Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit válasszak? A barátom vagy a barátnőm?
Arról van szó, hogy a barátnőm eléggé kivan lelkileg és mondta, hogy nem csinálnánk valamit pénteken este. Aztán hívott a barátom, hogy szombaton van náluk valamilyen ünnepség és nem tudnék-e elmenni.
A probléma: Bár 19 éves vagyok a szüleim nem igazán díjazzák ha minden nap megyek valamerre, nem tudom melyiket válasszam, mert mind a két helyre nem mehetek. A barátnőmet sem akarom elhanyagolni, szüksége van rám, viszont a barátommal is olyan ritkán tudunk találkozni és olyan rég nem voltunk már együtt. Nagyon szeretem mind a kettőt és nem tudom, mit csináljak. Ti kit választanátok?
barátnőmet, neki most nagyobb szüksége van Rád.
29/N
Szerintem beszélj a szüleiddel, hogy most az egyszer had menj el mindkettőre. Csak elég meggyőzően kell előadnod amit itt is elmondtál, és akkor talán megértik és elengednek mindkettőre.
Figyelj! Egy próbát mindenképp megér. Sok sikert. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!