Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasim vagy a barátnőm? Kit válasszak?
Az a helyzet, hogy járok egy fiúval, aki a legjobb barátnőmnek nem tetszik (tudom, hogy elvégre nem neki kéne, hogy tetsszen, de mégis zavar a dolog). Össze is vesztünk miatta, meg amiatt is, hogy mikor összejöttünk, rá egy hétre tudta meg a csaj, hogy együtt vagyunk. Kérdeztem tőle, hogy miért baj az, ha nem rögtön közlöm, erre azt válaszolta, hogy "Mert a legjobb barátnők megbeszélik". Most komolyan: miért baj az, ha kicsivel zárkózottabb vagyok, és nem közlök mindent azonnal?
Gondoltam arra is, hogy biztos féltékeny lehet rám, ugyanis neki már vagy 2-3 éve nincs pasija, én meg ha egyikkel szakítok, jön a következő nemsokára. Sose szerettem a nagyon helyes pasikat, hiszen ki akarja, hogy elvegyék az embertől? Ezért mindig a belsőt néztem a külső helyett, és soha nem is voltak "csodálatos" fiúim. De már több srácot is megszólt amiatt, hogy hogy néznek ki. Csak úgy mondom, hogy a mostani barátom nem csúnya, csak kicsit fura a stílusa. A csaj miatt már 1 kapcsolatom tönkrement.
Kérdésem lenne tehát: Kit válasszak? Maradjak a barátomnál, kitéve ezzel magamat a barátnőmnek? Vagy a barátnőmet válasszam, és hagyjam ott miatta a barátomat?
Tudom, hülyén hangzik ez a "barátnős" dolog, de hajt a megfelelési kényszer. Úgy érzem, hogy kezdi irányítani az életemet. Összeveszni meg nem akarok vele, hiszen az osztálytársam, és lennének problémák...
Kérlek titeket segítsetek!!!!
Normális válaszokat legyetek szívesek!
Honnan tudod ha nem is látsz? Közlöm veled életembe nem hordtam magassarkút és rapper vagyok. Na ki a ribanc?
Ha meg a barátnős dolog miatt ribancozol le, közlöm azt is hogy nem akarok több "legjobb" barátnőt. Mert mindenki azt állította hogy milyen nagy barátnő, suliváltáskor meg rám se néztek többet...
:) őszintén, ő lenne a legjobb barátnőd ? Ha tényleg ő lenne, akkor nem szólna bele abba hogy mit csinálsz , ki a pasid. V beletörődik hogy Neked AZ a fiú kell a barátodnak vagy koptasd le a csajt . SZERINTEM. Aki ennyire befolyásol Téged az már nem is a barát kategória. Ha pasik ilyen könnyen jönnek akkor barátnőt is fogsz találni .
1szóval: nem kell az ilyen "legjobb barátnő" .
remélem segítettem vmit. Szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!