Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj az hogy ha egy férfit nem zavar hogy nem tetszik egy lánynak se?
Az se érdekli ha szívatják,mert le...ja őket.
Baj az hogy valaki ennyire laza?
Még valamit hozzá tennék,amikor a siker vagy is csaj
felszedése nem csak rajtad hanem a csajon múlik is hogy egyáltalán
tetszel-e neki.
Addig az a siker amire én vágyok csak rajtam múlik,
mert csak küzdeni és hajtani kell érte.
Nem tudom, milyen módon akarsz te sikeres lenni, de ha vállalkozó akarsz lenni, akkor azért gondolkozz el azon, hogy egy ilyen személyiség hogyan is lehetne sikeres vállalkozó?
Hát még magadat se tudod eladni egy embernek, nemhogy a termékeidet sok ezreknek...
Én már sejtem, mi volt a bajuk a lányoknak veled: az, hogy rohadt önző voltál, aki minden áron csak a saját igényeinek a kielégítésére hajtott...
Nagy tévedés,gondold csak végig egy ember akit közel érzel
magadhoz annak szinte kénytelen vagy minden rossz tulajdonságodat megmutatnod és az persze az mindenkinek
van mert hát ugye emberek vagyunk.
Viszont amikor egy terméket kívánsz eladni annak csak is
kizárólag a pozitív tulajdonságait kell bemutatnod.
Egy őszinte kapcsolatnál pedig nem szabad titkolózni,
mert hamar gátra fut.
Egy termék pedig szerintem akkor lesz befutó hogy ha
ha pozitív tulajdonságit tudod meg világítani.
Csajnál meg ha tényleg komolyat akarsz akkor,ott
nincs mese meg kell ismerni egymás rossz oldalait is.
Nem utolsó sorban másképp kezelsz egy olyan embert aki potenciális vásárló mint mondjuk aki a szíved csücske.
Egy termék eladást össze se lehet véleményem szerint hasonlítani egy csaj felszedésével.
23? :D
Lesz még itt sok minden.
Én ennyi idősen olyan büdös pofont kaptam az élettől, hogy sok időbe telt mire felálltam a padlóról. (és ennek semmi köze sem volt a párkapcsolatokhoz)
A siker nagy részben rajtad múlik, de nem csak rajtad. Vannak egyéb körülmények is.
30 csaj és egyik sem? 30? mi volt ez, valami teszt, hogy melyiket sikerül felszedni? A hiba nálad volt.
És milyen hatalmas igazságra jöttél rá, hogy bizony 2 ember kell egy kapcsolathoz. Ahol benne van a pakliban, hogy lehet a másik fél nem akar téged.
Az írásodból meg egy megkeseredett, nagyképű és öntelt embert olvasok ki.
Hagyd a csajozást, keress egy célt és arra koncentrálj.
Csak arra.
Na ne viccelj! Szerinted az embereket nem befolyásolja az érzelmi oldal vásárláskor? Ugyanúgy meg kell nyerni őket, mint egy nőt. Kétlem, hogy bármelyik csajjal úgy kellene kezdeni az első randit, hogy:
Szia! Én titokban túrom az orromat és kis galacsinokat formázok belőle, amit utána elpöckölök...
Egy nővel való megismerkedés is olyan, mint egy termék eladása: kihangsúlyozod a jó tulajdonságaidat, a rosszak pedig maradnak akkora, amikor már jobban ismered az illetőt. Hiszen a termékről is tudni fogod, hogy rosszabb, mint a konkurenciáé, de attól még nem mondod azt, hogy "Kedves vevő, ha jót akarsz, inkább azt vedd!"
Azért vicces, ahogy próbálod magadat is meggyőzni róla, hogy igazad van :D
Amúgy kedves kérdező, mi a foglalkozásod? Tom, hogy senki sem ért meg, de én valahogy mégis, pedig fiatalabb vagyok nálad. Szerintem neked még akkor is lenne esélyed a csajoknál, de valahogy megértem, hogy juthattál erre a nézőpontra
20f
De azért azt hozzá tenném, hogy kicsit hiteltelen a szöveged így 23 évesen... Fogadok még suliba jársz, valószínűleg nem is egyetemre, pedig 23 évesen már diplomád is lehetne, ha olyan fene nagy karrierista lennél...
Vagy ha nem lenne diplomád, akkor legalább egy vállalkozásod lehetne már... vagy befektethető tőkéd. De nekem úgy tűnik, hogy ezzel ugyanúgy vagy, mint a csajozással - meggyőzted magad, hogy még ráérsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!