Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj az hogy ha egy férfit nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj az hogy ha egy férfit nem zavar hogy nem tetszik egy lánynak se?

Figyelt kérdés

Az se érdekli ha szívatják,mert le...ja őket.

Baj az hogy valaki ennyire laza?

2011. jún. 9. 22:02
1 2 3 4 5 6
 41/55 A kérdező kommentje:

Hát ez jó gondolom ez valami leosztó duma akart lenni,

halvány fogalmad sincs róla min mentem át,és hányan aláztak

már porrá csak azért mert nem hagytam magam és lenéztem

az olyan embereket akik minden áron kiakartak csak cseszni

csak azért mert én nem álltam velük szóba azok után hogy

megszívattak.

Önteltség igen az vagyok de engem a világ lett ilyenné

és a nők akik álladóan becsméreltek engem.

Bohócot csináltak belőlem kihasználták,hogy naív vagyok.

Hangsúlyozom engem mások tettek ilyenné,ha bele gondolsz

ha valaki kicsit másabb mint az átlag és vannak egyedi

dolgai azzal szörnyeteg a világ és előbb utóbb ő is azzá lesz.Önzőség az hogy nem csinálom feleslegesen bohócot

magamból?

2011. jún. 10. 00:16
 42/55 Smartguy86 ***** válasza:

Már majdnem megsajnáltalak... De azért avass már be, hogy mi volt az a nagy átbaszás??? Nem akartak veled lefeküdni? :D

Miféle nőkkel kezdtél te? Megkötöztek és kifestettek nőnek? Vagy lehánytak eperszörppel az egész iskola előtt?

Mi volt az a nagy szívatás, ami olyan rosszul érintett téged, ráadásul úgy, hogy 30 nő csinált belőled bohócot????

Amúgy nem érzed az egészen, hogy nevetséges? Téged 30 nő akart kisemmizni és hülyének kiadni? Mi a szarért utáltak ők ennyire téged? Akit 30 nő utál, azzal valami baj van, ecsém! Ne csináld már, világosíts fel!

2011. jún. 10. 00:19
 43/55 Smartguy86 ***** válasza:

Egyébként meg kétlem, hogy a világ tett ilyenné. Előtte is ilyen voltál, csak most szépíted. Egyszerűen szartál rájuk, nekik meg nem kellettél úgy! Most meg szépen igazolod magad utólag, hogy bárki lehetett hibás, csak te nem...

Tudod, ha valahogy nem vagy megfelelő, akkor változni kell. Ha nem találsz magadhoz társat, akkor vagy máshol kell keresni, vagy neked kell változni! Nem erőltethetsz rá minden hülyeségedet egy emberre! Ha egyedül akarsz lenni, az is oké, de akkor ne add már itt elő a sértett óvodást, akinek nem vettek nyalókát, bazzeg!

2011. jún. 10. 00:22
 44/55 anonim ***** válasza:

De ember én azt nem értem, hogy volt 30 nő. És ebből mindenki csak kicseszni akart veled.?

Kihasználtak, mert hagytad magad.

Bár az sem mindegy, hogy hol próbálkoztál, milyen korosztálynál.

Igazad van, nem tudom, hogy miken mentél át, de nem is érdekel.

(Nekem sem volt sétagalopp a dolog, de nem ez a lényeg.)

Azt is elárulom, hogy mindenkire befolyással van a Világ és a közvetlen környezetében élő emberek, a tapasztalatok. Szépen formálódik a személyiséged.

2011. jún. 10. 00:26
 45/55 A kérdező kommentje:

Sértett óvodást hát megnézném közületek bárki hogy állta ezt

volna ezt tortúrát.

Sok nő csak akart megszívatni de én azt egy szóval se mondtam hogy össze jött volna.

Megnézném ha veled mindennap ugyan azt csináltak volna veled

mint a nők meddig bírtad volna?!

A férfiasságommal cikizték,a kinézetemen meg hogy egyáltalán

én mit képzelek magamról hogy vissza merek szólni.

Ecsém én nem sírok csak tényeket közlök,aki elolvassa

annak szívesen írok mint hogy én is szívesen válaszolok más problémájára.

Nem fogom úgy tenni mintha hanem történtek volna meg velem ezek a dolgok.

Én ezen túl tettem már magam.

Egyes részeket lezártam az életembe mint felesleges

személyiség hátráltató dolgokat.

2011. jún. 10. 00:55
 46/55 A kérdező kommentje:

Egy utal jó éjszakát.

A többire majd később válaszolok.

2011. jún. 10. 00:57
 47/55 Smartguy86 ***** válasza:

:DDDDD Jaj egyem a szívedet! Visszaszólni? Hát öregem, biztos nem úgy volt az, hogy odajöttek hozzád a lányok az utcán és azt mondták, hogy "ne szólj be, köcsög"...

Elmondom, mi a valószínű: nem kaptad meg, amit akartál, erre ők elküldtek a sunyiba, te erre kiborultál és elküldted őket a sunyiba, ők meg jól megszívattak, hogy kicsi a p*csöd, meg gázos vagy és különben se szólj be. Na igazam van, vagy igazam van?

Legalább a saját hibáidat vállald már fel, te szerencsétlen! 23 évesen legyen már annyi felelősségtudatod, hogy nem másokat hibáztatsz az életed félresiklásáért, hanem csakis magadat! TE fenenagy öntudat! Ilyenkor hol van az egod?

2011. jún. 10. 00:59
 48/55 Smartguy86 ***** válasza:

Amúgy mikor történt ez? Oviban? Jó hogy nem azt mondod, hogy megvertek a lányok!

Te vagy a férfi, tűrni kell a visszautasítást! Vagy ha nem tűröd, akkor keress olyan lányt, aki annyira magabiztos, hogy ő hódít meg magának, aztán csak tart téged, mint egy kutyát. Van ilyen is!

2011. jún. 10. 01:01
 49/55 A kérdező kommentje:

0:59 Te biztos nő vagy azok szoktak ilyen stílusban fogalmazni

hogy te mint gondolsz rólam az engem hidegen hagy.

Én nem vagyok az típus aki nem fogja ha valakinek nem tetszik, nem küldöm el sehová ők aláztak meg engem én csak

védekeztem.Az tudtommal szabad?!

Én egy árva rossz szót se szóltam hozzájuk,max rájuk néztem

elvoltam a magam kis világába.

Aki nem felel a világ szabályainak vagy nem hajlik meg

előtte azt kifogják.Én saját belátásom szerint cselekszek

és élek nem úgy ahogy mások a számba rágják.

Nem fogom meghúzni magam csak azért mert te szerinted

és sok csaj szerint én gázos vagyok.

Mert nekem csak is önmagam véleménye a legfontosabb nem

másoké, és ha nem így lenne akkor lennék gázos.

Egy kulturált vissza utasítás bele fér de engem senki

de senki ne nézzen hülyének.

Mert nem egy játékszer vagyok hanem egy érző emberi lény.

Gondolom te se szereted ha szórakoznak veled?!

Vagy igen ?!

Volt egy csaj aki három évig szívatott csak azért mert,

mert a srácok azt mondták és fogadásokat kötöttek rám.

Állandóan cikiztek hogy miért nem megyek oda hozzá,

a válasz egyszerű volt mert tudtam jól hogy csak szívattak.

Aztán amikor kérdőre a csajt mindent tagadott,

az mondta hogy engem ember számba se vesz.

Állandóan piszkáltak és mivel egyedül voltam,nem sok

esélyem volt a védekezésre.

Közbe persze más lányok is rám szálltak csak azért

mert az lány azt mondta nekik,és jókat röhögtek rajtam.

Ha benne lettél volna egy szituációban és ráadásul

nincs melletted senki aki a pártodat fogná,akkor

képzeld el milyen nehéz lehet harcolni ellenük és a saját

igazadnak teret adni.

Remélem most már érhető voltam?

2011. jún. 10. 12:11
 50/55 Smartguy86 ***** válasza:

Tévedsz, mert nem lány vagyok, hanem 25 éves férfi. Csak van egy kis lövésem a dologhoz. Képzeld, minden férfinek vannak kudarcélményei. Én 2 évig voltam beleesve egy lányba, aki semmibe vett. De ez az én hibám volt, nem az övé!

Köztünk az a különbség, hogy én képes voltam túllépni az iskoláskori kudarcaimon, míg te nem vagy képes, és máig másokban keresed a hibát! Semmiféle határozottságot nem vélek felfedezni az írásodban, csak rengeteg sértettséget. Sok embert szívatnak az iskolában, csak mert beszari és nem képes megvédeni magát - de ez nem jelenti azt, hogy életed végéig jogod van azokat a sérelmeket okolni azért, hogy most, felnőtt korodra nem vagy képes a két lábadra állni és kimászni a sz@rból. Ez a tagadás egy egyszerű védekezés, te sem gondolod komolyan. Ja és ha te tényleg önmagad akarsz lenni, azt azért nem ártana végig gondolnod, hogy egy társadalomban élsz, ahol az embereknek egymással is kapcsolatba kell lépni. Ha te remete akarsz lenni, akkor vágd el a hálózati kábelt, és menj el a hegyekbe kecskepásztornak. De amíg egy társadalom tagja akarsz lenni, addig igenis kötelességed megfelelni a szabályoknak - ez nem megalázkodás, hanem egyszerűen annyi, hogy nem lehetsz t@hó paraszt, ha egyszer nem az a véleménye valakinek, mint neked - még akkor sem, ha nevezetesen ez neked rosszul esik!

2011. jún. 10. 12:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!