Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 2 lány bejön mind a 2ő nemtom kit válasszak?
A helyemben ki melyiket választaná? Fontos lenne mert nagyon bejön mindkető és nem szeretnék rosszul dönteni.
1. lány:
Már vagy 3 éve ismerem jól elvagyunk meg minden sokat beszélek vele minden nap. Nagyon kedvelem őt és ő is engem és hát már egyszer kérdezte hogy járnék e vele? Mondtam igen. Ráadásul mindent megbesz lehet vele beszélni rendesen bármiről és megbízik bennem én is benne. Ilyen nagyon aranyos csaj modell alkatú ráadásul :D . Csak ez az hogy a hétvégén szakított a pasijával 1évet voltak együtt aztán mikor beszélgettünk véletlenül rákérdeztem hogy nem járna e velem ? nem tom hogyan jutottunk oda éppen vigasztaltam de nah a lényeg hogy megbesz hogy komolyan gondoltam és igen járna csak várjunk egy kis időt vele mondom ok rajtad múlik. Aztán láthatóan vidámabb volt. Nade ez most lényegtelen... a lényeg hogy bejövünk egymásnak jól nézki minden.
2. lány:
Őt csak nemrégóta ismerem úgy 2 hónapja őt is vonzónak találom igaz ő nem modell alkatú hanem kicsit duci de még olyan aranyosan duci :D... Vele ios beszélek csak kicsivel kevesebbet. Róla nemsokmindent tudok mondani mert hát még annyira nem ismerem csak vonzó ő annyit mondott aranyos vagyok és lehet velem beszélni nem vagyok annyira beképzelt mint mások.
Még annyit hogy az 1. 17 éves és nem ott lakik ahol én. A 2. 16 éves és egy városban lakunk. Mind a 3an egy suliba járunk a két csaj osztálya fura de egymás melett van :D
Én 18 vagyok és hát eddig csajokkal kapcsolatban mindig rosszul döntöttem egyik barátnőmmel sem volt sajnos komoly kapcsolat pedig olyat szeretnék. Az 1. szinte mindent tud rólam még a 2. csak most kezd megismerni.
Egyenlőre úgy vagyok hogy most majd alakul vhogy de most azt nem tehetem meg hogy összejövök az egyikkel aztán ha nem működik ott a másik :S ez olyan szemétségnek tűnik nekem....
Nem olvastam el az egészet de azt javaslom hogy ne a kinézetük és ne s az alapján dönts hogy mennyi ideje ismered. Kérdezd meg magadtól hogy melyiket szereted.
Vagy tudom még ezt ajánlani:
Jelek, hogy szerelembe estél :)
- Újra és újra elolvasod az üzeneteit.
- Amikor vele vagy, nagyon lassan sétálsz.
- Amikor vele vagy, úgy csinálsz, mintha félénk lennél.
- A szíved hevesebben dobog,. amikor rá gondolsz.
- A hangját hallgatva ok nélkül mosolyognod kell.
- Lassú zenéket kezdesz hallgatni.
- Ő lesz minden, amire csak gondolsz.
- Észreveszed, hogy mindig mosolyogsz, ha rá gondolsz.
- Annak ellenére, hogy nem volt név említve, rá gondoltál, miközben elolvastad ezt! ¦
Hát passz...
Az első járt már mással, szóval nem te vagy neki az abszolút bejövős, max ló nincs jó a szamár is, de a második és lehet épp úgy pofára esős...
Nem tudom. :S Amelyikhez több kedved van.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!