Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van több önbizalomhiányos fiú, mint lány? Miért van több öntelt lány, mint fiú?
"Azért a férfiak nem. Lehet, hogy számít a külső, meg hasonló, de hosszú távon nem teszik fel a mércét annyira. A nők sokkal inkább."
Igen, nekem is az az észrevételem, hogy jó pasik csúnya, kövér, slampos nőkkel járnak. De hát ők választják.
A nők is lejjebb adják mert nincs mindig választék.
Nem tudom mit értesz szexi nő alatt. Pl. van egy szép arcú és alakú csinos lány. Aki nem mű, nem sinkeli agyon magát de csinos. Ők is anyák lesznek, szóval én nem látok olyat, hogy azért mert valaki szép nem szül és nem foglalkozik a gyerekeivel.
Viszont ha egy pasi csapodár+ jóképű (ez általában egyben van, de van kivétel), ott már veszve van a komoly kapcsolat.
A szexit itt úgy értettem mint a nők személyiségére káros dolgot. Igaz nem minden nő de nagyon sokan önteltek lesznek és túl sokat képzelnek magukról és igazából a mai tinicsajokat akartam megfogalmazni csak rosszul jött ki :)
Persze idővel aki felnő az megkomolyodik de valamiért az anyaság és a sminkelt cicababák számomra nem össze egyeztethetők:)
Jaaa, értem:D
Nos én 26 vagyok, úgy ezeket a mai tinilányokat nem ismerem, valahogy a mi generációnk azért más volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!