Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit válasszak? (blahblahblah. Jeee. )
Végre találtam egy nagyon jó társaságot az osztályon kívül ahol sokkal jobban kijövök mindenkivel és sokkal jobb a légkör is. Most Május 6-7-8 kor megyünk kirándulni a csoportal, de én 7.ére megigértem hogy filmezek egy esküvőn.(ismerős)
1. Elmegyek a jó társasággal (Volna egy csaj akit a táborban felszednék a csoport tagja amúgy már vmi alakulgat:P )
2. Maradok és filmezek (nem kis összeget kapok ha filmezek)
Mit válassza??? :((( Mind2őt nagyon szivesen csinálnám...
Első azért jó, mert akkor egy bődülees partiban vennél részt, de nem biztos hogy össze jönnél a kiránduláson a csajjal.
A másodiknál pedig biztos, hogy kapsz érte bődületes pénzt, így mondjuk abból vehetnél valamit vagy meghívhatnád egy kávéra, vagy amit szerettek.
Szerintem is videózz, és hívd el a csajt legközelebb (vagy másnap, ha hazaért) randizni.
Legalább lesz pénzed egy fagyira. ;)
18ezer egy este alatt nem sok??? JEllemzően azok mondják akik nem értékelik a pénzt.
Én tuti az esküvőt választanám. Még ott is lehet, hogy összejön valami csajszi. :)
De a csajt még később is elhívhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!