Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ítélik el az "érzelmek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélik el az "érzelmek nélküli testi kapcsolatot"?

Figyelt kérdés

Ennyire sok konzervatív, prűd ember lenne?

Barátaim között is vannak akik így gondolkodnak, de nem igazán tudtam megérteni. Egy értelmes vitának hasznát vélném ezen a fórumon.

20ff

2011. márc. 2. 22:40
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 A kérdező kommentje:

nem kell a végére az irónia, teljesen korrekt dolgot írtál.

örömmel olvasom egy 19 éves fiú komoly szavait, nem szokatam hozzá elhihetitek!

csak pl. én vigyázok a környezemere, és ha rajtam áll, jöhetne a jobb világ. épp most jött el a karitatív önvédelmi edzés gondolata. egy szaktáramat (lány) ma ki akarták rabolni. persze miben látta a megoldást? nem a maga fejlesztésében a veszélyhelyzetek elkerüléséhez, hanem "gázspré" kell neki. persze mint harcművész és önvédelmi leendő szakember rögtön rengeteg hibát láttam benne, na minnegy...

Őmmm, ha már említettem, harcmávész:

nem bonyolítom túl az életet, inkább a dolgok lényegét látom át, ez már "szakmai" ártalom nálam :)

de tök jó a társadalmi elemzésed, használd az eszed továbbra is, és bízom benne hogy magadnak és a szeretteidnek megteremtheted amire vágytok, és megérdemlitek.

2011. márc. 3. 19:02
 42/63 anonim ***** válasza:

Köszönöm, sok sikert neked is! :) Lehetőleg barátnővel! ;)

Kedves 19/F, nagyon tetszett, amit írtál, nagyon jó példákat hoztál fel, egyet is értek vele, jó megközelítés.

19/L

2011. márc. 3. 19:02
 43/63 Moszuke ***** válasza:

na, nekem kielégítő válaszokat adtál.

áldásom a "felfogásodra":)

2011. márc. 4. 20:00
 44/63 Szesze ***** válasza:

Én is egyet kell értsek 19F.

Örömmel látom, hogy ennél a kérdésnél tényleg kulturáltan beszélnek az emberek, ezért én is hozzá szolnék.

19L vagyok. A baráti körömbe több különböző gondolkodású barátot szereztem. Van aki a csak kapcsolatban típusú, van aki meg lazán veszi, és ahogy te is elég sok szexpartere volt. Épp azért mert látom hogy különböző "típusú" emberek milyen jól kijönnek egyáltalán nem ítélem el a "érzelmek nélküli testi kapcsolatot" mindenkinek a maga döntése.

Az egész kapcsolatban én vagyok a 0 mert én még nem feküdtem le senkivel de a prűdőt ki kérem magamnak...Az hogy nem feküdtem le senkivel pont annak köszönhető hogy az ún. első szerelmemnek tartogatóm magam. DE pont ezen az oldalon valaki az írta, hogy az élet nem tökéletes, elég ha a pasi nem egy vadállat, az akinek a szerelmes sztory bejön igazi szerencsés. Az elmúlt időben nagyon sokat őrlődöm, hogy a koromnál fogva, érdemese még várnom, mert nem igazán érzem magam képesnek a a szexre érzelem nélkül.

Ez két féle gondolkodás ellenére úgy gondolom, hogy úgy te mind én megkapjuk a hozzánk illő társat, ki előbb ki utobb.

19L

U.I.1: lehet, hogy nem tiszta tejesen a gondolat menetem de most épp nem tudom tisztán, hogy mi is legyen

U.I.2: Ha már ide így leírtam a dolgokat, ki szeretném kérni a te véleményedet is, szerintem mint kéne tegyek?:)

2011. márc. 4. 20:18
 45/63 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy a mi véleményünket kéred, ez megtisztelő!

Én lehet ám, hogy kiámbrándulás miatt, vagy csak kicsit jobban megviseltek érzelmek (félelem) és ezért zárkózom el a szerelemtől, mert zavar a kiszolgáltatottság, a sebezhetőség gondolata.. próbálom tényleg kielemezni magam, és Veletek ezt őszintén megosztva átgondolni.

Szóval vagyok egy én, de ha nem magamból indulok ki, remélem azért képes leszek tanácsot adni én is.

Szóval, ahhoz, hogy megszeress valakit, meg kell ismerned az adott illetőt, és azt hiszem, ha van benne valami ami megfog benne, és tisztán a belső értékekre gondolok (visszagondolva a szerelmemre, akivel végül nem feküdtünk le)

szóval, valamit, vagy inkább "mindent" megszerettem benne, de ehhez persze többször kellett találkoznunk, tehát Neked is esélyt kéne adnod fiúknak, hogy elcsábítsanak :P vagyis inkább, hogy megismerhessétek egymást.

Hát, ez az én őszinte részem. Amiket írtál, szerintem teljesen összefüggő és érthető :)

2011. márc. 4. 21:24
 46/63 anonim ***** válasza:

Másik-19 éves lány

De mi a gond azzal, hogy többször kell találkozni a másikkal ahhoz, hogy megismerd és megszeresd az egész valóját?

2011. márc. 5. 08:17
 47/63 A kérdező kommentje:

Az, hogy érzelgős voltam. Gondolom Te is az vagy ^.^

De Te ebben nem látsz semmi problémát, ugye?

2011. márc. 5. 09:42
 48/63 anonim ***** válasza:

Én semmit. Aki a hosszú távú kapcsolatra hajt, annak szerintem nem elsődleges az, hogy minél hamarabb lefeküdjön a másikkal.

Miért volt baj, hogy érzelgős voltál? Pontosan mit értesz ez alatt, hogy érzelgős? Miket csináltál?

19/L

2011. márc. 5. 09:54
 49/63 A kérdező kommentje:

én sosem hajtok arra, hogy minél előbb lefeküdjek valakivel, ugyan úgy arra sem, hogy hosszú távú kapcsolatom legyen, szóval, itt kevésbé van konkrét célom, és jobb szeretem a természetes lefutását a dolgoknak :)

---

Szerelmes voltam, ennyi. Kifordultam magamból, szépnek láttam a világot (amúgy is az, de máshogy) és egyéb előnyös dolgaimból veszítettem, mondjuk a belső pozitív dolgaim "értékeim" erősen előtérbe kerültek.

De én harcművész vagyok, akinek komoly céljai vannak és ezek nem éppen békések, és érzelegsz, a szívedre hallgatsz ilyen esetekben, akkor, összetörsz. ami fáj. és nem érzelmileg.

2011. márc. 5. 10:03
 50/63 anonim ***** válasza:

"egyéb előnyös dolgaimból veszítettem, mondjuk a belső pozitív dolgaim "értékeim" erősen előtérbe kerültek"

De ez nem baj, sőt, ha ezek kerülnek előtérbe. Nem csak a fizikumot kell erősíteni, hanem az érzelmi intelligenciát meg egyebeket.

Ezek szerint akkor nem is vágysz barátnőre, társra, később feleségre?

2011. márc. 5. 11:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!