Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasim vagy a barátnőm? Kit válasszak?
Az a helyzet, hogy járok egy fiúval, aki a legjobb barátnőmnek nem tetszik (tudom, hogy elvégre nem neki kéne, hogy tetsszen, de mégis zavar a dolog). Össze is vesztünk miatta, meg amiatt is, hogy mikor összejöttünk, rá egy hétre tudta meg a csaj, hogy együtt vagyunk. Kérdeztem tőle, hogy miért baj az, ha nem rögtön közlöm, erre azt válaszolta, hogy "Mert a legjobb barátnők megbeszélik". Most komolyan: miért baj az, ha kicsivel zárkózottabb vagyok, és nem közlök mindent azonnal?
Gondoltam arra is, hogy biztos féltékeny lehet rám, ugyanis neki már vagy 2-3 éve nincs pasija, én meg ha egyikkel szakítok, jön a következő nemsokára. Sose szerettem a nagyon helyes pasikat, hiszen ki akarja, hogy elvegyék az embertől? Ezért mindig a belsőt néztem a külső helyett, és soha nem is voltak "csodálatos" fiúim. De már több srácot is megszólt amiatt, hogy hogy néznek ki. Csak úgy mondom, hogy a mostani barátom nem csúnya, csak kicsit fura a stílusa. A csaj miatt már 1 kapcsolatom tönkrement.
Kérdésem lenne tehát: Kit válasszak? Maradjak a barátomnál, kitéve ezzel magamat a barátnőmnek? Vagy a barátnőmet válasszam, és hagyjam ott miatta a barátomat?
Tudom, hülyén hangzik ez a "barátnős" dolog, de hajt a megfelelési kényszer. Úgy érzem, hogy kezdi irányítani az életemet. Összeveszni meg nem akarok vele, hiszen az osztálytársam, és lennének problémák...
Kérlek titeket segítsetek!!!!
Normális válaszokat legyetek szívesek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!