Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit válasszak? A barátom vagy a barátnőm?
Arról van szó, hogy a barátnőm eléggé kivan lelkileg és mondta, hogy nem csinálnánk valamit pénteken este. Aztán hívott a barátom, hogy szombaton van náluk valamilyen ünnepség és nem tudnék-e elmenni.
A probléma: Bár 19 éves vagyok a szüleim nem igazán díjazzák ha minden nap megyek valamerre, nem tudom melyiket válasszam, mert mind a két helyre nem mehetek. A barátnőmet sem akarom elhanyagolni, szüksége van rám, viszont a barátommal is olyan ritkán tudunk találkozni és olyan rég nem voltunk már együtt. Nagyon szeretem mind a kettőt és nem tudom, mit csináljak. Ti kit választanátok?
És ha a barátnőd is elmenne erre az összejövetelre, ahol a barátod lesz? Akkor félrevonulhattok beszélgetni a barátnőddel, szóval vele is lehetsz, de közben a barátodat is láthatod. És ki tudja, a barátnődet talán még fel is vidítaná az ünnepség, mert elterelné a figyelmét a problémájáról.
21/L
Kivételesen menj el mind2őre! :)
Amúgy szíved szerint, szerintem látszik hogy inkább a barátodhoz van kedved, menj csak ha nemtudzs mind2re :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!