Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi tetszik az ilyen képekben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tetszik az ilyen képekben annyira a fiúknak?

Figyelt kérdés

szóval..(:

15 éves vagyok és ahogy látom a képeket a közösségi oldalakon..a fiúk csorgatják a nyálukat a velem egyidős agyonfestett,mellüket kitett pózoló lányokra..

mikor látom,hogy ezeket írják nekik,hogy wow ez igen,ezt már szeretem ..kicsit elfog egy rossz érzés..nekik ilyeneket mondanak..nekem pedig bár mondják,hogy szép vagyok..nem hiszem hogy ilyen képeket kéne megosztanom,ahhoz hogy valaki szeressen..csak nem is tudom..rossz érzés..:(

szerintetek?

2011. máj. 7. 23:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
161 cm-hez kicsit sok a 62, 55 màr jobb lenne, én 190cm vagyok és 70kg, kicsit lehetnék dagibb de mégis...
2011. máj. 7. 23:59
 12/26 anonim ***** válasza:
ez ilyen
2011. máj. 8. 00:04
 13/26 A kérdező kommentje:
165 centi vagyok..és a súlyom ebből a szempontból nem igazán érdekel(;
2011. máj. 8. 00:05
 14/26 anonim ***** válasza:
a KG a Tomeget fejezi ki, amugy csak azért irtam mert a megjegyzésed arra engedett kovetkeztetni hogy szerinted pont jo ugy, végulis nem àrt az onbizalom, de ne a kurvàkat szidd amiért nem mozdul ràd senki.
2011. máj. 8. 00:38
 15/26 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Hozzám jössz feleségül? Egyszerűen tökéletes vagy! =))

De komolyra fordítva a szót: én inkább ismerkedek, barátkozok egy olyan lánnyal, mint Te, mint egy olyan rib@nccal.. tudod, egy idő után ráun az ember a sok műkörömre, üccsitelcsi-tájszólásra, szőke melírra, napszemcsire satöbbi satöbbi satöbbi...

2011. máj. 13. 22:27
 16/26 anonim ***** válasza:

"wow ez igen,ezt már szeretem" én nem írnék ilyet xD akiről tetszik a kép tuti nem ilyet írok hanem hogy szép vagy jó kép vagy nagyooooon szép vagy nemtom :D

De nemtom.. 19 vagyok de eddig se tetszettek az ilyen kifestett csajok xD és általában azok a képek tetszenek amiken nincs róluk smink vagy csak úgy h nem tűnik fel :)

Lehet nem vagyok normális :DxD

2011. máj. 13. 22:30
 17/26 A kérdező kommentje:
tudom jól,hogy nem vagyok tökéletes..de nem is szeretnék az lenni..csak egyszerűen megdöbbentenek ezek a dolgok.(:
2011. máj. 13. 22:34
 18/26 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: én 180 vagyok kb énis annyi kiló mint te :D (jó ez meg kevés xD) de egyik lány ismerősöm 168 és 50kg asszem és ő se túl vékony :D de úgyse az számít :D mondjuk én szeretem a vékonyakat, de aki megtetszik nem azért tetszik meg viszont idáig mindig vékony is volt aki tetszett :D
2011. máj. 13. 22:37
 19/26 anonim ***** válasza:

Tudod, a csajok rontják meg a srácokat, ők imponálnak ész nélkül a fiúknak...

Mégis mit vársz???

Persze a fiúk sem különbek, de az biztos közel sem ilyen ostobák, mint a hölgyek...

Meg kell hogy mondjam kérdező, a magyar lányok nem szépek, már nem azok. Majd akkor lesznek szépek, ha ésszel öltözködnek, viselkednek satöbbi!

2011. máj. 13. 22:38
 20/26 anonim ***** válasza:

Megint előző xD:

szóval szerintem a szemek, az arc és kicsit a haj :) ezek fontosabbak és ha így tetszik vki az mindig vékony volt eddig :$ :DD

2011. máj. 13. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!