Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg felcserélődtek manapság a nemek?
Lehet nem pont ideális kategória, de a szerelem/szex témakörbe nem akartam feltenni a kérdést, talán itt több és értelmesebb válasz fog jönni.
Én úgy vettem észre, hogy a fiúk nagyon ellányosodtak. Ha normális, ápolt férfit látok az sem az én korosztályom általában, sajnos. (19 vagyok L ) Viszont egyiket sem mondanám érettnek, buli , cigi, pia.stb.Vannak kivételek de ez nagyon ritka.
Na meg attól is falra mászok, hogy vasalva van a haja, szolizik, csőnadrágot vesz fel, szemöldököt szed readásul jó vékonyra, körömlakk....=S MI EZ?
Remélem nemcsak én vettem így észre.
Ha fel nem is cserélődnek, de sokféle normatívarendszer omlott le és alakult át. Van, aminek örülök, van, aminek nem.
A klasszikus sztereotípiákra mindig is haragudtam:
A nőnek a gyerek a konyha és a háztartás háromszög sarkai között kell ugrálni.
Nem! Egy nő is dolgozhat, építhet karriert, vezethet sportkocsit :), szórakozhat stb
A férfi dolga eltartani a családot.
Nem! Mármint nem csak. A ffi legyen valamilyen szinten a családfenntartó, de teljesen normális, ha közösen viselik a pénzkeresés és a kiadások terheit.
A férfi, ha szebb az ördögnél, akkor már szép, nem kell adnia magára.
Na annak örülök, hogy ez megszűnőfélben van. Egy férfi miért ne öltözhetne igényesen, miért ne ápolhatná magát?
Egyben itt a rákfenéje is a dolognak: azt nem szeretem, hogy a férfiak elnőiesednek az ötlözködésben. Pl papucsviselet utcára, mezítlábfejjel. Vagy a kérdésben szereplő körömlakkos, szempillás, sminkes stílus. Na az nagyon ubzis, nem tetszik.
A gyenge jelleműeknek muszáj majmolniuk valakit/valamit, amitől azt hiszik magukról, hogy sikeresek lesznek.
És manapság azt a világot éljük, amikor igen, tényleg így válik valaki népszerűvé.
Minél aberráltabb, provokatív vagy, annál nagyobb a közönséged.
Az effajta "modern torzulásnak" nagy szerepe van ebben a médiának.
És még azt mondják sokan ez az ő "egyéni" stílusuk.. aha..
Én is észrevettem... De nézz rá a tinilányokra is: eltűnik a mellük, a csípőjük, a combjuk, nincs női alakjuk, egyre karakteretlenebb az arcuk, mind egyforma, egyforma haj, smink, ruhák, arc...
A pasik... Talán ezért vonzanak annyira az idősebb férfiak (30+) pedig csak 21 éves vagyok. Ők még a férfi nemhez tartoznak! Amitől szét tudok olvadni: arcszőrzet, izomzat, férfias kiállás, tekintet és meg ne próbálja a mellkasát, meg a lábát szőrteleníteni! xD
De a szőrtelenítem-magam-mindenhol típusú, hú-de-vagány-csávó-vagyok járástól, a seggközépig letolt gatyától (amiből jó esetben a micimackós alsó tűnik ki, rosszabb esetben a hátsójuk) röhögőgörcsöt tudok kapni. xDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!