Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg felcserélődtek manapság a nemek?
Lehet nem pont ideális kategória, de a szerelem/szex témakörbe nem akartam feltenni a kérdést, talán itt több és értelmesebb válasz fog jönni.
Én úgy vettem észre, hogy a fiúk nagyon ellányosodtak. Ha normális, ápolt férfit látok az sem az én korosztályom általában, sajnos. (19 vagyok L ) Viszont egyiket sem mondanám érettnek, buli , cigi, pia.stb.Vannak kivételek de ez nagyon ritka.
Na meg attól is falra mászok, hogy vasalva van a haja, szolizik, csőnadrágot vesz fel, szemöldököt szed readásul jó vékonyra, körömlakk....=S MI EZ?
Remélem nemcsak én vettem így észre.
ebben az egészben az a legdurvább , hogy én is kivagyok ezektől a "fiúk"tól , pedig én is fiú vagyok , de az egészbe még az megrengető , hogy ezeknek a fiúknak még barátnőjük is van , persze azt nem mondanám hogy az értelmesebbik kategóriából , de volt már rá példa , és őszintén szólva eléggé el is keserít..., és hogy érettek e? Ne viccelj , pont hogy azt hiszik hogy a buli a cigi stb től lesznek érettek , pedig pont hogy csak beállnak a sorba , és ezzel még csak véletlenül se lesznek különbök
17f
Ez így van. Nem tudom, hogy miért, de remélem, hogy azért találok valakit aki nem ilyen ;)
17/L
14:48!!!!!!!!!!!!
Nem olvasol figyelmesen!!! mert nem a lényegre figyelsz. Felnőni, felelősséget vállalni, nem a szülő nyakán élősködni, saját lábra állni!!! ez hiányzik a 20-on évesekből. Nyivákolnak, mint a kis ovisok. Követelőzni, sóhajtozni, hogy mit szeretnének, de az nem jut eszükbe, hogy tegyenek is valamit. Piperkőc kinézet, meg a ápoltság két különböző dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!