Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj az hogy ha egy férfit nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj az hogy ha egy férfit nem zavar hogy nem tetszik egy lánynak se?

Figyelt kérdés

Az se érdekli ha szívatják,mert le...ja őket.

Baj az hogy valaki ennyire laza?

2011. jún. 9. 22:02
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
100%
Most még lehet igy gondolod,mert kicsit kihültek az érzéseid a lányok iránt.De ne felejsd majd szavad,amikor majd egyedül leszel,senkid sem lessz.Magányosnak fogod érezni magad és hiányozni fog még egy apró ölelés is.Ezek emberi ösztönök,és nem hiszem,hogy belölled vagy akárki másbol hiányozhat.Akárhány éves is legyél most,egyszer ugyis megváltozik a gondolkodásod.
2011. jún. 9. 22:56
 12/55 anonim ***** válasza:

Most ezt a korszakodat éled, de idővel fog ez változni.

Vagy te fogod felismerni magadtól a hiányt vagy majd jön valaki, aki megváltoztat mindent.

2011. jún. 9. 23:04
 13/55 anonim ***** válasza:
Na, de hol van Fuckmeimfamous? Aki mindenkinek jól megmondja.
2011. jún. 9. 23:07
 14/55 Smartguy86 ***** válasza:
Hülyére keresheted magad, megvalósíthatod az álmaidat, de ha nem lesz kivel megosztani az örömödet, akkor az hamar megöli majd a motivációt - lehet, hogy végül meggondolod magad, nem látod majd értelmét az egésznek, és elsorvad az egész "életcél"... Én szóltam!
2011. jún. 9. 23:10
 15/55 A kérdező kommentje:

Tudod nekem hiszed vagy nem nincs egyetlen egy barátom

se és csak egy valami hiányzik a pénz,a siker de nem

a nők terén hanem hogy felfussak.

Engem kb.vagy 30 csaj hanem több akar már megszívatni,úgy hogy

én valahol lenézzem őket pedig semmi olyat nem tettem ami

szerintem annyira gáz lett volna.

Amikor már az emberrel huszadjára játsszák el ugyanazt

egyszerűen vagy összeomol vagy felülemelkedik rajta.

Én az utóbbiba tartozom,lehet persze bennem is vannak kétségek csak én eltudom felül tudok emelkedni rajta mert szerintem

életének nem az a fő célja hogy családot alapítson hanem

önmagát megvalósítsa,sokon dilisnek tartanak emiatt

hogy lehetek én ilyen?

Pedig hiszitek vagy nem én tényleg ilyen vagyok nem mondom

hogy nincsenek gyenge pillanataim mert akkor megtagadnám

emberi mivoltomat.Persze szexuális igényeim nekem is vannak,de érzelmileg nem nagyon vagy szinte semmi.

A ragaszkodás gyengévé tesz,és én nem akarok gyenge lenni

mindig erős akarok és felül akarok kerekedni az érzéseimen,mostanság ez sikerül is tudok tiszta fejjel gondolkodni.

2011. jún. 9. 23:10
 16/55 anonim ***** válasza:
kérdező egyáltalán nem baj sztem. ha vkit zavar, hát nem tudsz mit tenni, engem se nagyon érdekel ilyen téren mások véleménye
2011. jún. 9. 23:11
 17/55 A kérdező kommentje:

Az előző első soraim 22:56-nak szóltak.

Mert neki fontosak az emberi párkapcsolatok nekem nem igazán.

2011. jún. 9. 23:14
 18/55 Smartguy86 ***** válasza:

A ragaszkodás gyengévé tesz? Ez micsoda hülye filozófia? Ne csináld már! Ha 30-an basztak át, akkor menni kell a 31-ik után! A pénzt se úgy keresed, hogy hát ez az üzlet nem jött be, akkor feladom...

Miből gondolod, hogy jó helyen kerestél? Miből gondolod, hogy nem te voltál a hibás? Miből gondolod, hogy azok a nők nem téged akartak volna, ha kicsit más mentalitással állsz oda?

Tudod, a hülyeség legjobb ismérve az, ha ugyanazt csinálod és más eredményt vársz. Ha valaki, akkor egy karrierista ezt tudhatná!

Ez az egész dumád egy hülye filozófia, amit felépítettél azért, hogy legyen magyarázatod arra, ha valaki megkérdezné: Miért nem akarsz boldog lenni?

Te egy sértett ember vagy, aki a női nem gyűlöletében éli ki magát és a sérelmeit. De ez nem vezet sehova! Kíváncsi lennék, mennyire állhatsz jól a nagy terveiddel, ha egy olyan kis kihívást se vagy képes teljesíteni, mint hogy megismerj egy nőt úgy igazán.

Szerintem a siker ugyanolyan duma nálad, mint a nőkkel kapcsolatos tévképzeteid - nagy kamu az egész életed, és így nyugtatod meg magadat! Ez sajnálatos...

2011. jún. 9. 23:17
 19/55 A kérdező kommentje:

23:10-nek: Szerintem ha fent állok a katedrán,fog engem

dolog érdekelni kötve hiszem annyit csalódtam a nőkben

hogy azt te el se tudnád képzelni,de ennek köszönhettem

hogy kitudom zárni az életemből ezeket a dolgokat.

Az érzések a legnagyobb befolyásoló tényezők egy emberen,

és a legtöbb baj okozója is úgy hogy kár erőltetni.

2011. jún. 9. 23:20
 20/55 Smartguy86 ***** válasza:

Igen? Az érzések rosszak? Akkor minek neked pénz, minek neked hírnév, minek neked siker? Annak is örülni akarsz, nem? Az öröm is érzés! Hadd kérdezzem meg:

Mi az életed célja?

2011. jún. 9. 23:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!