Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tetszik az ilyen képekben annyira a fiúknak?
szóval..(:
15 éves vagyok és ahogy látom a képeket a közösségi oldalakon..a fiúk csorgatják a nyálukat a velem egyidős agyonfestett,mellüket kitett pózoló lányokra..
mikor látom,hogy ezeket írják nekik,hogy wow ez igen,ezt már szeretem ..kicsit elfog egy rossz érzés..nekik ilyeneket mondanak..nekem pedig bár mondják,hogy szép vagyok..nem hiszem hogy ilyen képeket kéne megosztanom,ahhoz hogy valaki szeressen..csak nem is tudom..rossz érzés..:(
szerintetek?
én nem értem miért gerjednek ilyenekre,pedig én is fiú vagyok.És hetero..:DD
de maradj meg ilyennek amilyen vagy,és majd a végén meglátod,hogy neked normális srác fog jutni :)
Hát igen pontosan ezeket szeretik ezekben a képekben amiket felsoroltál. Szerintem is többet ér egy szolid kép amiről lejön az hogy milyen szép is az a lány, meg szerény nem kurv... ami mostmár (sajnos) ritkaság
18/F
Én fiú vagyok, mégsem tetszik az ilyen. Azért csinálhatják, mert eszméletlenül menők, mint láthatod...Szerintem ne sajnáld, hogy nem kapsz ilyen visszajelzéseket, az ilyenektől szerinted érdemes? NE érezd magad rosszul, az a jó, ahogy te gondolod, úgy kellene gondolkodni többeknek :)
17/F
Kidobott mellek, szexi hasfal, kilógó bugyi, kikandikáló nuni--->farok feláll-->b a s z n i akarok ösztön beindul--->cselekvések az ösztön kielégítésének érdekében-->kommentek írása, hátha vevő egy kósza dugásra a lány.---> Ha nem, maszturbáció, ha igen, további játszadozása, ami csak a szexre megy ki.
Ó. A szerelem, amint látod, ebben nem szerepel. Az ilyen lányokat nem szeretni akarják, hanem megdugni.
nem sajnálom én,csak hát nem értem őket..
de majd 'ha nagy leszek' megértem mire jó ha mindened kint van..(:
egyébként 1 hét múlva leszek 16..és egy volt osztálytársamtól azt a visszajelzést kaptam,hogy 'jó nő vagy,csak nem akarsz eléggé' és hogy ha felnövök ehhez eléggé majd megértem,hogy sokkal jobb egy vékony szexi csaj,mint egy picit husisabb jelentéktelen szürke csaj.."
ezt így szóról szóra..erre rögtön kiborultam..
15 éves..mit akar tulajdonképpen?
egyébként meg a 62 kg pedig nem hiszem,hogy annyira nagyon sok lenne 165 centihez..legalábbis azt mondják 'csinos' bár kinek mi.(:
nem sminkelem magam vagy ha sminkelem is..akkor nagyon halványan..spirál és ennyi tényleg.(:
elég vidám vagyok mindig és jókedvű..ezért is mondják,hogy szimpatikus vagyok az embernek.(:
Hát ez hülye...Ugyanazt tudom mondani: keress egy normális társaságot, mert - mint láthatod - ez köszönőviszonyban sincs azzal. Ne pazarold az idődet ilyen birkákra.
23:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!