Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy válasszak két fiú között, ha mindkettőt nagyon szeretem?
Tudom, hogy elsőre hülyén hangzik a kérdés, és jómagam is azok közé tartozom, akik eddig azt hitték, nincs olyan, hogy az ember egyszerre két srácot szeressen - épp ezért nehéz elfogadni, hogy most mégsem tudok dönteni.
Mindkettejükhöz nagyon vonzódom, jóképű és kedves srácok, bár még nem vagyok szerelmes egyikükbe se, hisz olyan régóta nem ismerem őket és nekem szükségem van némi időre, hogy valakibe beleszeressek. Talán épp ez a szerencsém, mert tényleg imádom őket, és mindkettejüktől jólesik a figyelem, az udvarlás, az, hogy próbálnak meghódítani - de úgy gondolom, nem fair dolog, hogy biztassam őket.
Viszont az az igazság, hogy attól is félek, ha választok kettejük között - és úgyis muszáj -, akkor az egyiküket megbántom és elveszítem. Ezt nem szeretném, de jó lenne már dönteni, nehogy addig húzzam a dolgot, amíg még nagyobb fájdalmat okozok... de hiába, mégis mindkettejükkel nagyon szívesen vagyok, és jól érzem magam.
Voltatok már hasonló helyzetben? Mit tanácsoltok, mit tegyek?
19/L
Az élet nagy kérdései, istenkém...
Ahogy az első mondta: csináltasd meg magad mindkettővel egyszerre
túl az óperencián, túl az üveghegyen , túl a nagy fekete erdőn, élt egyszer egy lány...
Aki szerelmes volt 2 legénybe.
Mind a 2 legény daliáns volt jóképű, dolgos ember!
E legény udvarolt e szépséges tündérkének!
De a tündérke bajban volt majd megkérdezte a jóságos fehér boszorkányt , hogy mit is tegyen?
Erre a boszorkány azt válaszolta: Kérdezd meg mind a 2 legénytől, külön, külön, hogy miért is szeretnek...
2 választ kaphatsz:
1-ik: szeretem hogy kedves vagy aranyos, szép, csinos, szexy, jó a humorod, vicces vagy, segítőkész...
2-ik : nem tudom miért szeretlek, de azt tudom, hogy nagyon , és úgy szeretlek mint az emberek a SÓT!
De vigyázz melyik válaszra mondasz igent , mert ha rosszra adsz Igennel választ akkor , öreg banyává fogsz változni aki szomorúan fog megöregedni!
(megsúgom : a 2. válasz a jó!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!