Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van több önbizalomhiányo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van több önbizalomhiányos fiú, mint lány? Miért van több öntelt lány, mint fiú?

Figyelt kérdés
Légy szíves, hagyjátok ezt a "na mutassál egy hivatalos felmérést, hogy ez így van" dolgot. Természetesen nincs erről kimutatás, de elég csak szétnézni az ismerőseitek között.
2011. ápr. 18. 17:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 anonim ***** válasza:
Azért a férfiak nem. Lehet, hogy számít a külső, meg hasonló, de hosszú távon nem teszik fel a mércét annyira. A nők sokkal inkább.
2011. ápr. 24. 20:28
 52/75 anonim ***** válasza:
Basszuskulcs, ti a kacsacsőrű szájra buktok:D
2011. ápr. 24. 20:28
 53/75 anonim ***** válasza:

"Azért a férfiak nem. Lehet, hogy számít a külső, meg hasonló, de hosszú távon nem teszik fel a mércét annyira. A nők sokkal inkább."

Igen, nekem is az az észrevételem, hogy jó pasik csúnya, kövér, slampos nőkkel járnak. De hát ők választják.

A nők is lejjebb adják mert nincs mindig választék.

2011. ápr. 24. 20:30
 54/75 .Daniel. ***** válasza:
A férfiak és a nők sem azért adják lejjebb külsőleg mert külsőleg nincs választék hanem azért mert aki nagyon szexi az nem nagyon anya típus ezt értitek :) és fordítva is kb így van. Lehet szidni a másik nemet és kiélezni a negatív dolgaikat de pont ettől a mentalitástól tartunk ott ahol. Helyezzétek előtérbe a másik nem pozitív tulajdonságait és szépségeit :)
2011. ápr. 24. 20:37
 55/75 anonim ***** válasza:

Nem tudom mit értesz szexi nő alatt. Pl. van egy szép arcú és alakú csinos lány. Aki nem mű, nem sinkeli agyon magát de csinos. Ők is anyák lesznek, szóval én nem látok olyat, hogy azért mert valaki szép nem szül és nem foglalkozik a gyerekeivel.

Viszont ha egy pasi csapodár+ jóképű (ez általában egyben van, de van kivétel), ott már veszve van a komoly kapcsolat.

2011. ápr. 24. 20:42
 56/75 anonim ***** válasza:
bocs, a szöveg értelmetlen helyenként, nem néztem át, csak bepötyögtem:D
2011. ápr. 24. 20:43
 57/75 anonim ***** válasza:
Érdekes, nekem nem is tetszenek a szépfiúk. Azok a tipikus színészarcok, lányos arccal szőrtelen izmos külsővel.
2011. ápr. 24. 20:46
 58/75 anonim ***** válasza:
Általában úgy van, ha egy nő jó anyagiakkal van megáldva akkor szül. Legalábbis szépségtől függetlenül.
2011. ápr. 24. 20:48
 59/75 .Daniel. ***** válasza:

A szexit itt úgy értettem mint a nők személyiségére káros dolgot. Igaz nem minden nő de nagyon sokan önteltek lesznek és túl sokat képzelnek magukról és igazából a mai tinicsajokat akartam megfogalmazni csak rosszul jött ki :)

Persze idővel aki felnő az megkomolyodik de valamiért az anyaság és a sminkelt cicababák számomra nem össze egyeztethetők:)

2011. ápr. 24. 20:57
 60/75 anonim ***** válasza:

Jaaa, értem:D

Nos én 26 vagyok, úgy ezeket a mai tinilányokat nem ismerem, valahogy a mi generációnk azért más volt.

2011. ápr. 24. 21:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!