Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van több önbizalomhiányo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van több önbizalomhiányos fiú, mint lány? Miért van több öntelt lány, mint fiú?

Figyelt kérdés
Légy szíves, hagyjátok ezt a "na mutassál egy hivatalos felmérést, hogy ez így van" dolgot. Természetesen nincs erről kimutatás, de elég csak szétnézni az ismerőseitek között.
2011. ápr. 18. 17:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 .Daniel. ***** válasza:
17 vagyok és sajnos a mai tinik 90%-a eléggé durván tolja.
2011. ápr. 24. 22:18
 62/75 anonim ***** válasza:
Mert a nők Mac OS X --et használnak és ez eltántorítja a winfos srácokat
2011. ápr. 24. 23:05
 63/75 anonim ***** válasza:

ma 18:21

"Miért fiúk? Ti mit választanátok? Egy munkát, amely 90 ezret fizet, vagy ugyanazt a munkát 500 ezerért???"

A nőkről volt szó, nem a munkahelyi fizetésekről. A férfi nem a nő pénztárcáját nézi. Ellentétben egy nővel, aki igenis nézi azt, hogy mit tud nyújtani anyagi szempontból neki a leendő pasija. A nők döntenek, ők választják ki, hogy kire van szükségük.

"Pasik, ti miért választjátok a zsíros állást? a jó kocsikat? Miért a férfiak gazdagok a világban?

Nem a nőkért... Azért hogy megmutassák, hogy ők a Janik! A nagy arc, aki uralkodik!

Ellenben a nők? Hogy az utódjainak mindent megadhasson!"

Igen, nyilván ezért szükséges egy nőnek, hogy a pasi pénzes legyen... :))) Hogy az utódoknak biztonságot tudjanak majd adni... A nyaralás, új ruhák / cipők / nadrágok, ékszerek stb. nem számítanak. Akkor ennyi erővel a Gregor Bernadett féle média k*rvák is ezért választanak maguknak pénzes pasit, hogy az "utódoknak majd biztonságot tudjanak adni." :))

Szép kis álomvilágban élsz.

2011. ápr. 24. 23:39
 64/75 anonim ***** válasza:

""Miért fiúk? Ti mit választanátok? Egy munkát, amely 90 ezret fizet, vagy ugyanazt a munkát 500 ezerért???"

A nőkről volt szó, nem a munkahelyi fizetésekről. A férfi nem a nő pénztárcáját nézi. Ellentétben egy nővel, aki igenis nézi azt, hogy mit tud nyújtani anyagi szempontból neki a leendő pasija. A nők döntenek, ők választják ki, hogy kire van szükségük. "

Jajjj, dehogyis! A pasik a legnagyobb érdekemberek. Vannak akik a gazdag nőkre buknak! De nem vallják be! Mert az selyemfiúnak számít.

Ugyanaz a nőnek a házasság mint az állás. Fontos hogy tartós és biztonságos legyen. Mivel a nő felelőssége a gyermekek felnevelése, nem igazán 50-60 ezer Ft-os fizetésből akarják felnevelni. Az más ha egy nő gazdag, de mint írtam a nőket zavarják, ha a férjük a pénzükért van velük.

Szerinted mennyi pénzből lehet felnevelni 2-3 gyereket? Havi 60 ezres bevételből, vagy 250 ezerből?

Vagy talán a nő szoptatás közben járjon dolgozni???

Az a baj, hogy egyes pasik nagyon akarnak családot, gyereket de azt nem tudom, hogy miből?

Tudom, hogy ez nem a pasi baja, mert az országban rémesen alacsonyak az alapbérek.

Mondok egy esetet. egy társkeresőn beszéltem egy pasival, akinek fel volt tüntetve hogy 70 ezer Ft-ot keres (nem tudom miért írta ki, de mindegy). erre egy óta beszélgetés után kijelentette, hogy ő legalább három gyereket akar, 10 éven belül, tehát az elsőt már 2 éven belül. /35 éves volt/. erre megkérdeztem tőle, hogyan, 70 ezerből? Erre nézett rám mint egy idiótára, hogy én milyen pénzéhes vagyok. Persze nem tudom mire akart 3 gyereket, mert számolni nem tud szegény.

"Pasik, ti miért választjátok a zsíros állást? a jó kocsikat? Miért a férfiak gazdagok a világban?

Nem a nőkért... Azért hogy megmutassák, hogy ők a Janik! A nagy arc, aki uralkodik!

Ellenben a nők? Hogy az utódjainak mindent megadhasson!"

Igen, nyilván ezért szükséges egy nőnek, hogy a pasi pénzes legyen... :))) Hogy az utódoknak biztonságot tudjanak majd adni... A nyaralás, új ruhák / cipők / nadrágok, ékszerek stb. nem számítanak. Akkor ennyi erővel a Gregor Bernadett féle média k*rvák is ezért választanak maguknak pénzes pasit, hogy az "utódoknak majd biztonságot tudjanak adni." :)) "

Hát nem tudom mire gondolsz, de a magyar nők 80%-a nem így él. Amúgy a társadalom elvárja a nőktől hogy járjanak fodrászhoz, sminkeljenek, legyenek csinosak...stb. Ehhez mind pénz kell.

Szép kis álomvilágban élsz.

Én nem milliárdos férjekre gondoltam.

Általában azok a pasik panaszkodnak, hogy milyen pénzéhes nők vannak a világban, akiknek alacsony a jövedelmük, nincs semmijük. Erről nem a nők tehetnek, hanem a társadalom.

És egy okos nő nem szül olyan kapcsolatban, ahol semmire nem tudnak még ketten sem alapozni.

2011. ápr. 25. 12:59
 65/75 anonim ***** válasza:

"A nők döntenek, ők választják ki, hogy kire van szükségük"

Én azt vettem észre h a pasik nagyon válogatósak. Volt randim, és volt többször is, hogy tetszett a pasi, de ő nem lelkesedett annyira később. Pedig nem vagyok csúnya. Szóval ennyit arról, hogy a nők választják ki a pasikat.

Amikor nem tetszett a pasi, akkor meg nyomult. Ennyit erről:D

2011. ápr. 25. 13:02
 66/75 anonim ***** válasza:

Különben azért a pasiktól várják el az anyagiakat, mert nagyrészt egy nő már 25 évesen már komoly kapcsolatban él, férjhez akar menni. De ennyi idő alatt még nem tud egy nő sem összedolgozni egy biztos egzisztenciát, házat, autót!

Illetve van aki ezt megcsinálja nő létére, de ők azok, akik 30-35 felett szülnek először.

Ellenben egy pasi nősülhet 35 évesen és összegyűjti az alapot és elvesz egy 25 éves lányt.

Különben ez nem elvárás, a nők 70%-a nem várja el. Sokkal jobban örülnek, ha közös lakás közös autó és jövővel indulhatnak.

2011. ápr. 25. 13:07
 67/75 anonim ***** válasza:

Jó rendben , várok 35 éves koromig, hogy 25-évessel kezdjek...

Igen, ha nem vagy 20 évvel öregebb, már nem is vagyok férfi. Ha 2 évvel fiatalabb vagyok akkor meg gyerek.

Ma már nehogy már a csak férfi tartja el a családot. Mert a mai hazai fizetések nem teszik lehetővé ezt. Közösen kell élni, megoldani a pénzügyi dolgokat. Ma már a férfi nincs úgy megbecsülve anyagilag, mint régebben.

A gyereknevelés nem nagy dolog, amíg az asszony otthon van, a férfi azon idegeskedhet meddig lesz még munkája...

Mert perpillanat itt vagyunk. A nő ne akarjon mindent elvárni, mert ők akkor nyugodtabbak amikor jó anyagi biztonság van, mi még ekkor sem lehetünk nyugodtabbak.

Persze ha lenne magas jövedelmem, szívesen lehetne 3-20 gyerek is egy családban, nah akkor nem engedném, hogy a nő dolgozzon. Hagynám, hogy tegye a ház körüli teendőit, mosson, takarítson, gyerekeket igazgassa, persze közösen. De amíg netto 110 e ft- a jövedelem, abból nem sokra lehet menni. Hiába vagyok rendes, meg hasonló ha a nőnek nem elég a 110 e ft, mert nem tudja biztosítani a feladatát!feltételeket. Eltűnt az a soviniszta világ már, a nők ezt meg elfelejtik. Ma már nem támaszkodhatnak egy férfira, nem azért mert nem férfi, hanem azért mert az anyagiak nem engedik...

Emiatt a szegényebb srácok, de normálisabbak kiszorulnak a nők köréből. Itt nem a csúnyaságról vagy a jóképűségről van szó, hanem a pénzről. Mert a pénz az eszköze egy jobb életnek. De a pénzért meg kell küzdeni, nehéz munka árán.

ÉS nehogy azt mondjátok, hogy a gyereknevelés sokkal nehezebb, mert nem igaz. Régen is megoldották. Sőt...

Több gyerek volt egy családban, mégis a nem csúcs gazdag férfiak is szépen eléltek szép asszonyaik mellett. Nyugodtabb életük volt, mindenki tudta mi volt a feladata. Ma már simán elunatkozunk x órákat, ám régebben valahogy nem így volt. Mindenki tudta mi a feladata, és nem azon viaskodtak, hogy kinek mi a szerepe. A nők tették a dolgukat, csak úgymint a férfiak. Egyiknek sem volt kevesebb munkája, csak más jellegű. A nő feladata a család parazsának fenntartása, a férfi feladata biztosítani, hogy ezt a parazsat valahol fent lehessen tartani, biztosítani magát a család életterét. Persze a férfi is jócskán kivet a gyereknevelésből, és a ház körüli munkákból.

A férfiak könnyebben maradnak magukra. Ha fiatalkorban nem találnak párt maguknak, mindennek vége. Ellenben a nő még késői éveiben is talál magának valakit. Sokan azt mondják nem számít a pénz, de sajnos ki kell, hogy jelentsem a nők materialista élőlények. Vagyis az anyagi jólét nagyon fontos számukra. Elsősorban ezt nézik. Aztán a humor, belső tulajdonságok, társadalmi státuszt, és mennyire jön be egészében a hapsi.

A pénz a lényeg gyerekek, ez dönt mindenről. A továbbiak múlnak rajta...

A férfiaknak meg nehéz dolguk van, mert nem könnyű. Legyen idősebb, jó anyagi helyzetben legyen, legyen humoros, jól iskolázott, ha fiatalabb nem jó, de sorolhatnám..

A férfiaknak csak annyi kell, hogy valami fogja meg a lány őt. Egy mosoly, vagy más. Kevesebb az elvárásaik. Az alap elvárásokat elvileg nem nehéz teljesíteni. Kedves satöbbi...

2011. ápr. 25. 14:27
 68/75 anonim ***** válasza:

Más világot élünk az biztos, de én még mindig élek a mai világban, mint a régiben.

Régi világ hátrányai:

-ha egy pár házasodott, zsákbamacska volt az egész. A nők kiszolgáltatottak voltak. A nőket kihasználták testileg fizikailag sok helyen, nem értékelték őket, nagyon pasiistenítő világ volt, miközben a nők tettek le sokszor többet az asztalra.

-nem tudtál elválni: ki az, aki egy agresszív veszekedős +qrvázó pasival akar holtomiglan élni? Hova mehetett a nő, ha nem volt szakmája semmije?

Szóval a réginek is ugyanúgy megvoltak a szarságai mint a mainak.

A mai világban az a hátrány, hogy nagyon szexista, semmi erkölcsösség, házasság helyett partnerválogatások, szórakozás, őszintétlenségek, nehéz anyagi helyzet, sőt sok helyen majdnem lehetetlen, sorra adósodnak el az emberek...

Régebben igen volt a csóró embernek szép felesége... szép kövér és pletykás asszonyság:D

A régi embereknél nem volt ennyire a szépségideálnak való megfelelés. anyum mondta, hogy a nagymamája korában egy 40 éves nő úgy nézett ki mint egy 60 éves, kövér, slampos. A pasik sem foglalkoztak ennyire, hogy topmodell legyen a feleségük.

Ma is lehet bárkinek szép felesége, csak tudod én nem tudom neked mi számít szépnek... Angelina Jolie vagy Jessica Alba vagy Megan Fox és ezalatt mindenki ronda?

2011. ápr. 25. 14:48
 69/75 anonim ***** válasza:
Azért annyira nem voltak kiszolgáltatottak. Őszintén szólva mai világ hozza magával ezeket a csaádi drámákat...
2011. ápr. 25. 15:41
 70/75 anonim ***** válasza:

ma 15:41

"Azért annyira nem voltak kiszolgáltatottak. Őszintén szólva mai világ hozza magával ezeket a csaádi drámákat..."

Így van. A kedves 68%-os leányzó szinte már a Krisztusi korszakról beszél. Jó hogy nem azzal jön már, hogy egy évszázada rabszolgák voltak a nők. Mert nem voltak. Azt viszont nem értem, hogy miért gondolja, hogy egy házasság olyan szent dolog minden nő szemében, hogy csakis a biztonságra, szeretetre vágynak. Náluk első a pénz. Ha az nincs, akkor már eleve házasság sincs. (na meg barátnő sincs)

"Hát nem tudom mire gondolsz, de a magyar nők 80%-a nem így él. Amúgy a társadalom elvárja a nőktől hogy járjanak fodrászhoz, sminkeljenek, legyenek csinosak...stb. Ehhez mind pénz kell."

Ez a 80% nem tudom, hogy neked most honnan jött, de te tényleg egy álomvilágban élsz. Kár, hogy csak a "felszínt" látod, ami alatta van azt meg nem...

2011. ápr. 25. 16:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!