Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg felcserélődtek manapsá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg felcserélődtek manapság a nemek?

Figyelt kérdés

Lehet nem pont ideális kategória, de a szerelem/szex témakörbe nem akartam feltenni a kérdést, talán itt több és értelmesebb válasz fog jönni.

Én úgy vettem észre, hogy a fiúk nagyon ellányosodtak. Ha normális, ápolt férfit látok az sem az én korosztályom általában, sajnos. (19 vagyok L ) Viszont egyiket sem mondanám érettnek, buli , cigi, pia.stb.Vannak kivételek de ez nagyon ritka.

Na meg attól is falra mászok, hogy vasalva van a haja, szolizik, csőnadrágot vesz fel, szemöldököt szed readásul jó vékonyra, körömlakk....=S MI EZ?

Remélem nemcsak én vettem így észre.

2011. máj. 2. 14:20
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

' Én is észrevettem... De nézz rá a tinilányokra is: eltűnik a mellük, a csípőjük, a combjuk, nincs női alakjuk, egyre karakteretlenebb az arcuk, mind egyforma, egyforma haj, smink, ruhák, arc... '

Addig egyetértek, hogy majdnem mind szinte egyforma sminket , ruhát, hajat visel. De az első résszel nem értek egyet. Arról már senki nem tehet, hogy milyen alkati adottságai vannak. A genetika határozza meg.

2011. máj. 2. 14:38
 12/34 anonim ***** válasza:

14:34 vagyok.

Attól nem lesz egy férfiember igényes, hogy kiszedi a szemöldökét és vasalja a haját. Attól lesz igényes, ha tiszta, nem zselézi a haját, mert az zsíros hatást kelt, odafigyel, hogy ha lyukas az a póló, akkor vagy megvarrja vagy megkéri a párját, ha ő túl ügyetlen, ha már szétesik a cipő, akkor vegyen másikat. De ne álljon neki "frizurát" belőni, körmöt lakkozni, vagy szájfényt használni! (Igen, ilyenről is hallottam már, sőt, láttam is!) Igen, adjon magára, de ne p*csöljön el több időt a fürdőszobában, mint az asszonykája :D

2011. máj. 2. 14:39
 13/34 anonim ***** válasza:

Bizony igazad van, mert a férfiak ellányosodnak, a nők meg elférfiasodnak. Ritkán tudok úgy bemenni a barátnőmhöz a kozmetikába, hogy egy két férfi ne legyen ott éppen epilálásra vagy vastagon be van kenve arctisztító zselével,vagy az orr szőrzetét gyantáztatja vagy éppen daueroltat, vagy festik a haját a fodrász részlegben. Ez nem a 20-as évek, de a 30-asok szép számmal vannak jelen. Kortünet. Az a baj, hogy viselkedésben is nagyon előtűnik, pl. döntésképességben felelősségvállalásban, messze elmaradnak az ezelőtt 40 évvel korábbi 20-30 évesektől. Érzelmileg nem nőttek fel.

Valamikor egy 20-as éveiben járó pasas, azon volt, hogy megnősül, családot alapít és fészekrakás összes gondját magára vette. Most az anyu szoknyája mellett ül és éli a laza életét. Mindenféle kötöttségtől irtózik, csak laza kötelékben tud gondolkodni

2011. máj. 2. 14:40
 14/34 anonim ***** válasza:

Na ennél a házaspárnál tényleg felcserélődtek a nemek:

[link]

Itt a faszi eredetileg csaj volt, a csaj meg faszi.

15/34 anonim ***** válasza:

Egyébként ha már nem lennék férjnél, akkor én is nagy gondban lennék.

Én a klasszikus férfi típust favorizálom, 183-189 cm, 90 kg, férfias megjelenés, széles váll, keskeny csípő, jó modor, humorérzék, normális gondolkodás, ért a nők nyelvén stb...

Ööööö, azt hiszem a férjem pont ugyanilyen! :):):):)

Igaz, kopott egy pár jó tulajdonsága de még így sem cserélném el egy-két "kislány" kedvéért.. ha érted mire gondolok! XDXDXDXD

24/N

16/34 anonim ***** válasza:
20%

Neked miért baj az ha egy korodbeli srác szűkebb nadrágot hord?

A hajvasalás már évek óta unisex, látom még sokatoknak nem esett le ez, nem attól lesz valaki meleg hogy szűkebb farmert hord stb

Foglalkozz magaddal ha ennyire tudsz másokat piszkálni, ez nem csak neked szól hanem minden olyan embernek aki nem képes megérteni semmit

Ennyi erővel köss már bele a rizsporos férfi parókába, emelt sarkú cipőbe, és szoknyába

Biztos neked is kopasz 2X-es emberek kellenek, keress olyanokat

Nagyon felidegesített engem a kérdésed, mégis milyen kifejezés az hogy "el nőiesedett férfiak" a világon nem hallottam ilyet

21/F

2011. máj. 2. 14:41
 17/34 anonim ***** válasza:
Megint én: De arról tehet, hogy még mielőtt elkezdene neki kifejlődni, már azelőtt elkezd fogyókúrázni, mert a média azt diktálja, és ettől nem is lesz neki... :/ Mert sajnos ez így van... Hasonló kérdést én már tettem fel a tudományok témába, és ott sokan válaszolták ezt.
2011. máj. 2. 14:42
 18/34 A kérdező kommentje:

'szerintem a férfiak is adhatnak nyugodtan annyira a külsejükre, hogy ha úgy gondolják jónak, ne egy dzsungelt hordjanak magukon (szemöldök, arcszőr, testszőr..)'

ezt én nem állítottam. Tudtam, hogy nem fogjátok érteni.

Írtam, hogy ha normális ápolt férfit látok... Akkor ebből egyértelmű, hogy a férfiak is ápolhatják magukat csak azért ne nőisedjenek már el. A szemöldökszedéssel addig nincs gond amíg direkt olyan vékonyra szedi ki. Sajnos én már láttam körömlakkos "fiút". Vasalt haj mindkettőnél gáz, de azért minek kell egy fiúnak vasalnia a haját? Hogy ne göndörödj be vagy reggel elfeküdte a haját és ezért?:S Meg kell fésülni, ennyi.

Ha a korosztályomat nézem akkor vagy nem találok olyan fiút, aki ne lenne lenéző csak mert nem vagyok olyan tinimaca mint a többi, vagy ilyen metroszexuálisak.

2011. máj. 2. 14:42
 19/34 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem egyre több az olyan ember, aki huszonéves korára hirtelen nyugdíjassá válik, és elkezd kritizálni másokat csak azért, mert nem úgy csinálják a dolgokat, ahogyan ő anno. Ismertetőjegye a rideg gondolkodásmód és a "bezzeg az én koromban..." kezdetű mondatok.

Ugyancsak jellemző rá a szenilitás, hiszen elfelejti, hogy amikor ő volt tini, akkor ő sem a 20 évvel korábbi divatot követte.

Remélem érthető a kis történet lényege.

Fiatalság-bolondság.

2011. máj. 2. 14:48
 20/34 A kérdező kommentje:

" Neked miért baj az ha egy korodbeli srác szűkebb nadrágot hord? "

nekem nem baj, de a teljesen lábhoz simuló az már elég fura egy srácnál. mi szükség van rá? még lányok is néha eltévesztik a méretet....

"A hajvasalás már évek óta unisex, látom még sokatoknak nem esett le ez, nem attól lesz valaki meleg hogy szűkebb farmert hord stb "

A hajvasalástól tönkremegy a haj, nem mindegy ugyan, hogy milyen gyakran csináljuk, de bizony eléggé megsínyli látom ezt még te sem tudod Mondjuk ez a haj szerkezetétől is függ, de hosszútávon amúgy sem túl jó alkalmazni. Látom neked sem esett le, hogy azt is odaírtam, hogy jellemben is ellányosodnak.

"Foglalkozz magaddal ha ennyire tudsz másokat piszkálni, ez nem csak neked szól hanem minden olyan embernek aki nem képes megérteni semmit "

Én foglalkozok magammal, csak nem tudok amelett elmenni, hogy egy normális fiút nem találok a korosztlyomban mert mindegyik ilyen . Ha már itt tartunk akkor foglalkozz te is magaddal.

"Biztos neked is kopasz 2X-es emberek kellenek, keress olyanokat "

Nem az ilyenek, a normális. Alap ápoltság: nem hagyja, hogy büdös legyen, hónaljszőrzet az a minimum, hogy borotválja ha nem legalább akkor büdi ne legyen, nem hagyja ,hogy koszoslegyen a körme , zsíros haj sem olyan szép, mosson fogad normálisan, ne cigizzen, és tudja mikor kell a pólóját kimosni ha kell.

"Nagyon felidegesített engem a kérdésed, mégis milyen kifejezés az hogy "el nőiesedett férfiak" a világon nem hallottam ilyet "

lehet te nem, de én sajnos ezt tapasztalom. az más kérdés, hogy a sok tini lány ezekért van oda. Ugye ott van SP, justin bibőőr...

2011. máj. 2. 14:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!