Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, észre lehet venni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, észre lehet venni egy lányon, hogy még szűz?

Figyelt kérdés
Viselkedésén vagy ilyesmi.. És ha már szexre kerül a sor, akkor észreveszitek, hogy még nem volt előtte pasival?
2011. márc. 16. 20:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy észre lehet venni. De vannak kivételek, akik annyira tapintatosak, annyira ügyesek, hogy csak úgy nem lehet megmondani, hogy az-e , vagy sem.

Az első alkalommal sem 100 %, mert lehet, hogy már a szűzhártyája elszakadt sporttól, vagy eséstől, vagy akármi mástól.

2011. márc. 16. 20:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Persze, hogy észre lehet venni, nem is nehéz, hisz hát látszik rajta.
2011. márc. 16. 20:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, főleg ha zavarában nem a feje alá teszi a párnát, hanem a dereka vagy a popsija alá!
2011. márc. 16. 20:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Könnyebben zavarba jön, lassan lehet haladni például vetkőzésnél,de ez nem baj :) inkább aranyos :D
2011. márc. 16. 20:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
még nem vettem észre senkin. de egy szűz lányt minden bizonnyal könnyebben zavarba lehet hozni ha olyan téma kerül szóba, hamarabb elpirul stb... amúgy baromira aranyos tud lenni amikor egy lány zavarban van és elpirul, imádom :D
2011. márc. 16. 21:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Mi a kérdésed célja?

Szégyelled az iskolában, és ezért akarsz "normálisnak" tűnni?

- Talán főleg ha azt mondja, hogy már negyven pasival szexelt. :)

vagy az első alkalom miatt félsz?

Én szeretném tudni, ha a párom még szűz. Sokkal óvatosabb, türelmesebb lennék, sokkal jobban figyelnék rá.

Bíznod kell magadban és benne is! NEM SZÉGYEN!!!!

Ha lefeküdtök, mindig védekezzetek. Megesik hogy a boci elesik. Olvastam már cikket ezzel a címmel: "Szűz voltam, terhes lettem". Én elsősorban a gumit javaslom, mert azzal a terhességen túl a nemi betegségek is megelőzhetőek, de csakis márkásabbakat szabad használni.

Javaslom szex közben előjátéknak a masszírozást, ami átmegy erotikus simogatásba. Ha csak pettingről van szó, használjatok babaolajat, de ha többről. inkább vízbázisú masszázskrémet, mert az olaj tönkreteszi a gumit, és kész a baj. (férfi vagyok)

2011. márc. 21. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!