Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van több önbizalomhiányos fiú, mint lány? Miért van több öntelt lány, mint fiú?
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 04-18 18:13
Nem tudom hol álmodtad meg ,hogy a női emancipáció miatt a férfiak elveszítik vezetői pozíciójukat ,de csak nézd meg a híres embereket nem csak a zenei világban a politikusok 90-95%-a férfi ,a Nobel díjasoknak is kb 90%-a férfi stb. stb. szóval a feminizmus határait lehet feszegetni ,de a valóságot nem lehet eltörölni ^^
Az utolsó(gondolom nő) aki szépen körülírta a valóságot. Jól meg mondtad, szar világ ez. a nők sírnak hogy miért szar a kapcsolatuk. De kilépni és normális párt találni nehezebb mint a meleg szarban ülni :) Aki feladja a küzdelmet(elcseszett kapcsolatban élő és kilépni nem akaró nők) és nem lép ki a rossz kapcsolatból én azt hibáztatom mert direkt, a saját félelmei miatt cseszik el a gyenge életüket.
A kérdésre válaszolva: szerintem kb ugyan annyi nő és férfi lehet aki önbizalom hiányos max más miatt. A nők egyetlen előnye hogy feltalálták a sminket. Hidd el haver ha a smink holnap megszűnne az utcán csak véletlen találnál 1-2 nőt hokimaszk nélkül :D
Több az önbizalom hiányos férfi, eleve nekik kell megküzdeni mindenért és a nők mondanak ítéletet. A férfinek stresszesebb az élete ehhez hozzájárulnak a nők is. A nő nincs kitéve annak, hogy az utcán kössön ki. Eleve védetettebbek mindenféle káros hatásoktól.
A nő túl sokat vár el a férfitől, és nagyképűen lenézi ha nincs meg az, ami a hölgynek kellene. A csajoknak gond ha a pasi 2 évvel fiatalabb és gond ha alacsonyabb nála 5-10 cm-rel. Gond ha nincs kellő mennyiségű pénze, ha nincs jó humora, ha nincs igényes öltözéke, ha nincs valami jó iskolai végzettsége, ha valamilyen testi fogyatékossága van, ha nem elég férfias, ha nincs önálló saját keresete és még sorolhatnám. A média nagyon butítja a férfit és a nőt. De leginkább a nőket.
A média azt mondja: neked a tökéletes pasi kell, neked olyan pár kell, akit a média ajánl. A férfi nem lehet alacsonyabb, fiatalabb, szegényebb, alacsonyabb iskolai végzettségű, nem lehet túl izmos, de vézna sem, nem lehet túl humoros, mert komolytalannak mondják, de faképű sem, mert butának titulálják.
Nem lehet nagyon igényes, mert divatmajomnak mondják, de igényesnek kell lennie, nehogy csórónak higgyék. Ne legyen nagyon sok pénze, mert munkamániásnak fogják becézni, ha meg nagyon kevés, akkor meg semmit nem érő lénynek csúfolják. A férfi ne legyen tapasztalatlan, mert ha igen akkor az első randi után otthagyják a szűz hapsikat 23 évesen. Mindenféle hülye elvárásaik vannak amit sorolhatnék a végtelenségig. A nőknek nem kell nagyon bizonyítaniuk, ha csak az átlag csajokat nézzük, mert hacsak magukat adják, már így is szépek.
Több az önbizalomhiányos pasi már csak azért is, mert nekik a túlélésükről, a jövőjükről van szó. Teljesíteni az élet minden területén nem könnyű. A férfinak magának kell boldogulnia, még a nehéz helyzetekben is. A nőnek egyszerűbb sokkal. Viszont ha túl sok baja van a hapsinak, már az sem tetszik a nőknek. A nő sokkal könnyebben talál társat magának, ellenben a férfi ha fiatal korában nem jár sikerrel örök életre egyedül marad. A nők könnyebben boldogulnak az élet minden területén, mert eleve nyugodtabbak, és tudják úgyis horogra akad valaki. Még a legrondább csaj is talál valakit magának, fordítva nem igazán igaz.
Sokat kellene erről beszélni, most így hirtelenjében ennyit írtam.
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:13- hzzászólásához: röhej az, hogy azért nem jött össze veled,. mert nem vagy magasabb nála-szánalmas.
Oké. Most komolyan. Eszetekbe sem jut, hogy a csaj azért mondta, hogy a magasság a gond, mert nem volt szÍve a srác arcába mondani hogy valami miatt abszolút nem szimpi neki?
Mellesleg sok pasit is zavar, ha a nő magasabb nála.
Utolsó, a nálad leÍrtakból meg nagyon sok elmondható fordÍtva is.
Én most ismerkedek egy lánnyal, de azt hiszem nem lesz belőle semmi. Az okát még csak sejtem de kb 100% hogy jól tippelek. Neki van diplomája nekem meg nincs.
"Oké. Most komolyan. Eszetekbe sem jut, hogy a csaj azért mondta, hogy a magasság a gond, mert nem volt szÍve a srác arcába mondani hogy valami miatt abszolút nem szimpi neki?"
Pl olyan nevetséges ok miatt nem szimpatikus hogy nincs diploma? :P Mert előtte jól érezte magát velem a kislány, és tudom hogy külsőleg is bejövök neki. De miután megtudta, már annyira nem érezte jól magát, és többször meg is bántott. Azért azt megértem, hogy ilyet nem lenne "szíve" (értsd pofája) a srác arcába mondani. :P
Azért megdugnám, és meg is fogom. :P
17:10
"A férfiaknak csak annyiban kell megfelelniük, hogy legyen egy állásuk, ami aránylag biztos, legyenek egyenes jelleműek, figyelmes szeretők, kedvesek, és a nőnek tetszedjen (mindenkinek más az izlése)."
És még kb. 100 dologban kell megfelelni. Csak hogy néhányat említsek a "női alapelvárások" közül: olyan munka, amivel jó sok pénz jön a házhoz ("ne kelljen egyik napról a másikra élni"), legyen a pasinak saját lakása ("mert ha nincs, akkor ő egy lúzer"), legyen kocsija ("ne kelljen már buszozni")
Azok, akik ezeket a dolgokat nem tudják biztosítani, "az ilyen pasi nem kell kategóriába" tartoznak. Csak valakit finoman pattintanak le, valakit meg durvábban. Szóval ezek olyan okok, amik alaposan letudják rombolni egy férfi önbizalmát.
15:05 17:10 vagyok!
NINCS IGAZAD!
Nekem soha sem volt pénzes pasim és ne is tartok igényt rá! Tudod miért?
1. mert qrvára nem érdekel
2. nekem sincs
3. nem akarom, hogy egy pasi a pénzéért megvásárolni akarjon, olyan dolgokat erőltessen rám, amit én nem akarok. a gazdag pasik önelégültek, bunkók és szeretnek uralkodni--mert ugye van pénzük.
4. a legtöbb barátnőm férje-barátja sima hétköznapi srác, sőt sokuk még annyit sem keres mint a csaj! Én úgy veszem észre hogy a sima középiskolai végzettségű férfiaknak diplomás barátnőjük van és kb. így keresnek egyenlően, mert a nők rosszabbul keresnek amúgy.
5. fogyatékos, testi fogyatékos, 170 cm alatti, kövér, lusta, buta, piálós-bulizós pasik nem jönnek be, ez van.
Nektek sem jönnek be az extrém ronda, buta, vagy kövér nők! Aki azt mondja hogy igen, az hazudik!
Az hogy egy férfi szűz, engem nem zavar, mert én sem éltem éppen nagyvilági életet....
A pasi lakásról meg annyit, hogy kifejezetten irtózom a lakásos pasiktól, mert zavar, hogy nekem nincs.
a másik az, hogy engem zavar, hogy nem a saját lakásomban élnék, és nem tudnék feszélyezetlenül mozogni.
A harmadik: más lakásában nem én vagyok az úr de még csak nem is egyenlő (sok helyen észrevettem ezt már, mindig annak kell alkalmazkodnia, akié a ház) hanem kapcarongy.
A negyedik simán ki lehet így dobni az embert akár x gyerekkel is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!