Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj az hogy ha egy férfit nem zavar hogy nem tetszik egy lánynak se?
Az se érdekli ha szívatják,mert le...ja őket.
Baj az hogy valaki ennyire laza?
Az EMBERNEK vannak érzései.
Te pedig egy sértett ember vagy, aki feladta. Megtörtek?
Bevetted a leszarom tablettát?
(ezt tapasztalatból mondom, megjártam ezt az utat én is)
Hogy is van? Ha ledob a ló vissza kell rá ülni??
Kihívást keresel? Hódíts meg egy nőt. (csak azért is)
Ja, leszarod a nőket. Feladtad.
23:27 - nem, a talpraesettebbek már pár nő után rájönnek, hogy ott nem a nőkben van a hiba, hanem bennük... Persze ha valakit 30-an "basznak" át, ott már én elgondolkoznék, hogy vajon biztos jól gondolom-e, amit gondolok...
De láthatod, egy sikerorientált embernek ez nem megy, ő inkább feladja. Így fogja feladni a sikert is az 5. kudarc után...
Honnan tudod, hogy kidobna ha még össze sem jöttél vele? Honnan veszed, hogy elviselhetetlen vagy? Ha magadról ezt hiszed, akkor mit vársz a lányoktól? Hogy majd ők máshogy látják???
Elárulok egy titkot: aki kapcsolatban él, az se lehet benne biztos, hogy meddig fog tartani a dolog - DE megteheted azt, amit csak tudsz az ügy érdekében! És ezzel már elérted, hogy ne legyen vége. Ha két ember boldog és kiegészítik egymást, akkor nem fognak szétmenni semmiért!!!
Nem tudom, milyen suliba jársz, de ajánlom betanulásra ezt:
A KÉRDEZŐNEK IS!!! MIELŐTT MÉG NEKIESNE AZ ÖNMEGVALÓSÍTÁSNAK!!!!!!
Hangsúlyozom nem az életemet adtam föl,csak a terhelő részeket leválasztottam,hogy ne álljanak az utamba
céljaim megvalósításhoz.
Régen arra vágytam hogy legyen barátnőm még tizenévesen
lett is de még csak vonzódni se vonzódtam hozzá.
Aki meg tetszett volna hülyére vett,kihasznált szórakozott
velem ott voltak az első nagy csalódásaim,és akkor ezek
miatt követem életem legnagyobb hibáit nem figyeltem
oda saját magamra csak azzal foglalkoztam hogy találjak
egy lány akivel össze jöhetnék.
De mindig pofára estem elgondolkoztam azon hogy erről fog
szólni az életem?
Közbe meg a tanulmányi eredményeim romlottak csak azért
mert evvel a problémával foglalkoztam,nem fogok könyörögni egy nőnek se hogy nézzen rám.
Nem vagyok az a fajta,és sokan nagyobb terveim vannak
annál mint sem egy ilyen kis semmiség mint a nők az utamba
álljanak mert eddig csak megkeserítették az életemet,
ezt nem megtörés hanem egyszerűen túl lépésnek hívják
mert az én szemembe sokkal fontosabb az hogy legyen
karrierem és sikerem nekem állandó érzelmi viharok
kereszt tűzében állni.
Mert az érzelmek megkeserítik az ember életét,és egy
lelki válságban lévő ember sebezhető azt könnyedén
elpusztítja a világ de aki képes felül kerekedni az érzelmein az megáll a saját lábán még a legnagyobb
viharok idején is.
Aki mellett nem áll senki, azt a vihar elsodorja és megöli!
És azt meg honnan veszed, hogy aki társas kapcsolatban él, az viharos érzelmi krízisek egész sorát éli át, ami elvonja a figyelmét? Egy jó kapcsolat nem ilyen! EGy jó kapcsolatban a két ember kiegészíti egymást. Az rendben van, hogy elhatárolod magadat az érzelmektől, de hogy leszel valaha is sikeres az üzleti életben, ha nem vagy képes minden látószöget szemlélni? Hogyan fogsz emberekkel együtt dolgozni? Magányos pénzkeresés nincs! Mindenütt megjelenik a pszichológia és ha te ezt nem vagy képes áttekinteni, akkor soha az életben nem leszel sikeres! Sejtem, hogy most sem vagy az, csak a szád jár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!