Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg felcserélődtek manapság a nemek?
Lehet nem pont ideális kategória, de a szerelem/szex témakörbe nem akartam feltenni a kérdést, talán itt több és értelmesebb válasz fog jönni.
Én úgy vettem észre, hogy a fiúk nagyon ellányosodtak. Ha normális, ápolt férfit látok az sem az én korosztályom általában, sajnos. (19 vagyok L ) Viszont egyiket sem mondanám érettnek, buli , cigi, pia.stb.Vannak kivételek de ez nagyon ritka.
Na meg attól is falra mászok, hogy vasalva van a haja, szolizik, csőnadrágot vesz fel, szemöldököt szed readásul jó vékonyra, körömlakk....=S MI EZ?
Remélem nemcsak én vettem így észre.
Viccet félretéve, igen a lányoknál is gond van.
Sajnos a kórosan sovány modell lányok médiaszereplése okozza ezt a folyamatot.
Betegesen lefogynak a tini lányok azért, hogy szintén sikeresebbek legyenek a saját közösségükben.
Mert minél vékonyabb vagy, minél jobban állnak a ruhák, annál szimpibb vagy, sok ilyen kis csajt bálványoznak szerte a világon.
'még mielőtt elkezdene neki kifejlődni, már azelőtt elkezd fogyókúrázni, mert a média azt diktálja, és ettől nem is lesz neki... :"
Ezzel egyetértek. Ez is, nagyrészt a média torz tükörképe.
Sokakat manapság meglehet vezetni, befolyásolni.
Megint én! :D
Csőnadrághoz hozzászólnék még! Igen, a csajok sem tudják sokszor, hogy melyik méretet válasszák, mert rendszerint 2 számmal kisebb gatyába passzírozzák be magukat cipőkanállal, aminek az az eredménye, hogy az a vékony zsírréteg (ami minden nőn ott van, vékonyon, ducin egyaránt) alatt elszorítják magukat, hozzá felvesznek egy hasonlóan szűk felsőt, és a kettő között gyönyörűen kibuggyan az a zsírréteg, aminek elvileg nem is kéne látszódnia, ha valaki normálisan van felöltözve.
A pasik, ha felveszik (és ők is el tudják nézni a méretet), és túl szűket vesznek fel, az elszoríthatja a heréket, és nemzésképtelenek lesznek. Rosszabb esetben, ha elzakóznak valahol, le is vághatja a varrás a golyóikat! Ezt egy deszkás havertól tudom, aki tényleg deszkázik, nem csak divatból hordja a cuccokat. Ő világosított fel, hogy a deszkások pont azért tolják lejjebb deszkázás közben a farmert, hogy ha elesnek, a varrás letépheti a zacsikat...
Tudtam, hogy van egészségügyi hatása , ha egy fiú csőnadrágot hord , de azt nem tudtam mármint amit a deszkásokról írtam..Na ez durva!
Igen a lányok is, de főleg a ducibbak azok akik magukra aggasztják a jó szűk csőnadrágot, hiába nem lenne szabad elszoritania magát.
És megint én!
Ezt Te sem tudtad? Mármint a deszkás-gatyás dolgot? Na, szép, a haver meg kiröhögött, hogy műveletlen vagyok! xD
Még annyi, hogy egyszer láttam egy csajt, akin - mondjuk ki - volt felesleg, és úgy vette fel a csípőnadrágot (tudod, azt az extracsípőt), hogy az ujjával tartotta a hátsó övbújtatót, hogy le ne essen! Most könyörgöm! Ha tudja magáról, hogy dundi, akkor ne vegyen fel ilyet! Egy duci csaj is fel tud öltözni csinosan! De ez...? Igazából szántam szegényt. :(
Nem baj, akkor én is műveletlen vagyok :DD De hát én se tudhatok mindent.
Na igen. Nem azt mondtam azzal, persze hogy egy duci csaj is lehet csinos és igényesen felöltöztt csak jól kell megválasztani a ruhát stb ennyi az egész..
Én is láttam olyat, elég rossz nézni, hogy a legkisebb csőnadrágot veszi meg és közben ott buggyan ki a hája. Nem az a ciki , hogy ilyen az alkata, csak az, hogy így kihangsúlyozza . Én inkább tennék ellene. Meg bírom mikor minusz fokokban télen kint van a dereka, és akkor csodálkozik, hogy hájas. Ha hideg van , a zsírszövetek automatikusan a derékra 'mennek', ez egy védekező mechanizumus. " fűtés ":D. De ezt sokan nem tudják.
Ezt már én is észrevettem. Valahogy a mai tizenéves fiúk többsége eléggé ellányosodtak. Vasággyal együtt 40 kilók, öltözködésben (csőnadrág, lila, rózsaszín, stb.) és minden másban (szolárium, körömlakk, stb.) is kezdenek úgy viselkedni, mint a lányok.
Nem azt mondom, hogy egy kigyúrt barbárok legyenek, de azért valami férfiasabb megjelenésük, viselkedésük lehetne.
De a lányok között is sok minden nem jó irányba halad abban a korosztályban szerintem...
De biztos csak én vagyok a maradi...
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!