Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van több önbizalomhiányo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van több önbizalomhiányos fiú, mint lány? Miért van több öntelt lány, mint fiú?

Figyelt kérdés
Légy szíves, hagyjátok ezt a "na mutassál egy hivatalos felmérést, hogy ez így van" dolgot. Természetesen nincs erről kimutatás, de elég csak szétnézni az ismerőseitek között.
2011. ápr. 18. 17:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 anonim ***** válasza:
+ bocs kijavítom a végét: annak kell alkalmazkodnia, aki nem a saját házában van!
2011. ápr. 23. 16:01
 32/75 .Daniel. ***** válasza:
50%
nagyon jó érvek vannak a férfiak mellett. :) Úgy értem a férfiaknak több dologban kell megfelelniük. Mielőtt még elkeseredtem volna hirtelen rám tört a "ki nevet a végén" feeling és rájöttem hogy amíg a kocsink a pénzünk a házunk örök maradhat ha úgy alakul viszont mivel a nőknek külsőleg kell igazán megfelelniük ezt idős korban enyhén elvesztik így kb nem marad semmi "értékük". Tudom tudom ezért most minden nő ki kaparná a szemem de pont azért toltam be " " ezt mert ettől még értékesek csak amitől eddig kelendőek voltak a férfiak körében az mostmár elmúlt de nézzétek meg sok öreg férfi oldalán bombanők vannak. De melyik öreg nő oldalán vannak helyes pasik? :P
2011. ápr. 23. 21:46
 33/75 anonim ***** válasza:

A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:57

Aha és ha hallássérült a pasi? Akkor mi van?

Persze nem pasi, mert fogyatékos. Függetlenül, hogy süket vagy nagyothalló..

Hát nem véletlenűl mondtam, hogy a nő az ilyesféle hulladékokat kerüli, mi több nem is veszi emberszámba...

És mi van ha értelmes az illető?? stb..

Magyarán szólva le van tojva...

Tudom, mert van egy-két hallássérült ismerősöm és teljesen normálisak, de mivel rosszabban hallanak a modern kori csajok magasról tesznek rájuk...

2011. ápr. 23. 23:14
 34/75 anonim ***** válasza:

tegnap 15:57

Minden nő egy olyan pasit szeretne magának, akitől sok mindent megkaphat. Vannak akik ezt felvállalják, hogy nekik igenis pénzes pasi kell, vannak akik győzködik magukat, hogy ők bizony nem ilyenek, jó nekik a hétköznapi férfi is. Pedig tudat alatt ők is erre vágynak. Csak nem merik beismerni maguknak. A nőknél a pénzes pasi a "biztonságot" jelenti. Aki ezeket a dolgokat szépítgeti, az csak a saját lelki világát akarja vele nyugtatgatni.

"nem akarom, hogy egy pasi a pénzéért megvásárolni akarjon, olyan dolgokat erőltessen rám, amit én nem akarok. a gazdag pasik önelégültek, bunkók és szeretnek uralkodni--mert ugye van pénzük."

Nem arról van itt szó, hogy a pasi a pénzével akar "megvásárolni" valakit, hanem a nő választ magának egy gazdag pasit. Neked az a bajod, hogy "bunkó, uralkodó, önelégült" az ilyen ember, de mi a helyzet egy szolídabb, nem arcoskodó gazdag férfival? Az ugye már szimpatikusabb? Ha lehetősége adódna minden nőnek, hogy válasszon magának egy ugyanolyan pasast, mint amilyen a jelenlegi, csak ez gazdag, akkor szerinted kit választanának?

2011. ápr. 24. 15:20
 35/75 anonim ***** válasza:

Figyeljetek fiúk!(megint én vagyok 68%)

Hallássérült és egyéb más bajokkal születő fiúk is elkelnek, van is ismerősöm, aki nem szép csávó és hallássérült is, és mégis volt többéves kapcsolata, tehát ez nem igaz!/igaz, csak egy hallás sérült ismerősöm van/

Vannak kövér lányok: azok miért nem kelnek el? És még csak nem is számít fogyatékosságnak! (hozzáteszem és karcsú vagyok, tehát nem ezért írtam).

Daniel jól írta, mindenféleképpen a pasik járnak jól. Főleg ha van pénzük. Öreg ronda undormány pasi is kell néhány nőnek....persze ha ez nyugtatja őket, csakis a pénzükért, nem az eszükért vagy a sármjukért....:)

Nézz meg egy csóró átlagos öreg pasast: még egy átlag fehér 50-es nőnek sem kell, általában cigány öreglányokkal élnek élettársi kapcsolatban...

Valójában egy egészséges 50-es nő ha elvált vagy egyedül van, nem is igen vágyik kapcsolatra, inkább unokázik vagy lefoglalja mással magát. Egy 50-es nő nem vonzódik a fiatal fiúcskákhoz. Legalábbis kevés az ilyen. Nem tudom miért, de ez így van! Talán a saját fiukat látják a pasikban.

Különben a gazdag nőknek is lehet fiatal kitartott pasijuk, csak az idősebb nőknek van annyi eszük és önkritikájuk, hogy nem égetik magukat kis selyemfiúkkal, mert azok nem az ő ráncos testükért teljesítenek az ágyban szorgalmasan...és ezt tudják, a nők meg más fából vannak.

Amúgy meg pl. Madonna, Sharon Stone, mind jártak fiatal fiúkkal!

Nem így az öreg pasasok: ők nem is szégyellik, hogy valójában a csaj csak kihasználja őket... ez nem menő ez ciki, és az ilyen alaknak nincs önkritikája, ennyi.

Amúgy ha megnézel egy 50 éves pasast, öreg, mint a kéthetes sz*r. Megnézel egy 50 éves nőt, ha van pénze nagyon is jól tud kinézni!

Nehogy azt higgyétek, hogy a férfiak nem öregednek...

Nem lettem mérges Daniellre azért, amit írt, de egy 50-es nőnek nem ér véget az élete, ha 50 éves lesz. A nők nem pasik hajkurászásában élik ki magukat ebben a korban, és bizony egy nőnek a nyugdíjas évei nagyon is szépek, mert lefoglalják magukat, örülnek az unokáknak, a gyerekeiket segítik, értelmesen élnek.

Az öreg 50-60 éves pasasok meg kínlódnak mert nem áll fel, mert nem néz rájuk egy 20-30 éves nő sem, csak ő csorgatja utánuk a nyálát....

Ha meg gazdag az 50-es pasas akkor meg élvezkedik abban, hogy a nője érdekből van vele. Na ez az, amit egy nő nem bírna elviselni:)

A pasiknak van lakásuk, autójuk az örök....a nők nem tárgyakban keresik az örömöt...

Ezért járnak az öreg pasik kocsmába...mert nincs jobb szórakozásuk....

Szerintem itt ér véget valakinek az élete!

Amúgy egy nő nincs ezen a Földön akinek van autója, lakása?

2011. ápr. 24. 17:57
 36/75 anonim ***** válasza:

Daniel, ezt még kiegészíteném:

A nők a lehető legtökéletesebb génekkel rendelkező férfiaktól akarnak gyereket. Azért, hogy az utódjai szépek, erősek, sikeresek és szépek legyenek. Ezért nem kellene a csúnya, túl alacsony, esetleg fogyatékossággal élő férfiak. Mi van, ha a gyerek örökli?

A pénz az utódok miatt kell. De persze a nők nagy részének teljesen átlagos fizetéssel rendelkező párja van.

Mi ez, hogy az idősebb nőknek nincs értékük? És aki fiatalon sem volt szép? Akkor az akassza fel magát?

Éppen azt néztem a tecsóban múlt héten, hogy a magyar férfiak milyen bányarém nőket vesznek el feleségül, csúnyák, tramplik, formátlan tehenek...húha, akkor már most nem értékesek, ugye? De mégis van férjük, gyerekük, házuk, autójuk! Pedig az az egy dolog nincs meg bennük, ami szerinted egy nőben értékes. A szépségük:D Vicces, mi? És mégis elkeltek...és a biológiai rendeltetésüket teljesítették is!

A középkorú nő sz*rik a szépségére. Nem akar ő már pasikat felszedni. Meg volt nekik az már, és meg vannak a gyerekek is. lakás van, autó van, kialakult egzisztencia, vagy esetleg már nyugdíj. És ÉRTÉKESNEK ÉRZIK MAGUKAT. Tudod miért? Mert a gyerekei és az unokái értékelik őt, és örülnek egymásnak.

2011. ápr. 24. 18:13
 37/75 anonim ***** válasza:

"Az ugye már szimpatikusabb? Ha lehetősége adódna minden nőnek, hogy válasszon magának egy ugyanolyan pasast, mint amilyen a jelenlegi, csak ez gazdag, akkor szerinted kit választanának?"

Miért fiúk? Ti mit választanátok? Egy munkát, amely 90 ezret fizet, vagy ugyanazt a munkát 500 ezerért???

Na ugye, hogy az 500 ezret! Ki az a hülye, aki a 90 ezret választaná! Jézus Krisztus! De csak azért, hogy példát mutasson! :D

Pasik, ti miért választjátok a zsíros állást? a jó kocsikat? Miért a férfiak gazdagok a világban?

Nem a nőkért... Azért hogy megmutassák, hogy ők a Janik! A nagy arc, aki uralkodik!

Ellenben a nők? Hogy az utódjainak mindent megadhasson!

nagyon bírom ezt a "nők szeretik a pénzt", de mégis a pasik harácsolják, még akár más életek, a földi élővilág árán is!

Láttátok a Dallas c. filmsorozatot?

Nos, nekem Bobby Ewing karaktere az "álomférfi". Igaz hogy gazdag, de jóképű, becsületes is hozzá!Egy igazi férfi!

Igen, minden nőnek ez a vágya:)

2011. ápr. 24. 18:21
 38/75 anonim ***** válasza:
Ja, bocs, Jézust, természetesen nem hülyéztem le, ez csak a halandó emberekre vonatkozik:)
2011. ápr. 24. 18:24
 39/75 .Daniel. ***** válasza:

18:21

Én eddig úgy tudtam, hogy a nők a legéletrevalóbb férfit keresik és a férfiak meg a legjobb génekkel rendelkező nőket. Persze a jó gén lehet egyenlő az életrevalósággal is, nem biztos hogy igazam van. :)

Viszont kicsit félreérthettél úgy látom. Számítottam rá hogy valaki majd keresi a fogást a véleményemen de nem kell. Nem arról beszéltem hogy egy ronda nőnek soha nem lesz párja. A szépség szubjektív dolog. Lehetsz dagadt, büdös, unintelligens és ez is valakinek bejöhet. Én itt arra gondoltam hogy ha pl egy 50es nő elkezd ráncosodni stb akkor még több sminket használ(és itt hozzátenném mielőtt megint próbálnál belém kötni hogy kivételek minden hol vannak és a tisztelet jár nekik.) és az bizony néha taszító. Az hogy 50es pasasok nem néznek ki jól hát az nem őket jellemzi hanem Téged:) Pl csillag születik-ben volt egy táncos pár és a férfi 50en túl úgy nézett ki hogy bárki megirigyelhetné :) Ez csak egy példa semmi több. Abban is félreérthettél hogy egy nőnek a szépsége az egyetlen értéke meg persze ebből azt kombináltad hogy egy nőnek nem lehet autója vagy valami hasonló butaságot :) Szeretem és tisztelem a nőket de én úgy látom tudod hogy amíg egy férfinél a státusz a döntő fontosságú(lásd milliomosok lotyókkal) addig egy nőnek meg a szépsége. Szóval igen 50en túl is lehettek szépek ne aggódj :) Mindent tisztáztam de ha valami nem világos írhatsz :)

2011. ápr. 24. 19:38
 40/75 .Daniel. ***** válasza:

Ha meg gazdag az 50-es pasas akkor meg élvezkedik abban, hogy a nője érdekből van vele. Na ez az, amit egy nő nem bírna elviselni:)

Ezt kihagytam. Mivel nem vagyok nő így nem tudom mit bír elviselni egy nő de úgy látom azt elviselik hogy folyton bántalmazzák őket(nem mindenhol) de ha már az anyagiaknál tartunk azok az öreg pasasok akiknek sok pénzük(ezáltal nőjük is) van azok el tudják viselni de ha máshogy nézzük akkor azok a nők hogy viselik hogy meg vannak vásárolva, használva vannak mint egy tárgy? :)

Egyébként 50 évesen egy szerető feleség a legjobb viszont ha nekem ez valami csoda folytán nem adatna meg és véletlen sok pénzem lenne nem sörre költeném a kocsmában :)

2011. ápr. 24. 19:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!