Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van több önbizalomhiányos fiú, mint lány? Miért van több öntelt lány, mint fiú?
Én is szegény lány vagyok és semmim nincs és nincs is párom:( Akkor ez így is működik, mert szegény ember senkinek sem kell. Főleg akinek semmije sincs.
Kivétel nekem. Egyszer beleszerettem egy olyan srácba, aki 33 évesen semmije sem volt és albérletbe tengődött...hát nem kellettem neki. Én nem néztem h nincs semmije, mert nekem sincs.
Nem álomvilágban élek, sok egyszerű lány van, akinek a pasijának nincs semmije, MERT SZERETI. Ilyen a legjobb barátnőm pasija is. Nincs semmije. Szó szerint, és 29 éves. A középsulis barátnőm férjnél van, szintén tök csórók együtt vettek fel hitelt. A harmadik főiskolás barátőm, ő örökölt egy lakást+van egy kis autója, ellenben a vőlegényének semmije sincs....sb. Nem akarom ezt a végtelenségig sorolgatni.
Nincs annyi gazdag pasi, mint amennyi nő, értsétek meg!
Én sok gazdag 30-as férfit is látok komoly kapcsolat nélkül. Nos akkor mi van? Nekik hogy lehet h nincs?
Nem unjátok még ezt a minden nő gonosz pénzéhes dög témát?
Mindenki pénzéhes. Mindenki szeretne jól élni. Egyeseknek ez (nemtől függetlenül) fontosabb, mint másoknak.
Van sok olyan nő is, aki el akarja tartani magát, és zavarja, ha mindenét egy férfi fizeti. Megrázó, de ők általában nem az agyonszolizott szilikoncicák, akik ha nem a diszkóban rázzák magukat akkor a kozmetikusnál/fodrásznál/körmösnél ülnek.
Sok pasinak szimplán csak ki kellene nyitnia a kis szemét, és a csajok mellei helyett picit mélyebbre nézni. Nem könnyű, de megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!