Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van több önbizalomhiányo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van több önbizalomhiányos fiú, mint lány? Miért van több öntelt lány, mint fiú?

Figyelt kérdés
Légy szíves, hagyjátok ezt a "na mutassál egy hivatalos felmérést, hogy ez így van" dolgot. Természetesen nincs erről kimutatás, de elég csak szétnézni az ismerőseitek között.
2011. ápr. 18. 17:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/75 anonim ***** válasza:

Kedves Daniel,

Ne foglalkozz ezzel a status-dologgal, hidd el mindenki megtalálja a foltját. Szerintem annak a nőnek nagyon rossz, aki mindent a szépségére épít. És az is nagy hiba egy férfinél aki a nőkben csak a szépséget nézi.

Látok én sok boldog csúnya nőt akik egy cseppet sem foglalkoznak a "szépségükkel" hanem élik az életüket. És férfiakat is, akik egyszerűek, nem gazdagok és mégis szép családjuk van és elégedett az életével.

Nézd meg a világban a nagyon gazdag nagy arcokat: isznak,drogoznak, botrányaik vannak, jómódjukban nem tudják mit csináljanak, annyi nőt megkaphatnak, hogy már unják, és homoszexuálisokká, kiégettekké, vagy öngyilkossá válnak.

Lehet hogy van pár önbizalomhiányos pasi (én is ismerek ilyeneket szoktam is beszélgetni erről velük), de ők általában még inkább begubóznak és ontják a negatívumokat.

Általában nem jóképűek vagy testi fogyatékosok, és bizony mint írtad, a nők az életrevalókat keresik.

De két hasonló ember összeszokott jönni. Pl. két hallássérült vagy mozgáskorlátozott. Vagy egy csúnya fiú, csúnya lányt választ. Pl. általános a dagi fiú-dagi lány páros.

Az egy dolog, hogy sok férfi magasra teszi a mércét és magát nem látja, mindig bombanőt akar (ilyen ismerősöm több is van).

2011. ápr. 24. 19:54
 42/75 anonim ***** válasza:

még kiegészítem a második hozzászólásodat:

Az 50-es pasi nagyon nagy tehetséggel zúgnak bele a fiatal nőkbe (kapuzárási pánik?) és akadnak ilyen kapcsolatok, sőt mivel a pasi gazdag--a nőnek ez a fő vonzóerő. A pasinak meg a szép vonzó nő.

Az hogy tárgyként kezelik őket, az a nő baja hogy mit vállal be érdekből. Ha hülye, tegye.

De azért ha egy férfi megkap egy csinos fiatal nőt, biztos azért választja, mert kedveli vagy tetszik neki. Egy pasifüggő, hogy a szemétségskálán hol van.

ha én 50-es nő lennék és egyedül+ gazdag, én nem pasikra költeném a sok pénzem:D

Látod, ekkora különbség van a nők és a férfiak között.

Lehet hogy még férjet sem szeretnék. Ha egy nő gazdag akkor a pasik már érdekből közelednek. (Ezért választ sok gazdag nő gazdag pasit.)

Én inkább környezetvédelemre és állatmentésre költeném a sok pénzt, vagy alapítanék a szegény afrikai kislányoknak iskolát. :)

2011. ápr. 24. 20:05
 43/75 .Daniel. ***** válasza:

Kedves Daniel,

Ne foglalkozz ezzel a status-dologgal, hidd el mindenki megtalálja a foltját. Szerintem annak a nőnek nagyon rossz, aki mindent a szépségére épít. És az is nagy hiba egy férfinél aki a nőkben csak a szépséget nézi.

Látok én sok boldog csúnya nőt akik egy cseppet sem foglalkoznak a "szépségükkel" hanem élik az életüket. És férfiakat is, akik egyszerűek, nem gazdagok és mégis szép családjuk van és elégedett az életével.

Nézd meg a világban a nagyon gazdag nagy arcokat: isznak,drogoznak, botrányaik vannak, jómódjukban nem tudják mit csináljanak, annyi nőt megkaphatnak, hogy már unják, és homoszexuálisokká, kiégettekké, vagy öngyilkossá válnak.

Lehet hogy van pár önbizalomhiányos pasi (én is ismerek ilyeneket szoktam is beszélgetni erről velük), de ők általában még inkább begubóznak és ontják a negatívumokat.

Általában nem jóképűek vagy testi fogyatékosok, és bizony mint írtad, a nők az életrevalókat keresik.

De két hasonló ember összeszokott jönni. Pl. két hallássérült vagy mozgáskorlátozott. Vagy egy csúnya fiú, csúnya lányt választ. Pl. általános a dagi fiú-dagi lány páros.

Az egy dolog, hogy sok férfi magasra teszi a mércét és magát nem látja, mindig bombanőt akar (ilyen ismerősöm több is van).

A státuszt azért nem azért hoztam fel hogy próbáljam elferdíteni a valóságot de ha jobban megnézed ez a valóság. Tinik: a nagy partyarcok oldalán láttál te önbizalom hiányos, esetleg molettebb lányt? Én még nem bár nem kizárt. Szerintem is rossz ha a szépségre építenek de én ebben is két féle nőt különböztetek meg: Aki azért sminkel hogy kiemelje mondjuk a szeme szépségét meg aki azért hogy eltakarja a negatívumokat. Mint írtad sok boldog csúnya nőt látsz akik nem foglalkoznak a szépségükkel. Szerintem egy igazán(és nem csak maszkként)boldog nő az gyönyörű :) A nem annyira gazdag férfiaknak sem a legjobb nőik vannak(legalábbis kívülről) tehát itt is a státusz dolog. Minden férfi magasra teszi a mércét. Nem leszek álszent és elárulom egy Voksán Virág szintű csajra nem mondanék nemet de csak egy éjszakára(nem azt mondom h Virág ribanc vagy ilyesmi) és szerintem a nők is legbelül nem utasítanák vissza a világ legjobb pasiját :) Végül: a nőkben én is a szépséget nézem csak sok nő nem tudja mitől lesz szép. A szépség belülről jön.

Amúgy szimpatikus vagy nekem csak kár hogy kicsit eltértünk a témától :)

2011. ápr. 24. 20:10
 44/75 .Daniel. ***** válasza:
Hupsz :D Remélem érthető :)
2011. ápr. 24. 20:11
 45/75 anonim ***** válasza:

Méghogy a magyar hölgyek szépek...

Na ez jó vicc...

Amíg ilyen ostobán gondolkoznak, nincs miről beszélni.

A magyar lányok messze állnak a szépségtől, túl messze. Sőt elérhetetlennek tűnik ez az állom, mert ők tökéletesnek hiszik magukat és ehhez tökéletes pasi dukál.

2011. ápr. 24. 20:13
 46/75 .Daniel. ***** válasza:
67%-os Sajnos egyet kell értsek veled viszont nézd a dolgok pozitív oldalát: Itt van egy kivétel 68%-os személyében :) Legalábbis amennyit eddig kikövetkeztettem a kommentjeiből:)
2011. ápr. 24. 20:16
 47/75 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, nem bántásból írom, Nos, Voksán Virág szerintem nagyon ronda, nem irigységből mondom, hanem így látom. Nagyon csúnya kacsacsőrű szája van. És olyan, mintha eredetileg férfi lenne, csak plasztikáztatta volna magát. Lehet hogy eredetiben jobban nézett ki:D De most nem! Ha ilyen nőt keresel, lehet hogy pénzesebbnek kellene lenned....

Nem tudom mi tetszik Voksán Virágban mert az egész mű.

2011. ápr. 24. 20:23
 48/75 anonim ***** válasza:

A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:23

Még egy négernek is több esze van, mint egy magyarnak

2011. ápr. 24. 20:24
 49/75 anonim ***** válasza:

67%

Sok jó nő van Magyarországon.... persze nincsenek szétplasztikázva, de hát egy szép nőnek nem is kell(ene).

Annyit még hozzáteszek, a nők is magasra teszik a mércét, nem csak a férfiak.

2011. ápr. 24. 20:25
 50/75 anonim ***** válasza:

"Még egy négernek is több esze van, mint egy magyarnak"

Drágaságom, ezt magadra értetted, ugye? :D

2011. ápr. 24. 20:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!