Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti eladnátok a használt alsótokat?
Figyelt kérdés
Terjed egy érdekes "divat".
Lányok pénzért eladják az aznap viselt bugyijaikat.
2011. ápr. 7. 12:46
1/12 anonim válasza:
Gondolom akinek bugyi-fétise van, az meg megveszi... Neten láttam csajt aki pl kimondottan ebből a célból teszi. Az meg hogy divat lenne? Kétlem...
2/12 anonim válasza:
Haha, ez tök jó. Még szép, hogy eladnám. Szaladnék a kínaiba a 300 Ft-os 5-ös csomagokért és árulnám a sok majomnak a bugyi darabját mondjuk 10000-ért :)
Napi 9700 Ft haszon még ÁFA-val is tiszta aranybánya :D
Ekkora hülyeséget...
3/12 anonim válasza:
Jóhogy eladnám! De ha divat lesz, akkor ez se lesz nyereséges üzlet! Úgyhogy még ma meghirdetem kíváncsiságból! Itt is licitálhattok, épp egy francia van rajtam, virágokkal és egy kistehénnel
4/12 anonim válasza:
előző: rajtam is francia virágos kistehenes van. *__* :DDD
5/12 anonim válasza:
Nem mondod?? :D Ez jó! Akkor kettőt akciósan? Hmm??
6/12 anonim válasza:
Hát nem tudom, én nem vennék használt, büdös női bugyikat.
7/12 anonim válasza:
ha lenne rá kereslet akkor biztos :D persze jópénzért :D
8/12 anonim válasza:
Ha megvenné valaki akkor lehet,de csak az olyan bugyimat amelyiket nem szeretem annyira :-)
Na meg akkor tényleg bespejzolnék pár kínai bugyival és h. ne legyen csalás óránként cserélgetném őket és így akkro tényleg használt bugyikat adnék el :)
9/12 anonim válasza:
Én már adtam is el. Szorakozohelyen könyörgött érte egy pasi. Ráadásul egy kicsit pisisen kérte. Be WC-be, pisi, megtöröltem vele, ( felvettem egy másikat, volt nálam ) azt meg megkapta.Nem volt nagy üzlet, csak a bolti árát kértem el.Ugy tett, mint aki nagyon boldog vele.
10/12 anonim válasza:
Ez k.rvára nem divat és nem is terjed. Maximum néhány hülye beteg, perverz állat körében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!