Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tetszik az ilyen képekben annyira a fiúknak?
szóval..(:
15 éves vagyok és ahogy látom a képeket a közösségi oldalakon..a fiúk csorgatják a nyálukat a velem egyidős agyonfestett,mellüket kitett pózoló lányokra..
mikor látom,hogy ezeket írják nekik,hogy wow ez igen,ezt már szeretem ..kicsit elfog egy rossz érzés..nekik ilyeneket mondanak..nekem pedig bár mondják,hogy szép vagyok..nem hiszem hogy ilyen képeket kéne megosztanom,ahhoz hogy valaki szeressen..csak nem is tudom..rossz érzés..:(
szerintetek?
Nyugi, azokat a lányokat csak megdugni akarja midnenki, mást nem akarnak velük, ne hidd, hogy olyan jó nekik, húsként kezelik őket.
21f
bocsi,de tök érdektelen milyen vékony lányokat szeretsz..magánügy..
jelentkező van így is..nem ez a probléma,hanem hogy mi már megint ez a felhajtás..
a többieknek köszi.!(:
hát a magyar lányok már tényleg nem olyan szépek mint amilyennek be vannak állítva..:(
Kedves kérdező!
Szerintem a súlyod az egészséged szempontjából érdekeljen. :)
Szia
Tökéletes vagy. Végre egy normális lány. Remélem eszed is van. Bár abból amit eddig olvastam az írásaidból gondolom van. Az olyan lányok, amiket a kérdésedben leírtál, azok agyhalottak. A fiúk csak meg akarják dugni őket. Nem hinném, hogy te a fiúk azon csoportjának akarnál megfelelni, akik csak meg akarják dugni a lányokat.
Vannak rendes fiúk, akiknek biztos tetszel, de ők félénkek és nem mernek közeledni sem. Vannak a nagymenők, akiknek csak azok a pícsák jönnek be, akik miatt elfog a rossz érzés. Ezek a srácok ahogy észrevettem hamar kiégnek, ált 20 éves korukra teljesen elzüllenek és valami jelentéktelen helyen fognak melózni. Csak gimiben voltak nagymenők. Általában ugyanez vár a festett pícsákra is. Tudom, hogy rossz érzés, nekem is rossz érzés, hogy lenéznek és nem számítok nagymenőnek. A lányok átnéznek rajtam, de hát ez van.
Egyébként nem mutatnál magadról képet? Kíváncsivá tettél. :)
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!