Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, kit válasszak?
Figyelt kérdés
Van egy külföldi srác, akit egy éve ismerek, és nagyon szeretek, és ő is viszont. Nagyon ragaszkodik hozzám, bár nekem vannak kétségeim, mert mellette megtetszett egy másik személy is. Őt nem ismerem közelről, csak néha-néha találkozik tekintetünk. Nem tudom mit várhatok tőle, mégis tetszik és érzek iránta valamit. Szóval a külföldi vagy a hazai srácot válasszam.2011. febr. 21. 13:58
1/7 Tömés válasza:
A külföldi..., á ne a belföldit, ú vagy inkább a pénzeset...:D
Komolyan gondolod, hogy idegenek válasszanak helyetted? Főleg ilyen sok információból...
2/7 anonim válasza:
Külföldi srác helyében mást választanék nem téged.
3/7 A kérdező kommentje:
A külföldit szeretem, de viszont mesze van és olyan mintha elérhetetlen lenne és nem tudhatom mit csinál ott. Az a fiú meg itt van mindennap látom, de őt nem szeretem úgy, mint a külföldit.
2011. febr. 21. 14:07
4/7 Tömés válasza:
Akkor mond el ezt mindkettőnek, és akkor nem lesz gond, mert két szék közül a földre...
5/7 anonim válasza:
Utálom az ilyen kettő közül válasszak nőket. Azt sem tudjátok mit akartok, remélem mindkettő rájön, hogy ilyenen agyalsz napokat és jól kidob mindkettő, akkor legalább megtanulod, hogy az érzelmeken nem kell gondolkozni. Szerintem keress egy harmadikat, aki iránt tényleg őszinte érzéseket táplálsz.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem vagy benne a helyzetben, fogalmad sincs milyen nehéz. Nem kértem kritikát csak véleményt, tanácsot, de azért kösz.
2011. febr. 21. 15:12
7/7 anonim válasza:
Valóban nem vagyok helyzetben, de azt tudom, hogy ez egy szemét hozzáállás. Szereted is egyáltalán bármelyiküket? Szerintem nem. Én nem kritizáltalak csak elmondtam a véleményem. Úgy látszik rá is tapintottam. Fáj az igazság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!