Eladnátok a babád ruháit? Bővebben lent.
Én mindent eladok és az árából veszem az új rucikat.
Ha lesz még gyerekem akkor is ezt fogom tenni.Ki tudja,hogy mire jön a következő baba milyen jó kis rucik lesznek majd.Egy barátnőmnél már van 5 éve gyűlnek a gyerekruhák a következő gyerekre.Egy nagy szekrény tele van velük.Nekem ne foglalja feleslegesen a helyet.
Nekem 9 év a 2 gyrek között, de nem adam el ruháit. elraktam.
Igaz az első fiú, második lány., van amit használtam/ok belőle, egy részét meg kölcsönadtam egy ismerősnek, akinek pár évvel kisebb fia.
Ha nem lettvolna másodikl valőszínüleg odaadtam volna rászorulókank.
Vaterát, és hasonló oldalakat nem szeretem
Az a baj, hogy eladni csak a valós értékének a töredékéért tudod csak akárhol próbálod. Tapasztalat. Nálunk szatyor zsákban, zsák a zsákban, és a padláson várnak. Igazából azért is, mert arra is várok, hogy egyik másik barátnőmnek lesznek-e gyerekei, és akkor mennek oda. Nálunk körbe járnak a ruhák így, én is kaptam, tovább adom, aztán vissza, valamelyik megy tönkre, de raknak hozzá másikakat, és én is.....addig meg ráadásul nem is nálam foglalja a helyet.
Amikor nekem született az első, vagy hat zsák ruhát kaptam minden felől, rokonoktól, barátoktól, vennem szinte nem is kellett semmit, és ez nagyon jól jött, pedig nekik is jól jött volna a pénz, ha eladták volna. Persze voltak köztük agyonhasználtak, sőt, olyan is, ami még az én babaruhám volt!!!, de voltak szinte újak is.
Persze mindenki máshogy csinálja, de nálunk ez a hagyomány megy.
Én bizony átválogatnám, és simán eladnám azokat a darabokat, amiben pénzt látnék.
5-6 év az sok szerintem, be is sárgulhatnak. Fillérekért lehet szuper ruhacsomagokat vennia teszen. Én nem rakosgatnám. Csak azt hagynám meg ami tényleg jó cucc, vagy húzós ára volt és sajnálom.
Úgy gondolod, hogy elpazarolás eladni a cuccokat? Én folyamatosan eladom a ruhácskákat, sőt az enyémeket is, mert szuper állapotban vannak.
A pénzen pedig veszünk másikakat. Van amit drágábban adtam el, mint vettem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!