket idővel tovább fejlesztenek hogy
másik eltudja fogadni azokat vagy megtörténik a félre
lépés :D.
Én nem akarok vész madár lenni de te se és senki se tudja
azt hogy mit hozhat a jövő.Az én életem így is eléggé összekuszált nem férnek bele párkapcsolati problémák.
Te nálad úgy látom elsődleges helyen vannak a nők,
nálam meg valahol legalul a múltamból kifolyólag,ami sajnos a jelenemre is kihat akarva akaratlanul.
Figyelj, én nem akarok ráderőltetni semmit, ha te így látod jónak, akkor áldásom rá. Mindenesetre elég negatív a nézőpontod, mert mindenben azt látod, hogy egyre több lesz a rossz... Ezt nem tudom miből szűröd le!?
A másik: mindenki lehet boldog, ha elfogadja azt, ami neki jutott, vagy ha nem fogadja el, akkor változtat és a sikerélmény miatt lesz boldog! Olyan nincs, hogy valakinek már késő...
A többiről, amit írtál nem mondok véleményt... inkább erősen ajánlok egy könyvet elolvasásra. Ha valóban sikeres ember akarsz lenni, akkor szerintem kötelező olvasmány:
Elliot Aronson, Carol Tavris - Történtek hibák
Ha ezt elolvasod, rájössz majd, hogy mi a te legnagyobb problémád az életben!
Utána pedig ess neki ezeknek:
Csernus Imre - A nő
Csernus Imre - A férfi
Ezzel a változás kulcsát a kezedbe adtam, ha élsz vele, talán jobb lesz neked. Ha nem, akkor mindent úgy teszel majd továbbra is, ahogy hiszed, hogy jó... de lehet, hogy tévedsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!