Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Fiú, vagy lány hörit válasszak...

Fiú, vagy lány hörit válasszak? Melyik az előnyösebb?

Figyelt kérdés
Még a nyári szünetben kapok dzsungáriai törpehörit,vagy feketehörit,és nem tudom eldönteni,fiút,vagy lányt válasszak-e.Az előző fiú volt.Melyik a ragaszkodóbb és szelídíthetőbb?Az előző szinte félt tőlem,nem szerette,ha kezembe fogom.Azért kérdezem,h melyiket egyszerűbb kézhez szoktatni?
2011. aug. 18. 21:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
19%
ha hörinek hívod csóró hörcsögöt akkor nem is csodálom, hogy fél tőled... XD
2011. aug. 18. 21:35
 2/18 A kérdező kommentje:
volt rendes neve is,de nem ilyen válaszokat várok,köszi -.-"
2011. aug. 18. 21:37
 3/18 anonim ***** válasza:
nekem most dzsungáriai lány hörim van,és én sem tudtam kézhez szoktatni...viszont a barátnőmnek két fiúja volt(ugyanilyen fajta) az egyik kézhez szokott,a másik nem,pedig ugyanúgy kezelte őket...
2011. aug. 18. 21:43
 4/18 anonim ***** válasza:
a lány sokkal aranyosabb, a fiúnak ilyen nagy gusztustalanok a heréi :/ viszont szelídebb, szóval, ha neked az számít akkor fiút vegyél de tényleg elég visszataszító (én tudom nekünk van mind2) ^^
2011. aug. 18. 21:43
 5/18 anonim ***** válasza:
fiút csak azért nem ajánlok mert azt halottam,hogy annak sokkalta büdösebb a tartása,szóval a vizelete sokkal ammóniásabb...
2011. aug. 18. 21:45
 6/18 anonim ***** válasza:
Nekem volt két lány és megbántam, hogy megvettem Őket, egész nap nem is láttam hogy hol vannak, csak este jöttek elő és zajongtak, egymást ütötték, verték, ha a kezem közelítettem hozzájuk, virnyogó hangot adtak ki. Előttük pedig volt két arany hörcsögöm, Ők mind ketten fiúk voltak, úgy viselkedtek, mint a kezesbárányok. Nem tudom, hogy a fajta vagy pedig a hímneműség között van-e ekkora különbség.
2011. aug. 18. 21:51
 7/18 anonim ***** válasza:

Fiút válassz!

Nekem volt egy dzsungi fiúm úgy hívták, hogy Csöpi ( ennek igen egy vicces sztorija van h miért is az lett a neve XD )

Egyáltalán nem gusztustalan a heréi!:)

Az aranyhörcsögnél már az...de a pici dzsungiknál még türhető!:)

2011. aug. 18. 21:54
 8/18 anonim ***** válasza:

ma 21:54

Meséld el a sztorit :P

(bocsi off)

2011. aug. 18. 21:56
 9/18 A kérdező kommentje:
semmi,én is kiváncsi vagyok rá.sajna még mindig nem tudom,hogy milyet vegyek,lehet,hogy most megpróbálkozom a lánnyal..érkeztek ilyen-olyan válaszok,de majd a szívemre hallgatok,amelyik a legszimpibb lett,és majd megírom,hogy mi lett,és a nevét is megirom majd ;)
2011. aug. 18. 22:06
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
egyébként igen,az a legjobb ha mindegyikkel van/volt dolgod,mert majd később könnyebben döntesz egy másik höri vásárlásánál.Szóval szerintem is válassz lányt,aztán meglátod...
2011. aug. 18. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!