Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el az "érzelmek nélküli testi kapcsolatot"?
Ennyire sok konzervatív, prűd ember lenne?
Barátaim között is vannak akik így gondolkodnak, de nem igazán tudtam megérteni. Egy értelmes vitának hasznát vélném ezen a fórumon.
20ff
Köszönöm utolsó két válaszolónak!
akkor érdekességképp megemlítem, hogy az utóbbi időben ahogy az általános intelligenciám nőtt (ahh egó) az érzelmi egyértelműen csökkent. ha arra várnék, hogy valakit annyira megszeressek, hmm... itt elakadt a gondolat, lehet, hogy nem kizárt, de én el sem tudom már képzelni. Tehát nem nagyon lesz ilyen, ergó nem indulhatok ki abból, hogy megvárom míg érezni fogok. persze nem is áll szándékomban erőltetni :)
Elméletileg én is úgy gondolom, h a szexnek legalább vmi laza kapcsolatban kéne lennie a szerelemmel. Egyszerűen így tűnik helyesnek :) Gyakorlatban amikor nagyon ki voltam már éhezve, 1* velem is előfordult az "érzelmek nélküli testi kapcsolat" :D
19L
22.52, illetve 20L, ha jól kapcsolom össze :)
bízom benne, hogy ez Neked jó, és működik, de én nem igazán vagyok kapcsolat kereső tipus.
jobb szeretem, ha van egy barátom, akivel nem csak beszélgetünk.. nem a barátnő szót használtam, mert az más kapcsolatra utal, szóval "lány barát" :)
ha olyan k*rva okosnak képzeled magad tudnod kéne, hogy:
1: aki tényleg "okos" nem vág fel fele. (muszáj volt:D)
2: az érzelmi intelligencia is fejleszthető.
ahelyett, hogy előemberként viselkedve megbaszol minden utadba eső tárgyat és élőlényt inkább azon dolgozz, hogy ne csak az iq-d hanem az eq-d is fejleszd.
ahh >.<
amúgy igen.. (sztem) jogos az a rész, hogy ha arra vársz, hogy vkit megszeress akkor sose jutsz el az ágyig ebben valóban van vmi...
nekem is volt olyan korszakom amikor úgy gondoltam egy lány sem érdemes arra, hogy megszeressem mert sík buták.
(lehet te más okból gondolod így, nemtom)
nemes egyszerűséggel olyan öntelt, érzelmileg üres f*sz voltam mint most te.
aztán próbáltam/próbálom fejleszteni az érzelmi intelligenciám.. és most ott tartok, hogy oda vagyok egy olyan lányért akire azelőtt rá se néztem volna mert az iq-ja "átlagos".
oszt', hogy melyik a jobb? érzelmektől mentesen élni, vagy érzelmekkel teli vibráló világban? (és nem a szerelem miatt "vibrál").... nos... az utóbbi:)
megkérhetnék mindenkit hogy irjon életkort és nemet
szerintem a kor elörehaladtával forditottan arányos az érzelmek és a testiség viszonya.
legalábbis férfiaknál 36f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!