Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tetszik az ilyen képekben annyira a fiúknak?
szóval..(:
15 éves vagyok és ahogy látom a képeket a közösségi oldalakon..a fiúk csorgatják a nyálukat a velem egyidős agyonfestett,mellüket kitett pózoló lányokra..
mikor látom,hogy ezeket írják nekik,hogy wow ez igen,ezt már szeretem ..kicsit elfog egy rossz érzés..nekik ilyeneket mondanak..nekem pedig bár mondják,hogy szép vagyok..nem hiszem hogy ilyen képeket kéne megosztanom,ahhoz hogy valaki szeressen..csak nem is tudom..rossz érzés..:(
szerintetek?
Kérdező!
Hozzám jössz feleségül? Egyszerűen tökéletes vagy! =))
De komolyra fordítva a szót: én inkább ismerkedek, barátkozok egy olyan lánnyal, mint Te, mint egy olyan rib@nccal.. tudod, egy idő után ráun az ember a sok műkörömre, üccsitelcsi-tájszólásra, szőke melírra, napszemcsire satöbbi satöbbi satöbbi...
"wow ez igen,ezt már szeretem" én nem írnék ilyet xD akiről tetszik a kép tuti nem ilyet írok hanem hogy szép vagy jó kép vagy nagyooooon szép vagy nemtom :D
De nemtom.. 19 vagyok de eddig se tetszettek az ilyen kifestett csajok xD és általában azok a képek tetszenek amiken nincs róluk smink vagy csak úgy h nem tűnik fel :)
Lehet nem vagyok normális :DxD
Tudod, a csajok rontják meg a srácokat, ők imponálnak ész nélkül a fiúknak...
Mégis mit vársz???
Persze a fiúk sem különbek, de az biztos közel sem ilyen ostobák, mint a hölgyek...
Meg kell hogy mondjam kérdező, a magyar lányok nem szépek, már nem azok. Majd akkor lesznek szépek, ha ésszel öltözködnek, viselkednek satöbbi!
Megint előző xD:
szóval szerintem a szemek, az arc és kicsit a haj :) ezek fontosabbak és ha így tetszik vki az mindig vékony volt eddig :$ :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!