Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, észre lehet venni egy lányon, hogy még szűz?
Persze hogy észre lehet venni. De vannak kivételek, akik annyira tapintatosak, annyira ügyesek, hogy csak úgy nem lehet megmondani, hogy az-e , vagy sem.
Az első alkalommal sem 100 %, mert lehet, hogy már a szűzhártyája elszakadt sporttól, vagy eséstől, vagy akármi mástól.
Mi a kérdésed célja?
Szégyelled az iskolában, és ezért akarsz "normálisnak" tűnni?
- Talán főleg ha azt mondja, hogy már negyven pasival szexelt. :)
vagy az első alkalom miatt félsz?
Én szeretném tudni, ha a párom még szűz. Sokkal óvatosabb, türelmesebb lennék, sokkal jobban figyelnék rá.
Bíznod kell magadban és benne is! NEM SZÉGYEN!!!!
Ha lefeküdtök, mindig védekezzetek. Megesik hogy a boci elesik. Olvastam már cikket ezzel a címmel: "Szűz voltam, terhes lettem". Én elsősorban a gumit javaslom, mert azzal a terhességen túl a nemi betegségek is megelőzhetőek, de csakis márkásabbakat szabad használni.
Javaslom szex közben előjátéknak a masszírozást, ami átmegy erotikus simogatásba. Ha csak pettingről van szó, használjatok babaolajat, de ha többről. inkább vízbázisú masszázskrémet, mert az olaj tönkreteszi a gumit, és kész a baj. (férfi vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!